Συζήτηση:Μάικλ Τζόρνταν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για βελτιώσεις στο λήμμα Μάικλ Τζόρνταν.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 22-5-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

εχει υψος πανω απο 2.10 Αναφορά: 178.128.114.29 11:41, 25 Μαΐου 2015 (UTC)

Σε έχουν πληροφορήσει λάθος, αγαπητέ. Υπάρχουν και ντοκιμαντέρ, που ο ίδιος αναφέρεται στο πρόβλημα που είχε σχετικά με το ύψος του. Δεν πέρναγε τα 1.80 σε μία σχετικά μεγάλη ηλικία. Ευτυχώς η φύση μερίμνησε.SFriendly.svg Το ύψος του είναι ακριβέστατο! Πιθανόν μπερδεύεσαι με τον Τζόρνταν των Κλίπερς!(?)...—ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 12:05, 25 Μαΐου 2015 (UTC)