Συζήτηση:Δακρυγόνο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μου αρέσει το άρθρο αλλά προσθέτω το πρότυπο:πηγές για να γίνει πιο εμπεριστατωμένο. --sirKay 00:48, 21 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Αυτά που έχω βάλει στο άρθρο προέρχονται από τις 3 πηγές που έχω αναφέρει. Δεν έχω βάλει κάτι που δεν αναφέρεται στις πηγές αυτές. Οπότε το Πρότυπο:Πηγές δε νομίζω οτι ισχύει εδώ συγκεκριμένα. Αν πιστεύεις οτι πρέπει να γίνει πιο εμπεριστατωμένο, καλύτερα να βάλεις το πρότυπο {{stub}} πιστεύω. -- Defilerc 08:37, 21 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Ξαναδιάβασα το άρθρο και αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα πιστεύεις μάλλον οτι είναι στο section που αναφέρει τους θανάτους από τη χρήση δακρυγόνων. Πρόσθεσα και τις πηγές που έχει και το άρθρο του ιού, για να είναι πιο πλήρες και αφαίρεσα το πρότυπο Πηγές. -- Defilerc 08:49, 21 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Και πάλι σωστός, αλλά περιέχει αυτούσια κομμάτια από τον "Ιό". Πάντως, αρκετές πληροφορίες (και τεκμηριωμένες) υπάρχουν στο αντίστοιχο αγγλικό άρθρο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι η φυσούνα δεν χρησιμοιποιείται στις περισσότερες χώρες του κόσμου (νομίζω μόνο σε Αμερική, Ελλάδα και Τουρκία ή κάτι τέτοιο) - Badseed απάντηση 11:45, 21 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)