Συζήτηση:Ευρωπαϊκή ενυδρίδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

copy-paste. Δεν αναφέρεται το καθεστώς πνευμ. δικ. --Dada 21:24, 1 Μαρτίου 2006 (UTC)

  • Μπορώ να πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω, αλλά δε νομίζω πως θα επιτρέψουν την πλήρη αντιγραφή. Είναι και λίγο περίεργα τα πράγματα πια εκεί, μάλλον είναι καλύτερα να ξαναγραφτεί απο την αρχή --fefeli 00:21, 2 Μαρτίου 2006 (UTC)


Δόθηκε η άδεια για την χρήση του κειμένου της βίδρας με την απαραίτητη προϋπόθεση

  • να αναφέρεται ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ως η πηγή προέλευσης του κειμένου και ως κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.
  • οι χρήστες του κειμένου να αναφέρονται και στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και όχι μόνο στη Βικιπαίδεια.

--Dai 03:19, 10 Μαΐου 2006 (UTC)

Το 2ο είναι ΟΚ. Το 1ο όμως νομίζω αποκλείει το κείμενο από τη χρήση του στη ΒΙκιπαίδεια - Badseed 09:37, 10 Μαΐου 2006 (UTC)

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να μείνει. --Dada 23:41, 11 Μαΐου 2006 (UTC)

ΟΚ. Θα ενημερώσω την αρμόδια κυρία και ίσως μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε τίποτε άλλο, αφού η ίδια έδειξε ενδιαφέρον για την προβολή του άρθρου (και του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ) στην Βικιπαίδεια. Εάν κατάλαβα σωστά, το πρόβλημα είναι ότι ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραμένει κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων, έτσι δεν είναι; --Dai 05:48, 12 Μαΐου 2006 (UTC)

Ναι, δεν μπορεί ο Αρκτούρος να διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα. Χρειάζεται να παραχωρήσει το κείμενο ώστε να ακολουθεί την GFDL. --Dada 07:50, 12 Μαΐου 2006 (UTC)

Δεν έχει νόημα να κρεμιέται κανείς από τα ...... οποιουδήποτε δεν έρχεται εδώ και να γράψει. Ο Αρκτούρος έτσι κι αλλιώς ακολουθεί εστέτ πολιτική τον τελευταίο καιρό, όπως και πολλές ανάλογες οργανώσεις. Ας χαίρεται τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου του και εμείς ας μάθουμε να αποφασίζουμε να διαγράφουμε πιο γρήγορα ό,τι είναι copyrighted. Όχι να τρέχουμε πίσω από τον οποιονδήποτε αρνείται να διαβάσει ακριβώς την ώρα που επεξεργάζεται ότι Απαγορεύεται η ανάρτηση υλικού που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα. Κι επειδή κάποιος μάλλον πειράχτηκε επειδή του κοτσάραμε το copyright στο Φυσική αγωγή, καλό είναι κάπου να ειδοποιούνται όλοι όσοι εμπλέκονται σε εισαγωγή κειμένων να ειδοποιούν στις σελίδες συζήτησης ότι είναι δικά τους τα κείμενα--ΗΠΣΤΓ 09:14, 12 Μαΐου 2006 (UTC)