Συζήτηση:Επίδραση των παρευρισκομένων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2012020910008691.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.


Προσπάθησα να επιμεληθώ λίγο το λήμμα. Δεν είναι πάντως πολύ εγκυκλοπαιδικά γραμμένο αν το συγκρίνεις και με το αγγλικό. Δεν ξέρω και κατά πόσο ακριβές είναι. Επίσης, η πηγή που αναφέρεται -ουσιαστικά ένα μπλογκ- περιέχει το ίδιο κείμενο. Προφανώς εκεί αναφέρεται το ticket αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μία ένδειξη ποιος παραχωρεί το κείμενο και από πού είναι αυτό; --cubic[*]star 09:54, 25 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Δεν είχα δει το ticket και αρχικά το διέγραψα. Το επανέφερα αλλά είναι ολοσχερώς μη εγκυκλοπαιδικά γραμμένο, θυμίζοντας ακριβώς το μπλογκ - πηγή. Η παραχώρηση είναι καταχωρημένη προφανώς από το Wikimedia εφόσον υπάρχει σχετικό mail. Γραφειοκράτης θα μπορούσε να προσθέσει τα στοιχεία που δεν αναφέρονται εδώ. --Ttzavarasσυζήτηση 10:15, 25 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)


Ναι, το αρχικό κείμενο προέρχεται από το blog που αναφέρεται στο τέλος του άρθρου. Ιδιαίτερη αναφορά δεν χρειάζεται στο ticket παραπάνω, στο ιστορικό του άρθρου αναφέρεται ως δημιουργός ο Marios5432 που σύμφωνα με το ticket έχει δικαίωμα στο κείμενο το οποίο και παραχωρεί. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε δημοσιευτεί σε πολλά μέσα καθιστώντας να μην έχει νόημα η αναφορά ενός μόνο από αυτά. -geraki talk 09:14, 26 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)