Συζήτηση:Δέσποινα Βανδή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Προς όλους τους ανώνυμους χρήστες που συνεισφέρουν στο άρθρο: Βασική αρχή της Βικιπαίδειας είναι η επαληθευσιμότητα. Όλες οι πληροφορίες που προστίθενται στο άρθρο πρέπει να υποστηρίζονται από αξιόπιστες πηγές. Όταν ένας χρήστης προσθέτει πληροφορίες για τις πωλήσεις κάποιου δίσκου, σίγουρα από κάπου τις έχει διαβάσει, άρα η παράθεση της πηγής είναι εύκολη υπόθεση. Κατά συνέπεια, αν τέτοιες πληροφορίες δεν συνοδεύονται από αντίστοιχη πηγή, απλά θα διαγράφονται. Από την άλλη ισχυρισμοί όπως "έχει τους περισσότερους φανς στην Ελλάδα από κάθε άλλο καλλιτέχνη" είναι σίγουρα δύσκολο να επαληθευτούν και αντιβαίνουν στις αρχές ουδετερότητας, οπότε επίσης θα διαγράφονται αν δεν υπάρχουν αξιόπιστες πηγές που να τις υποστηρίζουν. Σε περίπτωση που γίνουν επανειλημμένες προσπάθειες για εισαγωγή ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών θα προχωρώ σε αίτηση προσωρινής φραγής επεξεργασίας του άρθρου από ανώνυμους χρήστες. Να τονίσω εδώ ότι η συνεισφορά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά θα πρέπει παράλληλα να συμβαδίζει με κάποιους ελάχιστους βασικούς κανόνες της Βικιπαίδειας. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:35, 10 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Κλείδωμα[επεξεργασία κώδικα]

Κλειδώθηκε για ανώνυμες επεξεργασίες μέχρι να σταματήσει η προσθήκη και αφαίρεση στοιχείων που δεν υποστηρίζονται με πηγές. Συνήθως οι προσθαφαιρέσεις γίνονται με ταυτόχρονη αφαίρεση ή πρόσθεση ατεκμηρίωτων στοιχείων στο άρθρο Άννα Βίσση --Alaniaris 13:11, 13 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Complications? ;)[επεξεργασία κώδικα]

Although my Greek is fairly limited, I think that it should read "Compilations" :) Complications is when the doctor operates you in hospital and there occur some difficulties ;) -andy 92.229.73.246 16:01, 22 Δεκεμβρίου 2008 (UTC) (ps sorry for english)

True, true.... :) --Alaniaris 16:26, 22 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Θερμή παράκληση[επεξεργασία κώδικα]

Θα παρακαλούσα να επιτραπεί η προσθήκη στοιχείων στο άρθρο Δέσποινα Βανδή, οι οποίες όμως θα είναι βασισμένες σε αξιόπιστες πηγές. Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το σχόλιό μου.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.66.138.10 (συζήτησησυνεισφορά) .

Οκέυ, αλλά θα πρέπει να παραθέσετε τις πηγές σας και να τεκμηριώνετε τις αλλαγές σας. Αν αρχίσει πάλι το ίδιο μπρος-πίσω όπως πριν, φοβάμαι ότι το άρθρο θα ξανακλειδωθεί - Badseed απάντηση 00:39, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση. Σας υπόσχομαι πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.66.131.66 (συζήτησησυνεισφορά) .

Σας παρακαλώ[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει κάποιος που γράφει αναληθή στοιχεία χωρίς να βάζει τις δικές του πηγές. Σας παρακαλώ κάντε κάτι δεν γίνεται να γράφω πηγές και αυτός να τις βγάζει— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.66.131.131 (συζήτησησυνεισφορά) .

Το άρθρο κλειδώθηκε για επεξεργασία.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:14, 1 Αυγούστου 2009 (UTC)

Oκ, σας ευχαριστώ.

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 12:52, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)


Ορίστε ο καινούργιος σύνδεσμος: http://www.billboardmagazine.com/bbcom/retrieve_chart_history.do?model.vnuArtistId=421749&model.vnuAlbumId=666175

Για ποιον λόγο...;[επεξεργασία κώδικα]

Προσπαθώ να προσθέσω το παρακάτω κείμενο και δεν μπορώ:

Σύμφωνα με την εκπομπή Chart Show η οποία αντλεί τα στοιχεία της από την IFPI το άλμπουμ πούλησε 200.000 μονές πωλήσεις (400.000 διπλές) και θεωρείται το εμπορικότερο άλμπουμ από το 1989 μέχρι σήμερα http://www.vandiworld.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=19002

Θα μπορούσατε να μου πείτε για ποιον λόγο δεν μπορώ να προσθέσω το παρακάτω κείμενο?

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 79.131.143.144 (συζήτησησυνεισφορά) .

Υποθέτω κάποιο φίλτρο εναντίον βανδαλισμού από ανώνυμες IP. Απευθύνσου στους διαχειριστές ή, καλύτερα, δημιούργησε λογαριασμό. Και, με τη ευκαιρία, πηγές από φόρουμ δεν είναι αξιόπιστες. Γιατί δεν βρίσκεις απευθείας τα στοιχεία από το Chart Show ή την IFPI;--Dipa1965 00:31, 5 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Δεν τα έχουν βγάλει σε κάποιο site της εκπομπής. Υπάρχει όμως ένα βίντεο που επιβεβαιώνει την παραπάνω πηγή και είναι από το chart show αλλά νομίζω τα video δεν επιτρέπονται.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 94.66.185.117 (συζήτησησυνεισφορά) .

Οχι, παραπομπή σε youtube κλπ δεν επιτρέπεται. Δεν είναι αξιόπιστη και εξάλλου τα βίντεο αυτά έχουν πρόβλημα πνευματικών δικαωμάτων.--Dipa1965 09:27, 5 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Χρυσοί, ασημένιοι, χάλκινοι, μπρούτζινοι κλπ δίσκοι[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να μη μπαίνουν τέτοια ατεκμηρίωτα στοιχεία. Κάθε σχετική αναφορά να συνοδεύεται από αξιόπιστη παραπομπή (και δεν εννοώ φόρουμ και τα συναφή)--Dipa1965 11:52, 27 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ[επεξεργασία κώδικα]

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΑΘΗ — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 109.242.98.220 (συζήτησησυνεισφορά) .

Και τι σε εμποδίζει να τα διορθώσεις; --Ttzavarasσυζήτηση 09:11, 31 Οκτωβρίου 2010 (UTC)


ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΘΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 109.242.98.220 (συζήτησησυνεισφορά) .

Αν διαβάσεις τη συζήτηση πιο πάνω, οι όποιες αλλαγές χρειάζονται και τεκμηρίωση. Πρόσθεσέ τη και δεν κινδυνεύει το άρθρο από λανθασμένες προσθήκες. --Ttzavarasσυζήτηση 18:37, 2 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Επιμέλεια[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο χρήζει μεγάλης επιμέλειας γιατί έχει τα χάλια του σε αναφορές και διάφορα--The Elder 14:03, 3 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Τελικώς δημιούργησα σωστά ελπίζω τις παραπομπές στο επίσημο του Φοίβου. Για περαιτέρω δεν ξέρω... Hellenicsoul25 14:29, 3 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Είσαι βέβαιος πως ό,τι αναφέρεται στο "επίσημο site του Φοίβου" είναι σωστό;; Γιατί πρέπει να το εμπιστεύεται κανείς και πόσο έγκριτο είναι; --Ttzavarasσυζήτηση 17:34, 3 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Αν κατάλαβα καλά χαρακτηρίζεται αναξιόπιστη πηγή το σάιτ της ίδιας της καλλιτέχνιδας; Ή κάνω λάθος; "## (παρόν | προηγ.) 19:37, 7 Νοεμβρίου 2010 109.242.106.246 (Συζήτηση | φραγή) (64.614 bytes) (Θα διαμαρτυρηθώ αν κλειδωθεί γιατί οι πηγές σου είναι αναξιόπιστες. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν βγάζει πουθενα...) (αναίρεση) (αφαιρέθηκαν παραπομπές)" --Ttzavarasσυζήτηση 17:41, 7 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Είναι απόλυτα έγκριτο και επίσημο το site του Φοίβου. Για το επίσημο σάιτ του Συνθέτη μιλάμε. Ανανεώθηκε τελευταία φορά το καλοκαίρι για να συμπεριλάβει και το C'est la vie της Δέσποινας. Έχει τις σωστες πλατίνες που όλοι ξέρουμε από απονομές και IFPI, αδιαμφισβήτητα υπαρκτά στοιχεία δηλαδή. Επιπλέον, δεν χαρακτηρίζεται αναξιόπιστη πηγή το σάιτ της ίδιας της καλλιτέχνιδας διότι απλά to despinavandi.gr ,το επίσημο σάτι της καλλιτέχνιδας δηλαδή, είναι υπό κατασκευή και δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Χαρακτηρίζονται αναξιόπιστες όμως οι παραπομπές για τις πλατίνες σε ένα τυχάρπαστο άρθρο στο site του MAD.gr το οποίο γράφτηκε το 2007 από κάποιον "τυχαίο", πιθανόν φαν της καλλιτέχνιδας που ήθελε να την εξυψώσει κατά αυτό τον τρόπο γράφοντας ανυπόστατα στοιχεία πωλήσεων σε ένα άρθρο του mad. Υπάρχει το site του συνθέτη με κάθε επισημότητα, υπάρχουν απονομές και IFPI η οποία εκτός των άλλων μπορεί να επιβεβαιώσει τις πλατίνες του κάθε δίσκου με ένα email. Όλα τα περαιτέρω είναι απλά να 'χουμε να λέμε και σίγουρα η ατέρμονη επαναφορά των λανθασμένων στοιχείων στο άρθρο της Δέσποινας εδώ μόνο φανατισμό και υπάρξη παρωπίδων αποδεικνύει... 109.242.106.246 20:29, 7 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Οι παραπομπές που αφαίρεσες είναι σαφώς από το σάιτ της Βανδή. Όσο για το έγκριτο και επίσημο σάιτ του Φοίβου μάς εξηγείς σε παρακαλώ γιατί είναι έγκριτο; Επειδή υποστηρίζει όσα εσύ πιστεύεις; Κι αν θέλεις να επιβεβαιώσεις τους ισχυρισμούς σου με μέιλ στο IFPI όπως λες, δεν έχεις παρά να το κάνεις - δε φαντάζομαι να απαιτείς από το μέσο αναγνώστη να στέλνει μέιλ για να επιβεβαιώνει όσα γράφεις ή δε γράφεις. Όταν όλα αυτά είναι έτοιμα να τα περάσεις, άφησε ένα μήνυμα εδώ για να ανοίξει και πάλι το άρθρο. Ως τότε κι επειδή όλες αυτές οι διενέξεις / επαναφορές κτλ. δε βγάζουν πουθενά και είναι εις βάρος των αναγνωστών και της ΒΠ, το άρθρο θα παραμείνει προστατευμένο από ανώνυμες επεξεργασίες. --Ttzavarasσυζήτηση 20:52, 7 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Το site της Βανδή το ΕΠΙΣΗΜΟ δεν είναι το www.despinavandi.gr ???? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΣΑ. Κάνε ένα κόπο και μπες να δεις. Εφ' όσον δεν γράφει τίποτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για παραπομπη. Πόσες φορες θα το πω ? Όσο για το ΕΠΙΣΗΜΟ το ξαναλεω για 100οστη φορά site του Φοίβου για ποιο λόγο δεν θεωρείται έγκριτο ? Είναι αναξιόπιστος ο Φοίβος? Ο συνθέτης-στιχουργος και ιδιοκτήτης της Spicy , δισκογραφικής εταιρείας στην οποία είναι η Βανδή ? Και είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ένα τυχάρπαστο άρθρο του mad και διάφορα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ site που έχουν φτιάξει οι φανς ? Γιατί αυτό είδα να χρησιμοποιείται σαν πηγή για τις πλατίνες. Δεν χρειάζεται κανένα e-mail να στείλω, είναι όλα ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. Σε περίπτωση που δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό στείλε εσύ. Hellenicsoul25 10:22, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Εδώ κάνεις το λαθος να θεωρείς ουδέτερη μια πηγή (συνθέτης, ιδιοκτήτης) που έχει κάθε λόγο να υπερβάλλει για κάποιες επιτυχίες. Για το www.despinavandi.gr περίμενε να το δούμε για να φανεί αν στέκει το επιχείρημά σου περί fan-site ώστε να καταλήξουμε επιτέλους. Επειτα, το www.ant1online.gr/showbiz/music/Pages/200412/bedbf232-7555-4efd-b68e-fbe76d594da8.aspx και το web.archive.org/web/20060413181648/http://www.ifpi.gr/chart05.htm γιατί τα αφαιρείς; Δεν σου κάνουν για πηγές;
Εν κατακλείδι, το άρθρο έχει ήδη τα μαύρα τα χάλια του, μη το κάνεις χειρότερο. Συζήτησε εδώ τα προβλήματα, περίμενε την απάντηση των όποιων ενδιαφέρονται και βλέπουμε. Αυτά που λες ότι τα έχεις πει "για 100οστη φορά", γράφτηκαν από IP. Δεν είναι αυτονόητο να ξέρουμε πως τα είπες εσύ. Έπειτα, είσαι μόλις 6 ημερών χρήστης και ήδη χτυπιέσαι για το άρθρο μιας τραγουδιάρας λες και πρόκειται για τη χρεωκοπία της ελληνικής οικονομίας. Χαμήλωσε τους τόνους και έχε υπόψη πως δεν μιλάς σε κουφούς. Απλά κουραστήκαμε όλοι να ασχολούμαστε με ένα άρθρο που βρίθει από ανακρίβειες και οπαδικούς διθυράμβους. Γι αυτό και είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, χωρίς να παύομε να είμαστε δεκτικοί σε κάθε πολιτισμένη συζήτηση.--Dipa1965 11:07, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Φίλε/η Dipa1965, το ότι "χτυπιέμαι" είναι για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με το να διορθώνω κάτι και να επανέρχεται συνεχως το προηγούμενο το οποίο τυγχάνει να είναι αποδεδειγμένα ανακριβέστατο. Πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά στις πηγές που βρήκα όπως και στην επαναφορά του αρθρου στην ορθότητα όσων γράφονται, σε καμία περίπτωση δεν το έκανα χειρότερο, καλύτερο το έκανα και με στοιχεία. Τώρα αν στην διόρθωση "πήρε η μπάλα" και δυο πηγές ας επαναφέρει κάποιος και αυτές, μαζί με τις δικές μου, το ίδιο πραγμα λένε όλες. Έτσι κι αλλιώς αυτό που αναφέρει ότι το special edition είναι διπλά πλατινένιο το γραφω κι εγώ στο αρθρο δεν το αφαίρεσα, το γράφει και το site του Φοίβου οπότε θεώρησα λογικό να βάλω ως πηγή το επίσημο site του συνθέτη για ομοιομορφία. Ουδέτερη πηγή ο φοίβος δεν είναι σε καμια περίπτωση, αλλά ούτε εξύψωση κάνει, εδώ στην βικιπαίδεια στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται τέτοια προσπάθεια με τις πλατίνες το οποίο είναι αυτό που κρίνω και προσπαθώ να διορθώσω . Όσο για το site του Φοίβου που αποτελεί και την πηγή που έβαλα είναι επίσημο. Τα λέει όλα αυτό. Το να βάλει ψεύτικα στοιχεία πωλήσεων ο Φοίβος θα οδηγούσε στην κατακραυγή του, είναι το site-καθρεφτης του και η κάθε κίνηση γίνεται προσεκτικά και μόνο με επίσημα στοιχεία. Αλλιώς δεν θα έπρεπε να δεχτούμε τίποτα, ούτε και το επίσημο site της Δέσποινας-αν υπήρχε και δεν ήταν υπο κατασκευή- για τον ίδιο λόγο. Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στο ίντερνετ υπάρχει κάτι αναρτημένο για τις πωλήσεις της Δέσποινας, πιο αξιόπιστο από το site του Φοίβου και αν υπάρχει (IFPI chart) θα συμφωνεί απόλυτα με τα στοιχεία του site του Φοίβου. Το κοιτούσα κι εγώ το chart της IFPI και μπορώ να πώ μετά βεβαιότητας πως ότι λέει ο Φοίβος στο site του για τις πωλήσεις είναι αλήθεια. Όχι ότι αμφισβητήθηκε πουθενά και από κανέναν, μόνο εδώ σε ετούτο το άρθρο. Όποιος παρ΄ολα αυτά έχει ακόμα αμφιβολίες αντί να κάνει κλικ στην επαναφορά του προηγούμενου κατάπτυστου άρθρου ας στείλει και email στην ifpi να του λύσουν τις όποιες απορίες και αν υπάρχει κάπου λάθος στις πωλήσεις και τις πλατίνες -που δεν υπάρχει- τότε και μόνο τότε ας διορθώσει εκείνο μόνο το σημείο στο άρθρο. Hellenicsoul25 11:57, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Οκ, λογική η επιχειρηματολογία, μέχρις ένα σημείο όμως. Το site του Φοίβου (και της Βανδή, αν είναι δικό της και όχι θαυμαστών όπου το διαγράφουμε τελείως ως αναφορά) πρέπει να χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Εγώ θα προτιμούσα να μη χρησιμοποιείται καθόλου (αν πχ μπορούσαν να μπουν στη θέση του πηγές από το ίδιο το http://www.ifpi.org), γιατί δεν συμφωνώ στα περί κατακραυγής. Αυτοδημοσιευόμενη πηγή είναι, ό,τι θέλει μπορεί να λέει και κανείς δεν θα ασχοληθεί να κατεβάσει τις πιθανές ανακρίβειες (δεν θα είχε καν τη νομική δυνατότητα). Και δεν με νοιάζει αν χωρίς καλές πηγές δεν μπορεί να φτιαχτεί άρθρο. Η πολιτική της WP λέει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να μην υπάρχει άρθρο ή τέλος πάντων να μην αναφέρει αμφισβητήσιμη πληροφορία, άσχετα αν εμείς την καταστρατηγούμε συνεχώς. Ας δουν πάντως και οι υπόλοιποι χρήστες αυτό το θέμα.
Για το θέμα με τις παραπομπές που έσβησες, με δεδομένο ότι οι πηγές αυτές είναι πιο ουδέτερες από το site του Φοίβου, είναι σαφέστατα προτιμότερο να έχουμε αυτές. Το πολύ πολύ άσε το site του Φοίβου ως δεύτερη παραπομπή.
Για τα mail, υπενθυμίζω πως "Η υποχρέωση να παρέχουν μια αξιόπιστη πηγή εναπόκειται στους συντάκτες που επιθυμούν να συμπεριλάβουν το υλικό, όχι σε εκείνους που επιδιώκουν να το αφαιρέσουν", βλ. εδώ.
--Dipa1965 12:20, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Δεν καταλαβαίνω τότε γιατί αυτοαναιρείς αυτά που λες και επιστρέφεις στο προηγούμενο κείμενο με τις αναξιόπιστες παραπομπές πατώντας ολική αναίρεση. Διόρθωσε μόνο τα σημεία για τα οποία είναι αδιαμφισβήτητο λάθος και αυτό θέλει πηγή και όχι οποιαδήποτε. Έβαλα το επίσημο site του συνθέτη, παραγωγού και ιδιοκτήτη της δισκογραφικής, για να αποδείξεις ότι τα λεει λάθος βρες κάτι από ifpi. Επιπλέον ποτέ στα χρονικά μια δισκογραφική εταιρεία και παραγοντές της στα site τους δεν γράψανε κάποιο ψέμα όσον αφορά πλατίνες. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό και επιπλέον θα προκαλούσε αμφισβήτηση και κατακραυγή. Ποτέ στην ελλάδα δεν είδα site τέτοιου είδους να λέει μπαρούφες. Μόνο εσένα είδα να λες ότι το σάιτ οτυ Φοίβου θα πρέπει να χρησιμοποιείται με επιφύλαξη. Στο κάτω κάτω αν αμφισβητείς κάτι στο site του μπορείς να το αναφέρεις στο forum του και θα σου απαντήσει ο ίδιος δημόσια και ξάστερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πατάς αναίρεση σε όλο το κείμενο και να επιστέφουμε στην έκδοση με τις παραπομπές σε site του mad και στο site της Βανδή το οποίο είναι υπο κατασκευή και επομένως δεν υφίσταται σαν πηγή. Στο ξαναλέω ότι το site του Φοίβου είναι αξιόπιστο όσο αξιόπιστο θα ήταν και το despinavandi.gr εάν δεν ήταν υπο κατασκευή. Εαν αμφισβητείς το επίσημο site του Φοίβου αυτομάτως αμφισβητείς και το επίσημο site της Δέσποινας όταν αυτό ανοίξει ξανά. Μέχρι τότε δεν δέχομαι καμιά άλλη παραπομπή πέρα από ifpi και στο ξαναλέω για την προσωπική σου αμφισβήτιση του site του Φοίβου στείλε εσύ ένα mail στην ifpi να δεις που οι πλατίνες είναι αυτές που γράφει. Όλος ο κόσμος το αποδέχεται, εαν εσύ δεν το αποδέχεσαι είναι δικό σου πρόβλημα, δεν πρέπει να συμβάλλεις στην παραπληροφόρηση μέσω της wikipedia αναιρώντας σωστές πηγές με λανθασμένες Hellenicsoul25 18:02, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Το site του Φοίβου προσωπικά μου φαίνεται αξιόπιστο. Παραβλέποντας το ότι επι της ουσίας δεν έχουν αμφισβητηθεί αυτά που περιέχει είναι αρκετά λογικό να μην περιέχει ανακρίβειες. Θα ήταν ηλίθιο να λέει ψέματα στην επίσημη ιστοσελίδα του καθώς θα ήταν αρκετά εύκολο να γίνει αντιληπτός.--Diu 18:06, 8 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Προς οποιονδήποτε σβήνει συνεισφορές σε σελίδες συζήτησης: Όσα αναγράφει κάποιος σε σελίδες συζήτησης παραμένουν είτε συμφωνείς είτε όχι με τα γραφόμενα. Αφαιρούνται μόνο ύβρεις και άχρηστα κείμενα. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί το φαινόμενο αφαίρεσης συνεισφοράς / γνώμης από σελίδα συζήτησης. --Ttzavarasσυζήτηση 06:46, 9 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Κλείδωμα προς αποφυγή περαιτέρω διορθωπολέμου 1 μηνός--The Elder 13:23, 9 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Κλείδωμα συμφωνώ, αλλά γιατί επιστροφή πρώτα στην άλλη έκδοση η οποία έχει αναξιόπιστες πηγές και πηγές προς site τα οποία είναι υπο κατασκευή και δεν έχουν τίποτα? Εξήγησα και παραπάνω γιατί είναι αξιόπιστη πηγή αυτά που έβαλα και γιατί δεν είναι αυτές που υπήρχαν πιο πριν. Με πιο κριτήριο κρίνεται πια η αξιοπιστία μιας πηγής? Προσωπικό από την μεριά διαχειριστού της wikipedia και μόνο από ότι βλέπω, διότι κάποιος που παρακολουθεί τα δισκογραφικά δρώμενα και την ελληνική μουσική γενικά καταλαβαίνει γιατί το site του Συνθέτη-Στιχουργού-Παραγωγού-Ιδιοκτήτη Δισκογραφικής δεν γίνεται να διαδίδει ψευδή στοιχεία πωλήσεων. Τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να θες να επιστρέφεις το άρθρο μετά μανίας στην παλιά έκδοση Ttzavaras ? Hellenicsoul25 14:49, 9 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Διακρίσεις άλμπουμ[επεξεργασία κώδικα]

Αφαίρεσα όσους νεκρούς συνδέσμους έπεσαν στην αντίληψή μου και διέγραψα πηγές που βασίζονταν σε fan clubs και άρθρα από site που βασίζονταν σε παλιότερες μορφές της βικιπαίδεια. Οι διακρίσεις των άλμπουμ έγιναν βάση του επίσημου site του Φοίβου και του despina-phoebus.gr ως πιο αξιόπιστες πηγές και όχι βάση διάφορων άρθρων και βιογραφιών ποικίλλων site όπως του madtv. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείται αξιόπιστη πηγή φωτογραφία από ιστοσελίδα στο facebook και αν ναι τουλάχιστον να φτιαχτούν καταλλήλως ώστε μην υπάρχουν τόσο "χύμα" μέσα στο άρθρο. Ευχαριστώ.NtoSi 18:16, 30 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Η σελίδα που αναφέρεις ως site του Φοίβου στην πραγματικότητα αποτελεί fan club του, είναι εύκολο να το διαπιστώσεις καθώς υπάρχει forum. Επίσης "διάφορα άρθρα και βιογραφικά ποικίλλων site", όπως αναφέρεις είναι αποδεχτά από την βικιπέδια εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Ακόμα, αν οι φωτογραφίες από το facebook αποτελούν τεκμήριο τότε είναι αποδεχτές. --KatrinofGreece 12:42, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
To site του Φοίβου αναγράφει Official Site of Phoebus. Όσο για το forum! Έλεος! Όλες οι ιστοσελίδες έχουν. Αποδεκτές είναι σίγουρα οι πηγές. Απλά ως προς τις διακρίσεις του άλμπουμ νομίζω ότι πρέπει να θεωρήσουμε ως πιο έγκυρη πηγή το site του Φοίβου παρά τα άρθρα του mad π.χ.NtoSi 12:47, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
O καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει προκειμένου να προσελκύσει κόσμο στο site του. Επίσης, δεν έχω δει άλλα site να έχουν forum στα site βλέπουμε την βιογραφία και ό,τι περιβάλλει έναν καλλιτέχνη όχι προσωπική γνώμη του καθένα. Αν το fan club του Φοίβου ήταν όντως site του δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να το προσθέσουμε ως αξιόπιστη πηγή. --KatrinofGreece 12:54, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Η ιστοσελίδα του Φίβου είναι η επίσημη ιστοσελίδα του. PHOEBUS OFFICIAL SITE. Τι άλλο θα πρεπε να λέει για να θεωρήσουμε ότι είναι η επίσημη ιστοσελίδα του; Το ότι έχει forum δε λέει κάτι. Πολλές επισημες ιστοσελίδες έχουν και όχι μόνο ελληνικές που μπορεις να ρωτήσεις τον καλλιτέχνη, τραγουδιστή κτλ, στην συγκεκριμένη περίπτωση μουσικό, ότι θέλεις και να σου απαντήσει. Συμφωνώ να θεωρηθεί ως πιο αξιόπιστη πηγή η δική του ιστοσελίδα.--Sheldon 13:07, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Ως προς τις φωτογραφίες από το facebook, νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν αποδεκτές αλλά σίγουρα πρέπει να σουλουπωθούνNtoSi 13:26, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Το site του Φοίβου είναι η επίσημη ιστοσελίδα του. ΤΕΛΟΣ Για τις φωτογραφίες του facebook αμφιβάλλω. 94.65.55.146 13:55, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Επειδή είναι από το facebook δεν σημαινει ότι είναι αναξιόπιστη πηγή. Είναι φωτογραφίες από περιοδικό. Νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγή.--Sheldon 14:11, 31 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Νεκροί σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

Στο άρθρο υπάρχουν κάποιοι νεκροί σύνδεσμοι οι οποίοι προκύπτουν από το γεγονός πως το site της Βανδή έχει κλείσει ενώ το καινούργιο της site αναμένεται να ανοίξει σε λίγο καιρό. Μέχρι τότε προτίνω το άρθρο να παραμείνει ως έχει. Όταν το νέο site ανοίξει, οι νεκροί σύνδεσμοι θα αντικατασταθούν από παραπομπές. --KatrinofGreece 12:04, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Στο άρθρο υπάρχουν πολλοί νεκροί σύνδεσμοι και όχι μόνο από το υπό κατασκευή site της Βανδή. Προτιμότερο είναι να σβηστουν και να υπάρχει το [εκκρεμεί παραπομπή] ώστε όταν με το καλό (και όπως λες σε λίγο καιρό) ανοίξει το site της να ξέρει ο κάθε χρήστης ποιο υλικό χρειάζεται πηγή και να μπορέσει να την προσθέσει. Επίσης οι διακρίσεις των άλμπουμ έχουν γίνει βάση του επίσημου site του Φοίβου.Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να επαναφέρεις το άρθρο σε ακόμα πιο άσχημη κατάσταση απ' ότι είναι.NtoSi 12:24, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Συμφωνώ πως πρέπει να προσθέσουμε το [εκκρεμεί παραπομπή] αλλά μόνο αυτό και όπου χρειάζεται και όχι να παραποιήσουμε επαρκώς τεκμηριωμένα σημεία της βιογραφίας όπως κάνεις εσύ. Επίσης, σου έχω τεκμηριώσει πως η ιστοσελίδα που αναφέρεις είναι το fan club του Φοίβου και όχι το site του και σε κάθε απονομή έχω προσθέσει πάνω από μία πηγή τις οποίες εσύ διαγράφεις. Οι πηγές όποιες κι αν είναι αποτελούν τεκμήρια και δεν διαγράφονται. --KatrinofGreece 12:51, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Κανείς δεν είπε ότι οι πηγές δεν αποτελούν τεκμήρια. Απλά προσπάθησε να κατανοήσεις ότι οι διακρίσεις είναι προτιμότερο, (θα το πω για μια ακόμη φορά) να γίνουν βάση του site του Φοίβου, πάρα βάση πηγών του mad tv και άρθρων που είναι (ας μη γελιόμαστε) βασισμένα σε παλιότερη μορφή του συγκεκριμένου άρθρου από τη βικιπαίδεια. Και σταμάτα να λες ότι ειναι φαν κλαμπ. Όσες φορές και να το πεις δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια εφόσον είναι το επίσημο. Και μαλιστα αναφέρεται και στην πιο πάνω συζήτηση άλλων χρηστών πριν δυο τρεις μήνες.Πραγματικά, αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς είσαι θαυμάστρια, αλλά αυτήν την εμμονή να κάνεις το άρθρο ακόμα χειρότερο απ ότι είναι δεν το καταλαβαίνω.NtoSi 12:58, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Καμιά πηγή δεν αποτελεί ανωέτρη από την άλλη. Όλες αποτελούν τεκμήρια και όλες θα παραμείνουν ως έχουν. Ακόμα, αναφέρεις πως η βιογραφία της Βανδή στο site του mad αποτελεί παλαιότερη μορφή της βιογραφίας της ίδιας στην βικιπέδια πράγμα το οποίο αποτελεί τεράστιο ψέμα καθώς: 1) μπορείς μέσω του ιστορικού να συγκρίνεις τις δύο βιογραφίες και στα δύο site και 2)στο τέλος της βιογραφίας στο site του mad αναφέρονται οι πηγές. Προσπαθείς να στηρίξεις πάνω σε ψέμματα όσα λες. Επίσης, έχω τεκμηριώσει πως η ιστοσελίδα που αναφέρεις αποτελεί fan club εσύ πάλι δεν έχεις τεκμηριώσει το αντίθετο. Τεκμηρίωσε πρώτα σε παρακαλώ αυτά που λες πάνω σε αληθινά στοιχεία και μετά μπορείς να τα αναιρέσεις. --KatrinofGreece 13:07, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Δεν μιλάω για τις πηγές του mad. Για άλλες πηγές μιλάω. Μην παραποιείς τα λόγια μου. Συγνώμη αλλά τι έχεις τεκμηριώσει; Ότι λες δηλαδή οτι είναι φαν κλαμπ σημαίνει ότι είναι τεκμηριωμένο, και άρα σωστό και αποδεκτό; Το σάιτ λέει phoebus official site. Τι άλλο χρειάζεται για να σε πείσει ότι είναι το επισημο σάιτ. Νομίζω ότι επιτηδευμένα θες να βασίστείς εσύ σε ψεύτικους ισχυρισμούς και σε φαντασιώσες του "ότι σε βολεύει". Και αν θες αληθινά στοιχεία μπες στο σάιτ του Φοίβου.Τι άλλο θες να τεκμηριώσω εκτός από το προφανές και το αυτονόητο.NtoSi 13:12, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Μου φαίνεται δεν διαβάζεις όσα γράφει ή έχεις πρόβλημα κατανόησης. Σου έχω αποδείξει παραπάνω γιατί το fan club του Φοίβου αποτελεί fan club και όχι site σε αντίθεση με σένα. Μπήκα ξανά στο fan club του Φοίβου και όμως δεν παρατήρησα τα όσα μου λες. Λοιπόν, αφαίρεσα τους νεκρούς συνδέσμους και πλέονς το άρθρο δεν χρειάζεται καμία αλλαγή καθώς όλα αποτελούν τεκμηριωμένα. Παρακαλώ να μην γίνει άλλη αλλαγή. --KatrinofGreece 13:18, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Μήπως μπαίνεις σε άλλο σάιτ; Είναι ανόητο να λες ότι είναι φαν κλαμπ. Δεν το καταλαβαίνεις; Μάλλον επειδή σε βολεύει είναι φαν κλαμπ.Μπήκες εδώ; [1]. Αν όχι πάνω από τη λέξη δισκογραφία γράφει phoebus official site.NtoSi 13:22, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Εσύ μπήκες εδώ: [2]; Αποτελεί fan club και όχι επίσημο site κατάλαβέ το. Ό,τι γράφει ο καθένας για να διαφημίσει το fan club του δεν σημαίνει πως ισχύει. --KatrinofGreece 13:29, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Τι δουλειά έχει το φόρουμ; Επειδή έχει φόρουμ σημαίνει ότι είναι και φαν κλαμπ. Και το annavissi.net έχει παραπομπή για το fannatics και το φόρουμ του. Σημαίνει ότι δεν είναι επίσημη ιστοσελίδα; Έλεος. Αυτό θεωρείς εσύ τεκμηρίωση; "Α έχει φόρουμ άρα είναι φαν κλαμπ. Έκλεισε... από δω και πέρα αυτό λέω.. το επίσημο σάιτ του Φοίβου είναι φαν κλαμπ".Νομίζω ότι και άλλοι χρήστες σου απάντησαν γι αυτό το θέμα!NtoSi 13:33, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Το annavissi.net που το αναφέρεις κι ως επίσημο site έχει παραπομπή σε fan club και όχι το ίδιο το site fan club όπως γίνεται με το fan club του Φοίβου. Έχει διαφορά. --KatrinofGreece 13:35, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Πραγματικά δεν κατάλαβα τι είπε μόλις τώρα, αλλά δεν πειράζει. Ένα παεάδειγμα έφερε που αποδεικνύει ότι αν μια ιστοσελίδα έχει φόρουμ δε σημαίνει ότι είνια φαν κλαμπ. Nα και του Ρουβά [3] που σε παραπέμπει στο φαν κλαμπ και στο φόρουμ του.Ή μήπως κι αυτή δεν είναι επίσημη ιστοσελίδα;NtoSi 13:42, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Το annavissi.net που το αναφέρεις κι ως επίσημο site έχει παραπομπή σε fan club και δεν έχει το ίδιο το site, fan club μέσα σ' αυτό, όπως γίνεται με το fan club του Φοίβου. Έχει διαφορά. --KatrinofGreece 13:44, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Ίσως επειδή δεν έχει φαν κλαμπ, και γι αυτό το λόγο έχει το φόρουμ. Γι αυτό και είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του. Δεν μπορείς να βασίζεις το επιχείρημά σου στο ότι έχει φόρουμ. Είναι παιδικό!!!NtoSi 13:48, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Παιδικό, μεν, για σένα σωστό, όμως. --KatrinofGreece 13:49, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Όπως είπαν και άλλοι χρήστες, το site του Φόιβου είναι επίσημο. Το θέμα είναι: το δεχόμαστε ως πιο έγκυρη πηγή από τις άλλες; Εγώ προσπωικά θεωρώ πως είναι πιο έγκυρο. Στην τελική είναι τόσο μετριόφρων οι Φοίβος που αν το "γεια" π.χ. είναι 5 και 6 φορές πλατινένιο δεν θα το έλεγε στην ιστοσελίδα του; Γιατί το αφήνει στις 4. Από ταπεινότητα και μετριοφροσύνη;--Sheldon 14:19, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Το άρθρο ήταν και είναι μαύρο χάλι (ομοίως και της Βίσση). Οι πηγές οι οποίες επικαλείστε και παραθέτετε στο σύνολο τους δεν είναι αξιόπιστες, αν διαβάζατε εδώ (Βικιπαίδεια:Αξιόπιστες πηγές) θα βλέπατε ότι γράφει "Ως ανεξάρτητη πηγή θεωρείται η τρίτη πηγή που περιγράφει ένα θέμα χωρίς να έχει σχέση οποιουδήποτε συμφέροντος με αυτό....Για έναν μουσικό καλλιτέχνη, μία κριτική του άρθρου του παρά τα κείμενα της συλλογής του ή το Δελτίο Τύπου της δισκογραφικής εταιρίας. Προφανέστατα, λοιπόν, δεν θεωρούνται ανεξάρτητες πηγές τα δελτία τύπου ή άλλου τύπου διαφημιστικές καταχωρήσεις.". Επειδή το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ποια έχει περισσότερα χρυσά άλμπουμ και για να μην σας πετάξω δια παντώς εκτός εγχειρήματος, τα άρθρα κλειδώνονται μέχρι να μου φέρετε πραγματικά αξιόπιστες πηγές που να τεκμηριώνουν τα γραφόμενά σας. Ειδάλλως θα πέσει τόσο μαχαίρι που θα μείνουν συνολικά δύο γραμμές στο καθένα. Το site της κάθε μίας ή του φοίβου ή fan club ή δεν ξέρω ποιανού άλλου δεν είναι δεκτά. Αποφασίστε τι θέλετε να γίνει. --Alaniaris 14:38, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Νομίζω πως το άρθρο έχει πολλές, σε σχέση με άλλα άρθρα, πηγές που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις της βικιπέδια έτσι ώστε ένα άρθρο να θεωρηθεί αξιόπιστη πηγή. Υπάρχουν παραπομπές σε εφημερίδες, μουσικά site ενώ δεν έχουν προστεθεί παραπομπές στην σελίδα της ifpi αν και υπάρχουν πολλές σελίδες που αποδεικνύουν κάποιες από τις απονομές. Ακομα, χρειάζεται να ανοίξει και το νέο site της Βανδή το οποίο περιέχει σελίδες από παγκόσμια charts που τεκμηριώνουν κάποιες από τις προτάσεις που χρειάζονται πηγές. --Teo628957 18:52, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)
Η παρακάτω παραπομπή αποτελεί την πηγή που χρειάζεται για να τεκμηριωθεί πως το gia έφτασε στο νούμερο 1 του billboard [4]. Επίσης, αποτελεί πηγή για όλες τις προτάσεις στις οποίες εκκρεμούν παραπομπές εκτός της δεύτερης. --Teo628957 19:36, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Devaqueen[επεξεργασία κώδικα]

To Devaqueen που αναφέρεται ως φαν κλαμπ δεν υπάρχει πια. Πλέον υπάρχει μόνο το vandiworld. Διορθωστε το ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη ‎195.74.224.166 (συζήτησησυνεισφορά) .

Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 21:02, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Ναι το είδα μετά. Ευχαριστώ.

Φωτογραφια πως γινεται να αλλαξουμε? Να βαλουμε μια πιο προσφατη.

Αν βρεις ελεύθερη χωρίς Πνευματικά Δικαιώματα, βάλε την. --Ttzavarasσυζήτηση 19:42, 24 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Σπουδές[επεξεργασία κώδικα]

Από το λήμμα:

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι έχει κάποιο πτυχίο και δυο-τρία μεταπτυχιακά, ή είναι λίγο τράβηγμα; --geraki (συζήτηση) 17:56, 19 Μαρτίου 2015 (UTC)

Από όσα γνωρίζω η Βανδή έχει πάρει ΕΝΑ πτυχίο -κι αυτό με λίγα χρόνια καθυστέρησης λόγω καριέρας, απλά για να έχει "το χαρτί" όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια κάποια στιγμή- από τη Φιλοσοφική του ΑΠΘ. Τα άλλα που αναφέρονται είναι το όνομα της κατεύθυνσης (τμήματος) μέσα στη σχολή και δεν αποτελούν ούτε ξεχωριστά πτυχία, ούτε πολύ περισσότερο μεταπτυχιακές σπουδές (τέτοιες από όσο ξέρω δεν έκανε). Απλά η Βανδή σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Θεσ/νίκης ακολουθώντας το τμήμα "Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας" παίρνοντας τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών και έτσι θα έπρεπε να αναγραφεί στο άρθρο. Σήμερα έχει αλλάξει η κατανομή των τμημάτων και το τμήμα Ψυχολογίας είναι ξεχωριστό. --MedMan (συζήτηση) 10:06, 19 Απριλίου 2015 (UTC)
Παρατηρήθηκε διπλή προσπάθεια τις τελευταίες μέρες να προστεθεί στο άρθρο ότι η Βανδή δεν πήρε το πτυχίο της, παρ' ότι κατά την πρώτη επαναφορά που έκανα ζήτησα προσκόμιση πηγών (προσωπικά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πήρε, μια και θυμάμαι -αν δεν απατώμαι οικτρά- ότι το ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της). Παραθέτω εδώ λοιπόν πρόχειρα κάποιες σελίδες που θέλουν τη Βανδή πτυχιούχο, χωρίς φυσικά να είμαι υπεύθυνος ή να εγγυώμαι για την ορθότητα του περιεχομένου τους.
[5], [6], [7], [8], [9]. --MedMan (συζήτηση) 22:06, 14 Ιουνίου 2015 (UTC)

Ηθοποιός ???[επεξεργασία κώδικα]

Αρκεί μια guest εμφάνιση σε μια εκπομπή για την προσθήκη του τίτλου της ηθοποιού στο βιογραφικό της? Αμφιβάλλω. --MedMan (συζήτηση) 10:09, 19 Απριλίου 2015 (UTC)

Σχόλιο 11-5-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

παρακαλώ αλλάξτε την φωτογραφία,είναι 10 χρόνων πια Αναφορά: 5.54.74.138 03:55, 11 Μαΐου 2017 (UTC)

[10] Η πιο σύγχρονη είναι του 2009. Οπότε, αφού δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο χρόνια, ας μείνει η εικόνα που υπάρχει. Trikos συζήτηση 17:33, 20 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Δεν υπάρχει πιο πρόσφατη ελεύθερη φωτό. Αλλαγή αναφοράς σε "απορρίφθηκε" (όταν υπάρξει θα μπει). Wolfymoza (συζήτηση) 10:55, 27 Μαρτίου 2018 (UTC)

Ηλικία και Βικιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/464746/h-bandh-anagrafotan-sth-wikepedia-ws-60xronh-tragoydistria

Ξέρεις ότι η Wikipedia έγραφε ότι είσαι 60 χρόνων;
«Στα μούτρα τους, πες τους. Αλήθεια λες; Θα το γκουγκλάρω τώρα. Και του '49 να με βάζανε, δε θα ασχολούμουν καθόλου».

Σε πρόχειρο έλεγχο δεν βρήκα πρόσφατη έκδοση στη οποία να λέει ότι είναι 60 χρόνων ούτε στην ελληνική ούτε στην αγγλική. Την περίοδο της δημοσίευσης του άρθρου, το λήμμα έγραφε «22 Ιουλίου 1969 (49 ετών)». Μούφα το άρθρο. - geraki (συζήτηση) 09:27, 19 Ιουνίου 2019 (UTC)