Συζήτηση:Μήτσος Κωστόπουλος

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Μήτσος Κωστόπουλος, ουδέποτε εκλέχθηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ. Απλά συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του το 2004. Έκρινα σκόπιμο να διορθώσω αυτό το λαθάκι στις "κατηγορίες". Ευχαριστώ για την κατανόηση. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 84.38.10.50 (συζήτησησυνεισφορά) .

Ο Μήτσος Κωστόπουλος εκλέχθηκε τυπικά με τον Συνασπισμό το 1989 και γι' αυτό είχε μπει στην Κατηγορία:Βουλευτές εκλεγμένοι με τον Συνασπισμό. Αν είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έμπαινε στην Κατηγορία:Βουλευτές εκλεγμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 15:17, 7 Μαρτίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Έχεις δίκιο, απ' αυτή την άποψη. Όταν έγραφα ότι εκλέχθηκε με τον Ενιαίο ΣΥΝ, είχα στο νου μου ότι τότε ο ΣΥΝ είχε εντελώς διαφορετική δομή από τη σημερινή του (ήταν Συμμαχία διαφορετικών κομμάτων, όχι πολυτασικό κόμμα όπως είναι σήμερα), και ότι ο Μήτσος Κωστόπουλος ήταν τότε ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ. Σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση!

Με ένα βιβλίο συγγραφέας?--The Elder 13:11, 7 Μαρτίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Έχει γράψει και άλλα δύο ή και περισσότερα. Λείπει μόνο η καταχώρησή τους. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 84.38.10.50 (συζήτησησυνεισφορά) .

ΟΚ τότε--The Elder 14:26, 7 Μαρτίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 12:12, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]