Συζήτηση:Λευκός καρχαρίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 5-6-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

Λέει ανακρίβεις. Προφανώς ο συγγραφέας θέλει να τρολλάρει. Λευκοί Καρχαρίες στη Μεσόγειο? Πού ακούστηκε? Και μας γράφει και στην Ελλάδα σε ποιες περιοχές συγκεντρώνεται ο πληθυσμός??? Ανήκουστο. Αφήστε που αυτό για τις εφημερίδες ότι γράφουν στα ψιλά τέτοια περιστατικά (επιθέσεων από λευκούς καρχαρίες δηλαδή) τρομάζει τον κόσμο. Αναφορά: Πέτρος Παπαδημητρίου 46.177.160.37 22:05, 4 Ιουνίου 2015 (UTC)

Προφανώς και ο συγγραφέας ΔΕΝ τρολλάρει, αντίθετα στηρίζεται σε πηγές. Δείτε εδώ. Όσο για την επίθεση σε ανθρώπους στην Κέρκυρα υπάρχει και η εφημερίδα που ανέγραψε την επίθεση. --Ttzavarasσυζήτηση 17:13, 25 Απριλίου 2017 (UTC)