Συζήτηση:Ερρίκος της Ρεμς/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ερρίκος της Ρεμς[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διαγράφηκε. Προφανές λάθος στον τίτλο, δεν χρειάζεται να γίνονται συζητήσεις για αυτά τα ζητήματα cubic[*]star 16:00, 12 Αυγούστου 2017 (UTC) (διαγραφή)
Ερρίκος της Ρεμς (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Διαγραφή Πρόκειται περί πρόσφατης + εσφαλμένης ανακατεύθυνσης (λάθος προφοράς = Reims = Ρενς και όχι Ρεμς, καθότι γαλλικά), ενώ αναφορές στο συγκεκριμένο πρόσωπο δεν φαίνεται να υπάρχουν, ώστε να υπάρξει η λογική "ότι λένε οι ελληνόγλωσσες πηγές"... ΥΓ. Να σημειωθεί πως αρχικώς το παρών είχε προταθεί για ταχεία διαγραφή, ωστόσο κατόπιν αναίρεσης/άρνησης του διαχειριστή FocalPoint μου υποδείχθηκε να σταλεί προς συζήτηση, όπως κι έγινε... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 08:54, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)

Η άποψή μου είναι ότι πρόκειται περι εύλογής ανακατεύθυνσης για τον έλληνα αναγνώστη που βλέπει στο όναμα Reims και δεν έχει την τύχη να γνωρίζει την ορθή προφορά. (Σημειώνω ότι η άποψή μου είναι άποψη χρήστη συνεπώς η επίκληση της ιδιότητας διαχειριστή είναι λανθασμένη, δεδομένου ότι δεν έκανα διαχειριστική ενέργεια. Η ενέργειά μου είναι ενέργεια που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε χρήστης. Επιπλέον, η αναφορά του ονόματός μου προσωποποεί το θέμα, ενώ θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το εν λόγω ζήτημα και την άποψη που εκφράστηκε και όχι με τον χρήστη και την ιδιότητα (που δεν χρησιμοποίησε)). Η διαγραφή αυτής της ανκατεύθυνσης κάνει τη Βικιπαίδεια χειρότερη και όχι καλύτερη και αυτό πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση το κυριότερο μέλημά μας. --Focal Point 09:08, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)