Συζήτηση:Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Τρομερής εγκυκλοπαιδικότητας λήμμα. Η δε δεύτερη παράγραφος συναρπάζει. Οι παραπομπές υποδειγματικές, οδηγός για τους νέους βικιπαιδιστές. Περιμένω με αγωνία την προσθήκη των παραπομπών που εκκρεμούν (ειδικά την δεύτερη –φωτοτυπία πιστοποιητικού γεννήσεως άραγε ;) και την επέκταση που συνιστάται. Και βέβαια κι άλλα πολλά τέτοια λήμματα.---Pagaeos (συζήτηση) 02:16, 5 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Τι να σου πω, επιμελούμε το λήμμα γιατί είχε πολλά προβλήματα. Αν έχεις αμφιβολία για την εγκυκλοπαιδικότητα του προσώπου, τοποθέτησε την σήμανση. Μόνο σε παρακαλώ αιτιολόγησε γιατί δεν είναι εγκυκλοπαιδικό πρόσωπο. Και προσοχή, μιλούμε για ένα πρόσωπο εν ζωή και απαιτείται σεβασμός.--Vagrand (Συζήτηση) 02:23, 5 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
Δεν σκοπεύω να μπω στην διαδικασία ευρείας συζήτησης για την εγκυκλοπαιδικότητα. Για μένα η εγκυκλοπαιδικότητα είναι συνάρτηση της απήχησης στην κοινή γνώμη (θετική ή αρνητική) και του χρόνου. Είναι δυνατόν αυτές οι χιλιάδες ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων, τραγουδιστών, μοντέλων κτλ. να ενδιαφέρουν τόσον κόσμο ώστε να μπουν σε εγκυκλοπαίδεια ; (για να μη μπούμε σε πιο βαθιά νερά προσφοράς, ποιότητος, επίδρασης κττ). Σε πέντε, δέκα, πενήντα χρόνια, ποιος θα νοιαστεί αν υπήρξαν και τί έκαναν ; Θα παραμένουν αυτά τα απίθανα λήμματα επειδή υπάρχει απεριόριστος χώρος ;
Όσο για εκείνο το «Και προσοχή, μιλούμε για ένα πρόσωπο εν ζωή και απαιτείται σεβασμός», δεν κατάλαβα αν είναι επίπληξη για κάτι που είπα ή υπόδειξη για το τί θα πω. Αν είναι επίπληξη, τότε εσύ δεν κατάλαβες τί διάβασες. Δεν είπα για το πρόσωπο, είπα για το θέμα, για το λήμμα. Φρονώ ότι η ζωή και το έργο της ΖΘ δεν δικαιολογούν την αναφορά της σε μιαν εγκυκλοπαίδεια. -Αν είναι υπόδειξη, να μη την επαναλάβεις. Ξέρω να φέρομαι, καλύτερα από σένα απ’ ό,τι βλέπω. Όσο για τις παραπομπές σου, ήμαρτον, Θεέ μου ! ---Pagaeos (συζήτηση) 01:25, 6 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
Τοποθέτησα ένα πρότυπο στην σελίδα συζήτησης, μπορείς να δεις που αναφέρομαι σχετικά με τον σεβασμό. Όσον αφορά την εγκυκλοπαιδικότητα, σου θυμίζω ότι αν αμφιβάλεις για την εγκυκλοπαιδικότητα του προσώπου, μπορείς να τοποθετήσεις την σήμανση και να την αιτιολογήσεις στην σελίδα συζήτησης. Όσον αφορά γενικότερα την εγκυκλοπαιδικότητα των λημμάτων που ανέφερες, σου θυμίζω ότι η εγκυκλοπαιδικότητα δεν είναι ούτε προσωρινή ούτε πρόσκαιρη. Και δεν σου έκανα καμία υπόδειξη, επεισήμανα την ιδιαιτερότητα των βιογραφιών ζώντων προσώπων. (Δεν ξέρω αν μπερδεύεις το συγκεκριμένο πρόσωπο με ένα μοντέλο με παρόμοιο ονοματεπώνυμο). Και να απαντήσω σε αυτό που σχολίασες για την ενασχόλησή μου με το λήμμα, θεωρώ ότι όλα τα λήμματα, καλύπτουν δεν καλύπτουν τα ενδιαφέροντά μου, έχουν ανάγκη επιμέλειας.Vagrand (Συζήτηση) 07:29, 6 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
Το να συναρτάς τις απειλές περί φραγής κτλ. με την γνώμη που εξέφρασα περί της εγκυκλοπαιδικότητος της εν θέματι, είναι μεγάλη σου ανοησία και αυθάδεια. Κατά τα άλλα ελπίζω ότι κάποτε θα μπορέσεις να διακρίνεις την τηλεοπτική επικαιρότητα από την εγκυκλοπαιδικότητα.---Pagaeos (συζήτηση) 21:42, 6 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
Αυτό το "Πρόσωπο εν ζωή" δεν το επισκέφτηκες, στο φραγή έμεινες; Προσπάθησα να σου εξηγήσω το προφανές περί "σεβασμού" αλλά μάταια. Άλλα σου λέω τελικά, άλλα καταλαβαίνεις. Ηρέμησε σε παρακαλώ και προσπάθησε να γίνεις συνεργάσιμος, χωρίς να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.--Vagrand (Συζήτηση) 00:29, 7 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)