Συζήτηση:Λεχαινά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Λίγο υπερβολικό δεν είναι στις προσωπικότητες να συμπεριλαμβάνεται και ο επί χρόνια δάσκαλος του χωριού. --Costas78 20:57, 22 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Και σε άλλα τέτοια άρθρα ανάλογες φαιδρότητες γράφονται. Ό,τι να 'ναι και χωρίς πηγές. Πρέπει να σβήνουμε ό,τι τέτοιο πέφτει στην αντίληψή μας.--Dipa1965 06:37, 23 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Προσωπικότητες των Λεχαινών[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθούν ξεχωριστά λήμματα για τις "Προσωπικότητες των Λεχαινών" που αναφέρονται μέσα στο λήμμα; Θα μπορούσε να "σταθεί" για κάθε μία από αυτές ξεχωριστό λήμμα πιστεύω. Για τον Καρκαβίτσα υπάρχει ξεχωριστό λήμμα.--Enpatrais (συζήτηση) 14:00, 5 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Σχόλιο Δεν είναι σίγουρο, καταρχάς, ότι είναι όλοι τους εγκυκλοπαιδικοί... Επίσης, δεν θεωρώ σωστή την λογική του "λήμματος μέσα στο λήμμα" επειδή εγκυκλοπαιδικά ένα θέμα δεν μπορεί να είναι stand-alone... Κι αυτό το τελευταίο το λέω γενικότερα αγαπητέ Enpatrais κι όχι για σένα ή το συγκεκριμένο λήμμα...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:06, 5 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Σχόλιο Εφόσον διαπιστωθεί ότι μπορούν να σταθούν ως εγκυκλοπαιδικά λήμματα τότε ίσως να ήταν χρήσιμο να γίνει έτσι ώστε να "ελαφρύνει" κάπως το αρχικό λήμμα.--Enpatrais (συζήτηση) 14:54, 5 Νοεμβρίου 2015 (UTC)