Συζήτηση:Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μήπως πρέπει να βάλουμε και καμμιά αναφορά στον Marmaduke Pattle που πολέμησε στο πλευρό μας κατά του Άξονα;— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 147.27.2.135 (συζήτησησυνεισφορά) .

Καλύτερα να μην αρχίσουμε να απαριθμούμε όλους αυτούς που πολέμησαν στο πλευρό μας, ας το αφήσουμε γενικό. Σίγουρα ο Pattle δεν ήταν ο μόνος που πολέμησε στο πλευρό μας. --Alaniaris 18:33, 13 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Εξοπλισμός Αεροπορίας[επεξεργασία κώδικα]

Με βάση την τελευταία συνεισφορά, από που προκύπτουν τα νούμερα και τα μοντέλα και ο βαθμός ετοιμότητάς τους; Για σβήσιμο είναι όλη η παράγραφος Πτέρυγες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και η ενότητα Εξοπλισμός.--Dipa1965 18:06, 22 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Θέλει ανανέωση[επεξεργασία κώδικα]

Λόγω των αλλαγών στις ηγεσίες, το άρθρο χρειάζεται ανανέωση.

Patriot Launcher Pic[επεξεργασία κώδικα]

Το σύστημα στη φωτογραφία είναι PAC-2 / PAC-1 και όχι PAC-3 -- εκείνο έχει 16 μικρότερα launchers. Άλλαξα τη λεζάντα της φωτό

Λάθος στο Έμβλημα της ΠΑ[επεξεργασία κώδικα]

Στο Έμβλημα της ΠΑ (.svg) το σύνθημα λέει "ΑΕΙΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ" ενώ αλλού γίνεται λόγος για "Αίεν Υψικρατείν" ή "Αἰὲν Ὑψικρατεῖν". Παρακαλώ, διορθώστε το.


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [1] --Gerakibot (συζήτηση) 08:16, 24 Αυγούστου 2019 (UTC)