Συζήτηση:Κορεάτες/Καλό λήμμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κορεάτες (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Το λήμμα αυτό έχει απορριφθεί ως καλό λήμμα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, με βάση τα Κριτήρια καλών λημμάτων


Σύμβολα αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια
Ναι {{v+}} Ναι, Ναι υπό προϋποθέσεις {{v+!}} Ναι υπό προϋποθέσεις, Όχι {{v-}} Όχι, Σχόλιο, άποψη {{v!}} Σχόλιο, Ουδέτερο {{v=}} Ουδέτερη θέση, Αλλαγή θέσης {{v/}} Αλλαγή γνωμάτευσης, Μεταβολή {{v~}} Μεταβάλλεται


Αξιολόγηση
1. Καλογραμμένο; Όχι
Υπάρχουν ζητήματα μορφοποίησης με παραπομπές να διατηρούν αγγλικά κείμενα που δεν θα έπρεπε όπως ημερομηνίες, τόπους έκδοσης κτλ., να μην έχουν σήμανση γλώσσας κ.ά. Όσον αφορά το ίδιο το κείμενο, υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση σε έντονη γραμματοσειρά εντός συγκεκριμένης ενότητας, η οποία σε συνδυασμό με τα κορεατικά ιδεογράμματα που χρησιμοποιούνται δεν βοηθούν ιδιαίτερα τον αναγνώστη. Ως προς το περιεχόμενο, θεωρώ πως υπάρχουν σημεία όπου θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή λέξεων ή και καλύτερη μετάφραση από το αρχικό αγγλικό (;) κείμενο, ενώ, παράλληλα, τα αγγλικά εισαγωγικά θα ήταν καλό να αντικατασταθούν με τα αντίστοιχα που βρίσκονται σε χρήση στην ελληνική γλώσσα.
2. Επαληθεύσιμο; Όχι
Τεκμηρίωση υπάρχει εντός του λήμματος, με παραπομπές και ότι άλλο χρειάζεται, όχι όμως σε βαθμό που να δικαιολογεί τυχόν «αναβάθμισή» του σε καλό λήμμα.
3. Ευρεία κάλυψη; Ναι
4. Ουδέτερη οπτική γωνία; Ναι
5. Σταθερό; Ναι
6. Εικονογραφημένο; Ναι
Αξιολογητής
Όχι --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 07:53, 27 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)[απάντηση]