Συζήτηση:Μαρία Χρονιάρη

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπέρα σας,

διάβασα με προσοχή όσα μου στείλατε.

Αναφορικά με την εγκυκλοπαιδικότητα του λήμματος, στο δικό μου τηρείται ένας κανόνας όταν το έργο είναι κάτω των έξι εκδοθέντων βιβλίων ως ελάχιστο συγγραφικό έργο, και είναι εν προκειμένω η βράβευση του δεύτερου βιβλίου - "Επειδή Μαζί" - με Αριστείο Καλύτερου Βιβλίου. Το τεκμηριώνω παραθέτοντας σχετικό σύνδεσμο. Το ίδιο και για ένα ποίημα, που επίσης βραβεύτηκε στον ίδιο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με το βιβλίο, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού της Κύπρου.

Όσο για τον τρόπο που το λήμμα παρουσιάζεται, είναι καθ' όλα σαφές και απόλυτα τεκμηριωμένο, με τις πηγές που παρατίθενται να είναι άμεσα και αυστηρά διασταυρούμενες. Μέσα στους συνδέσμους που έβαλα είναι το Ε.ΚΕ.ΒΙ (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου) αλλά και άλλοι δημόσιοι φορείς και οργανισμοί που συνδέονται άμεσα με τον χώρο τόσο του βιβλίου όσο και του πολιτισμού εν γένει. Άρα είναι καθ' όλα εγκυκλοπαιδικό σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχει.

Ως εκ τούτων θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το λήμμα. Αν παρ' όλα όσα σας αναφέρω, θεωρείτε πως θα πρέπει να καταργηθεί, παρακαλώ προβείτε στην διαγραφή του.


Καλό σας βράδυ ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη MARIAME (συζήτησησυνεισφορά) .