Συζήτηση:Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ευρωπαϊκή Ένωση
Το λήμμα αυτό ανήκει στο πεδίο της «Βικιεπιχείρησης Ευρωπαϊκή Ένωση». Αυτή η επιχείρηση έχει σκοπό να προβάλλει τη συγκεκριμένη θεματολογία και να βοηθήσει στη συνεργασία των συντακτών. Εάν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να επεξεργαστείς το λήμμα που βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα ή να δηλώσεις συμμετοχή στη σχετική βικιεπιχείρηση όπου μπορείς να συνεισφέρεις με τον δικό σου τρόπο και να πεις τις απόψεις σου στην σελίδα συζήτησης.

Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.Παράκληση[επεξεργασία κώδικα]

Θερμή παράκληση, σε όποιον θέλει να συνεισφέρει στο παρόν άρθρο να λάβει υπόψιν του ότι αυτό αφορά την ιστορική διαδρομή του εώς το '92.

  • Επειδή το επεξεργάζομαι σε word παρακαλώ να μου δωθεί λίγος χρόνος (μέχρι το πρωί της 27ης/12 το μέγιστο) για να ολοκληρώσω το σχέδιο και μετά το άρθρο είναι στη διάθεση όποιου θέλει να προβεί σε διορθώσεις. Η παράκληση αυτή γίνεται προς αποφθγή παλαιοτέρων παρεξηγήσεων.--Adolapts 18:55, 25 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)


Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Όσο το άρθρο είναι κενό θα πρέπει να γίνεται ανακατεύθυνση στην ΕΚ. Οποιαδήποτε προσθήκη θα πρέπει να γίνει εκεί. Και αν προκύψει λόγος, μπορούμε να το αλλάξουμε αργότερα. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο για ξεχωριστό άρθρο, αλλά και προς το παρόν δεν κατανοώ γιατί μέχρι τις 27 θα πρέπει να μείνει κενό. Σκέψου το λίγο σε παρακαλώ. Φιλικά - Αχρήστης 19:40, 25 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)