Συζήτηση:Μεγαρικό ψήφισμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αυτό το λήμμα έχει παρουσιαστεί ως επιλεγμένο λήμμα στην Κύρια Σελίδα.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αρχαία Ελλάδα Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αρχαία Ελλάδα», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
A Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Α κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
A Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Α κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Διόρθωσα κάποια σημεία αδύναμης έκφρασης και άλλα λαθάκια. Για αξιόλογο πάσχει σοβαρά από έλλειψη πηγών: πολλά από όσα γράφει επί της ουσίας δεν τα τεκμηριώνει πουθενά. Η δομή του είναι και αυτή αρκετά αδύναμη και η αφήγηση δεν είναι καθόλου γραμμική, όπως θα έπρεπε, δηλαδή τί έγινε πρώτα, τί μετά, γιατί και τί αποτελέσμα είχε. Μακάρι να ήξερα από ιστορία καλύτερα για να το διορθώσω αυτό. Τέλος ο καχύποπτος μέσα μου, λόγω κάποιων αρχαϊσμών, αναρωτιέται για την προέλευση του κειμένου. --cubic[*]star 23:57, 22 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)[απάντηση]