Συζήτηση:Δημοκρατικό Κόμμα (Τουρκία)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Χρήστης:Εὐθυμένης γιατί το αναίρεσες; και χωρίς να εξηγήσεις; Δώρα Σ. 00:52, 15 Ιανουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Δώρα είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που κάνεις και πραγματικά απορώ που αναρωτιέσαι γιατί ο Ευθυμένης προχώρησε σε αναίρεση της επεξεργασίας σου. Προσέθεσες κείμενο στο λήμμα παραπέμποντας σε κάποιο βιβλίο του οποίου την σελίδα δεν ξέρεις; Τότε πως παραπέμπεις; Και μάλιστα, όχι απλώς παρέπεμψες σε αυτό αλλά αφού το αφαίρεσα το επανέφερες προσθέτοντας το πρότυπο περί έλλειψης σελίδας. Αυτό αν το έκανε κάποιος τρίτος να το καταλάβαινα. Αλλά η ίδια η χρήστρια που προσέθεσε την πηγή χωρίς να αναφέρει την σελίδα είναι απλώς ανεπίτρεπτο. Αν δεν ξέρεις εσύ την σελίδα που έβαλες την παραπομπή, ποιος θα την ξέρει; Αλήθεια το βιβλίο το έχεις;--Diu (συζήτηση) 12:08, 15 Ιανουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Χρήστης:Diu ( και Χρήστης:Εὐθυμένης, μόνο για το κομμάτι που σε αφορά: τι κακό υπήρχε στο ότι σήμανα για σελίδα; πρώτη φορά τη βλέπεις να μπαίνει τέτοια σήμανση; και πολύ περισσότερο που την έβαλα για να σου θυμίσω ότι μπορούμε να κάνουμε και αυτό) Νομίζω ότι αυτή εδώ η τοποθέτησή σου, εξηγεί γιατί χρειάζεται η οδηγία Βικιπαίδεια:Υποθέστε καλή πίστη, όπως και το να τη ξαναδιαβάζουμε πότε πότε.

Μη λαμβάνοντας υπόψη ότι Το τεκμήριο της καλής πίστης (πρόθεσης) αποτελεί θεμελιώδη αρχή για την Βικιπαίδεια, αντί να σκεφτείς το προφανές - ότι απλά ΞΕΧΑΣΑ να βάλω σελίδα - και ότι η υπενθύμιση ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΛΙΔΑ θα με βοηθούσε να το θυμηθώ, εσύ, υπέθεσες το χειρότερο δυνατό σενάριο: ότι δεν ξέρω τη σελίδα, και άρα πως παρέπεμψα, και πως τόλμησα να κάνω το μέγα αμάρτημα (αυτό που επιτάσσει η πολιτική η δηλαδή) να σημάνω για σελίδα, ενώ έπρεπε να γκρεμοτσακιστώ να αποδείξω ότι έχω το βιβλίο και πόσο απαράδεκτη είμαι...κλπ...κλπ!
Τι να πω...κρίμα Δώρα Σ. 03:43, 31 Ιανουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]