Συζήτηση:Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ευρωπαϊκή Ένωση», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Θερμή παράκληση, σε όποιον θέλει να συνεισφέρει στο παρόν άρθρο να λάβει υπόψιν του ότι αυτό αφορά την ιστορική διαδρομή του εώς το '92.

  • Επειδή το επεξεργάζομαι σε word παρακαλώ να μου δωθεί λίγος χρόνος (μέχρι το πρωί της 27ης/12 το μέγιστο) για να ολοκληρώσω το σχέδιο και μετά το άρθρο είναι στη διάθεση όποιου θέλει να προβεί σε διορθώσεις. Η παράκληση αυτή γίνεται προς αποφθγή παλαιοτέρων παρεξηγήσεων.--Adolapts 18:55, 25 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]


Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Όσο το άρθρο είναι κενό θα πρέπει να γίνεται ανακατεύθυνση στην ΕΚ. Οποιαδήποτε προσθήκη θα πρέπει να γίνει εκεί. Και αν προκύψει λόγος, μπορούμε να το αλλάξουμε αργότερα. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο για ξεχωριστό άρθρο, αλλά και προς το παρόν δεν κατανοώ γιατί μέχρι τις 27 θα πρέπει να μείνει κενό. Σκέψου το λίγο σε παρακαλώ. Φιλικά - Αχρήστης 19:40, 25 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]