Συζήτηση:Δημήτριος Βούλγαρης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Το θέμα είναι τεχνικό, και ελπίζω να το τοποθέτησα στη σωστή "συζήτηση". Στον πίνακα πληροφοριών δεξιά και συγκεκριμένα στην 7η πρωθυπουργία του, εμφανίζεται ως ημ/νία έναρξης η 29η Σεπτεμβρίου 1855, παρόλο που από τον συντάκτη έχει τεθεί η σωστή, 25 Δεκεμβρίου 1871. Το πρόβλημα δε λύθηκε όταν επαναπληκτρολόγησα την τελευταία. Ίσως βοηθά το γεγονός ότι η 29/09/1855 είναι η ημ/νία έναρξης της 1ης πρωθυπουργίας Βούλγαρη, επομένως έχουμε κάποιο bug στη βάση δεδομένων. Καμμιά βοήθεια;ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτησησυνεισφορά) .21:20, 6 Οκτωβρίου 2012‎, (UTC -4 )

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, δοκίμασε ξανά. Καλό θα ήταν να αναφέρεις την πηγή που βασίζεις την αλλαγή με παραπομπή.--Vagrand (Συζήτηση) 01:29, 7 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ για την παρατήρηση, αλλά το πρόβλημα παραμένει, είναι καθαρά τεχνικό: ενώ στην Επεξεργασία του Λήμματος πληκτρολογείται (από τον αρχικό συντάκτη και δις από εμένα) η σωστή ημ/νία 25 Δεκεμβρίου 1871, στον Πίνακα στα δεξιά προβάλλεται η 2 Σεπτεμβρίου 1855 (κάτι που γίνεται αντιληπτό από την Προεπισκόπηση ακόμη, πριν γίνει δηλαδή Αποθήκευση της αλλαγής). Το γεγονός ότι η λάθος ημ/νία βρίσκεται ήδη στα στοιχεία του Βούλγαρη (είναι η έναρξη της 1ης πρωθυπουργίας του), οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για bug της βάσης δεδομένων. Ποιός πρέπει να επέμβει; Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 15:08, 7 Οκτωβρίου 2012 (UTC)