Συζήτηση:Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Πολιτική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Πολιτική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Αντιγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Το κείμενο εκτός απ' την τελευταία παράγραφο είναι copy από http://www.presidency.gr/biostefan.htm[νεκρός σύνδεσμος], τη σελίδα της Προεδρείας της Δημοκρατίας. Αν τα έργα της ελληνικής κυβέρνησης εξαιρούνται απ' τον copyright νόμο βγάλτε το σήμα, δεν νομίζω όμως. Καλύτερα να το διασκευάσουμε ώστε να μην είναι το αρχικό κείμενο - Badseed 22:34, 19 Απριλίου 2006 (UTC)

Χριστόδουλος[επεξεργασία κώδικα]

Πιστεύω πως πρέπει να γίνει και μια αναφορά στο θέμα με τις ταυτότητες και τις υπογραφές που είχε ξεκινήσει ο Χριστόδουλος και πως το χειρίστηκε τότε ο Στεφανόπουλος στηρίζοντας Σημίτη (κάνοντας το αυτονόητο δηλαδή) και βάζοντας τον αρχιεπίσκοπο στην θέση του. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Ios.k (συζήτησησυνεισφορά) 13:25, 29 Ιανουαρίου 2008‎ (UTC).

Σχόλιο 21-11-2016[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

Ο Κ. Στεφανόπουλος διαδέχθηκε στην Προεδρία τον Χρ. Σαρτζετάκη το 2000. Αναφορά: 62.38.135.133 13:10, 21 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Όχι. --cubic[*]star 14:52, 21 Νοεμβρίου 2016 (UTC)