Συζήτηση:Γιόζεφ Μπίτσαν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Στατιστικές πηγές και Γιόζεφ Μπίτσαν[επεξεργασία κώδικα]

Η νέα στατιστική του Μπίτσαν από τη Τσέχικη FA δημιουργεί νέα δεδομένα και καθώς είναι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πολλές Βικιπαίδεια έχουν "παιγιδευτεί" στην στατιστική των ARFSH. Η συγκεκριμένη στατιστική πηγή είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ προερχόμενη από την Ουγγαρία. Ως εκ τούτου τα στοιχεία της είναι αξιολογικά ασθενέστερα από τα στοιχεία της Τσεχικής FA. Τέλος η Τσεχική FA διευκρινίζει ότι δεν αμφισβητεί την RSSSF αλλά βασιζόμενη στα κενά της τα συμπληρώνει, κάτι που ισχύει πλήρως για τα πρωταθλήματα 1949 και 1952. Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 10:47, 22 Ιανουαρίου 2021 (UTC)

Η νέα στατιστική του Γιόζεφ Μπίτσαν[επεξεργασία κώδικα]

Σύμφωνα με τη νέα στατιστική της RSSSF ο Μπίτσαν είναι δεύτερος σε γκολ σε επίσημους αγώνες και δεύτερος σε σύνολο τερμάτων. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΘΩΣ Η IFFHS ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΩΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (σε επίσημους ή φιλικούς αγώνες) . Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 11:59, 1 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ[επεξεργασία κώδικα]

Θα ήθελα να γράψω ορισμένες διευκρινίσεις για τους νέους πίνακες του λήμματος. 1) Το Infobox, η γενική στατιστική και ο δεύτερος πίνακας είναι τυπικά ακριβώς αυτοί που έχουν πρόσφατα ανακοινωθεί από την RSSSF. 2) Στην αναλυτική στατιστική συλλόγων τα πράγματα είναι περίπλοκα. Χρησιμοποίησα (όπως αναφέρω και από κάτω στις πηγές) πολλαπλές πηγές γιατί καμία δεν είναι πλήρης ή ενημερωμένη με τα πρόσφατα απανωτά στοιχεία της Τσεχικής FA και της RSSSF. Η απόκλιση είναι ένα γκολ της Σλάβια (των πρώτων πινάκων) που φαίνεται ότι έχει σημειωθεί με την Ντιναμό, αλλά σε αυτό χρησιμοποιήθηκε η πιο αναλυτική πηγή. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα ο σύλλογος είναι ο ίδιος (μετονομασία). Για διευκρινήσεις ευχαρίστως θα απαντήσω. 3) Δεν υπάρχουν στοιχεία για τα χειμερινά τουρνουά, ούτε στην RSSSF ούτε στις στατιστικές πηγές. Ως εκ τούτου κάποια κατ' έτος σύνολα της RSSSF με τη Σλάβια που αναφέρονται σε άλλο πίνακά της είναι διαφορετικά και αυτό είναι αναμενόμενο. Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 12:56, 6 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)