Συζήτηση:Γλάρος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 6-6-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Σας παραθέτω όλο το κείμενο που διάβασα και δεν έβγαλα κανένα λογικό νόημα. Οι γλάροι φανερώθηκαν πρώτη φορά στης ακτές της Μάνης το 1007 σχεδόν από την Βασίλισσα της Αγγλίας την Paranoir expro τότε ονόμαζαν τους γλάρους πυκνοποδαρους επειδή είχαν τόσο πυκνά ποδιά που δεν τα έβλεπες καν. Το 1990 ο Ελληνας κονσταντινως μπακλαγιαννις ανακάλυψε τον λόγο που οι γλάροι είχαν πυκνά ποδιά ο λόγος ήταν επειδή φορούσαν μια κρεμά ποδιών που κάνει τις ρυτίδες να εξαφανίζονται και τότε τους έκλεψε την κρεμά και έφτιαξε ένα μαγαζί τα sefora, και από τότε ονόμαζαν τους πικνοποδαρους φίλους μας Γλάρους. Τα πόδια του έχουν τέσσερα δάχτυλα το καθένα, από τα οποία τα τρία συνδέονται με νηκτική μεμβράνη. Αναφορά: Φωτεινή Βαμβούκη 46.103.176.6 16:50, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

Επρόκειτο για βανδαλισμό αγαπητέ και αφαιρέθηκε αμέσως. Σας ευχαριστούμε.—Corleone μη τα μασάς!@ 16:55, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)