Συζήτηση:Ελληνική Εξόριστη Κυβέρνηση Μέσης Ανατολής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βάλει εικόνες στο λήμμα μου γιατί εγώ δεν μπορώ."shadow eddy" 19:05, 12 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Το λήμμα δεν είχε παραπάνω πληροφορίες που αυτές που υπάρχου ήδη, στο λήμμα Κυβέρνηση Εμμανουήλ Τσουδερού 1941 για αυτό το συγχώνευσα εκεί. (Dor-astra (συζήτηση) 17:11, 19 Νοεμβρίου 2019 (UTC))

Το αναίρεσα καθότι το λήμμα έχει πιθανότητες επέκτασης του περιεχομένου και η κυβερνηση τσουδερού δεν ήταν η μοναδική εξόριστη κυβερνηση.-Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 13:43, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Καλά έκανες, αν και η κυβέρνηση Τσουδερού δεν ήταν η μόνη ελληνική εξόριστη κυβέρνηση στη Μέση Ανατολή. Απαντάται, όμως, αυτό ο όρος; Μήπως είναι αδόκιμος;--Diu (συζήτηση) 08:53, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Greek Scorpion, Diu Το λήμμα πρέπει να διαγραφεί και το περιεχόμενό του (εκτός του ότι στην ουσία δεν έχει περιεχόμενο, δεν γράφει παρά δυο - τρεις γενικότητες) είναι λανθασμένο. Γιατί, επίσημα η κυβέρνηση εκείνη την περίοδο ήταν στο Λονδίνο, όπου έμεναν ο Πρωθυπουργός και ο Βασιλιάς και ένα κλιμάκιο μόνο ήταν στο Κάιρο. Όλη η κυβέρνηση πήγε στο Κάιρο, την Ανοιξη του 1943, που συμπίπτει με την περίοδο της Κυβέρνησης Σοφούλη 1943 που θα το αναπτύξω επίσης. Εφόσον η ιστορία αυτής της περιόδου καλύπτεται από τα λήμματα για τις δυο κυβερνήσεις, τι χρειάζεται και τρίτο λήμμα; για να ξαναγράψουμε τα ίδια;; (Dor-astra (συζήτηση) 18:01, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC))

Dor-astra κανονικά θα πρέπει να γίνει μεταφορά των περιττών, για αυτά τα λήμματα, πληροφορίων και να μεταφέρουμε εδώ γιατί εδω είναι η δικαιωματική τους θέση. Στα περισσότερα λήμματα κυβερνήσεων δεν τοποθετούμε το έργο τους μαζί. Όσο για το όνομα του λήμματος (που εγω το είχα βρει σαν κυβέρνηση του Καΐρου), λύνεται με μια μετονομασία.-Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 18:53, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Διαφωνώ, η θέση του είναι στην κατηγορία Ελληνικές Κυβερνήσεις, γιατί περί ελληνικών κυβερνήσεων πρόκειται. Και σαφώς στα λήμματα των κυβερνήσεων γράφουμε και το έργο τους μαζί (ασχέτως αν δεν το κάνουμε για αυτό και τα λήμματα χρειάζονται επέκταση.) Και όσο για την μετονομασία, τι θα πρότεινες; Οτι και να προτείνεις πάλι στο λήμμα για τις κυβερνήσεις θα πάει γιατί για κυβερνήσεις μιλάει. Εκτος αν υπάρξει ένα γενικο λήμμα, "Ιστορία των Ελληνικών εξόριστων κυβερνήσεων κατά την διάρκεια της Κατοχής", ξερω γω. Ομως τετοιο λήμμα δεν υπάρχει. (Dor-astra (συζήτηση) 19:13, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC))