Συζήτηση:Ιώδιο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Καλό θα ήταν να επανεξεταστεί η σπουδαιότητα και η αξιολόγηση του άρθρου, διότι έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες.

Η σπουδαιότητα είναι δεδομένη, είναι σημαντικό στοιχείο. Όσο για την τάξη δε νομίζω να έχει βελτιωθεί ακόμη σε επίπεδο που να επιτρέψει να καταταγεί σε υψηλότερη τάξη. --Ttzavarasσυζήτηση 22:12, 27 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Θα μπορουσαμε να αναβαθμίσουμε το άρθρο ως προς την ποιότητα, στην ταξη Γ ή Έναρξη.Statr95 (συζήτηση) 17:55, 8 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

Το κακό είναι ότι ακόμη περιέχει "πηγές" - παραπομπές στην αγγλόφωνη ΒΠ - η ΒΠ δεν είναι πηγή του εαυτού της... --Ttzavarasσυζήτηση 18:59, 8 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναφέρονται οι πηγές της αγγλόφωνης έκδοσης; Statr95 (συζήτηση) 19:22, 8 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

Ναι. Είναι απαραίτητο μαζί με το κείμενο να μεταφέρονται και οι πηγές-παραπομπές. --C Messier 19:24, 8 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)