Συζήτηση:Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ωραία ιδέα το κουτί, αλλά διαφωνώ με την αγγλική επιγραφή κάτω από το σήμα.Alexikoua 08:55, 20 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό σε μια τέτοια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, να γράφονται κείμενα που διαφημίζουν τις ενέργειες ενός διορισμένου κρατικού λειτουργού και οι οποίες ενέργειες είναι υπό αμφισβήτηση. Το αν είναι επιτυχημένη η όχι η επένδυση στην Τουρκία, δεν είναι θέμα αυτής της εγκυκλοπαίδειας. Καλόν είναι να διαγράφονται τέτοιες σκόπιμες δημοσιεύσεις. Επίσης παράκληση να αλλαχθεί το όνομα του Προέδρου της Τράπεζας— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Ansts (συζήτησησυνεισφορά) .

επισημαίνω ότι η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 (και όχι το 1828). Ιδρυτής της είναι ο ηπειρώτης εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Σταύρου. Δεν μπορεί να ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Καποδίστρια καθ' όσον είχε ήδη δολοφονηθεί την 9 Οκτωβρίου 1831, δηλ. 10 χρόνια πρό της ιδρύσεως της Εθνικής Τραπέζης. ευχαριστώ 79.131.16.223 00:12, 12 Μαρτίου 2011 (UTC) ectoras49

Έχετε δίκιο. Διορθώθηκε. Αν δείτε κάποιο άλλο λάθος μπορείτε να το διορθώσετε μόνος σας. Ευχαριστώ--Diu 02:01, 12 Μαρτίου 2011 (UTC)

Πριν από λίγο διάβασα σε ένα σάιτ ότι διεγράφησαν από το Ιστορικό της Εθνικής Τράπεζας οι πληροφορίες περί εξαγοράς της Τράπεζας Ανατολής και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες διεγράφησαν και από το σάιτ της Τράπεζας. Ποιος και για ποιο λόγο έκανε αυτό το πράγμα; Μήπως δόθηκε εντολή από κάποιον που δεν τον συνέφερε η υπάρξη αυτών των αναφορών; Ευτυχώς που υπάρχουν μπακ απ αυτές οι διαγραμμένες πληροφορίες. Είναι απορίας άξιον γιατί διεγράφησαν οι πληροφορίες αυτές, από τη στιγμή που ήδη είναι γνωστές και έχει αναφερθεί σε αυτές γνωστό σάιτ. Μήπως κάποιοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να παραποιήσουν την ιστορία της Εθνικής Τράπεζας και να κρύψουν σοβαρά γεγονότα; Και δεν μιλώ για τους διαχειριστές, αλλά γι' αυτούς που ενδεχομένως να ζήτησαν τη διαγραφή. Και θα ήταν σωστό να υπήρχε κάποια άρνηση από τη βικιπέδια ως προς το αίτημα της διαγραφής αυτών των πληροφοριών, που έπρεπε να υπάρχουν στο λήμμα.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 178.128.8.175 (συζήτησησυνεισφορά) .

Τίποτα δεν διαγράφεται οριστικά. Αν νομίζεις ότι κάτι κακώς αφαιρέθηκε από το λήμμα μπορείς να το αναζητήσεις στο ιστορικό του λήμματος εδώ . Εντόπισέ το λοιπόν και εάν υπάρχει τεκμηρίωση επανέφερέ το. Αν πάλι δεν το βρεις ούτε στο ιστορικό, μάλλον δεν έγινε ποτέ τέτοια αναφορά. Οπότε μπορείς να τη προσθέσεις –τεκμηριωμένα – εσύ. Προχώρα λοιπόν. Και εάν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε.
Αυτά για τι βικιπαίδεια... Σχετικά με την αναφορά σου στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εθνικής, δεν είναι η βικιπαίδεια ο κατάλληλος χώρος για να συζητηθεί.--Nikosguardσυζήτηση 09:46, 12 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)