Συζήτηση:ΚΦΚ Ίρντιγκεν 05

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Football Germany.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Γερμανικό ποδόσφαιρο.


Όνομα λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Ας διορθώσει κάποιος - που ξέρει πώς γίνεται, γιατί εγώ δεν γνωρίζω - το όνομα του λήμματος από Ουέρντιγκεν σε Ίρντιγκεν, όπως ορθά γράφεται μέσα στο κείμενο. Το διπλό φωνήεν ue εκφέρεται στα γερμανικά ίδια με το ü (Umlaut) και αποδίδεται περίπου σαν το ελληνικό ύψιλον (εξ'ου και η παλαιότερη γραφή Ύρτιγκεν). --MedMan (συζήτηση) 15:21, 12 Μαρτίου 2014 (UTC)

Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ MedMan, ωστόσο και καθώς δεν γνωρίζω ιδιαιτέρως την γερμανική γλώσσα, καλύτερο θα ήταν να ζητήσουμε την γνώμη κάποιου τρίτου χρήστη ο οποίος είναι γνώστης της γερμανικής ώστε να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι... Φιλικά...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:17, 12 Μαρτίου 2014 (UTC)

Γεια σου! Χαίρομαι που δείχνεις ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκες τόσο γρήγορα. Από την απάντησή σου υποθέτω, ότι δεν τίμησες με μια επισκεψούλα την σελίδα μου - γιατί θα διαπίστωνες πως έχουμε κάτι κοινό: διπλή μητρική γλώσσα. Τα γερμανικά είναι πάνω κάτω στο επίπεδο των ελληνικών μου και αυτή την στιγμή σου γράφω από τις όχθες του ποταμού Μάιν. Φυσικά και είμαι βέβαιος για την αλλαγή που προτείνω κι ο μόνος λόγος που δεν την έκανα ήδη είναι γιατί - όπως επεσήμανα - δεν ξέρω πώς γίνεται. Αν μπεις κατόπιν τούτου στον κόπο να κάνεις εσύ την αλλαγή, θα εκτιμούσα να μου εξηγήσεις εν συντομία τον τρόπο, για να ξέρω αν στο μέλλον ξανατύχει κάτι ανάλογο. Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς. --MedMan (συζήτηση) 20:09, 15 Μαρτίου 2014 (UTC)

 Έγινε Xaris333 (συζήτηση) 21:33, 15 Μαρτίου 2014 (UTC)