Συζήτηση:Γιάννης Ζουγανέλης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Βρε παιδιά, ποιος έβαλε ως πρώτη αναφορά την ιστοσελίδα http://www.exombourgo.gr/old/ekdiloseis/zouganelis.html

Αυτή η ιστοσελίδα αντιγράφει υλικό από τη Wikipedia, όχι το αντίθετο! Εγώ έχω καταχωρήσει ότι οι γονείς του Ζουγανέλη είναι κωφάλαλοι, καθώς το έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Και η πληροφορία υπάρχει στο λήμμα εδώ και χρόνια!

2 φορές το έχω διορθώσει το λάθος. Ο χρήστης που κάνει την αναίρεση δεν μπορεί να ελέγξει το ιστορικό; Σβήστε την αναφορά (1), εγώ δεν ξαναασχολούμαι.

Εγώ το έβαλα, επειδή προέρχεται από ιστοσελίδα Δήμου της Τήνου και όχι κανένα blog. Φυσικά είναι σε όλους γνωστό ότι ο Ζουγανέλης είναι παιδί κωφάλαλων γονέων, αλλά κάποιοι επιμένουν να θέλουν αμέτι μοχαμέτι πηγή γι αυτό. Dimitrissss 14:57, 11 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


-- Δεν με προσέχεις: παραπομπή σημαίνει "παίρνω μια πληροφορία από αλλού και την προσθέτω εδώ". Δηλαδή η σελίδα της Τήνου θα έπρεπε να έχει παραπομπή στη βικιπαίδεια και όχι το αντίστροφο! Εσύ κάνεις μια παραπομπή σε μια σελίδα που αντιγράφει πληροφορίες από την βικιπαίδεια.

Επιπλέον, επειδή εγώ έβαλα την πληροφορία πρώτος, δεν μπορώ να παραθέσω πηγή. Πηγή είναι ο ίδιος ο Ζουγανέλης, και όχι κανά blog ή οτιδήποτε. Δες το πρώτο ιστορικό της ιστοσελίδας, είχα περιλάβει και λόγια από συνέντευξη, τα οποία απομακρύνθηκαν βέβαια ως copyrighted.

Έλα βρε φωνακλά κι εσύ, το άλλαξα αμέσως μετά, έβαλα παραπομπή από συνέντευξη που είχε δώσει και το λέει εκεί. Dimitrissss 17:09, 11 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Τηλεταινία 2004[επεξεργασία κώδικα]

Δεν ξέρω αν αυτό ανήκει στη φιλμογραφία η στην τηλεόραση. Έχει παίξει στην τηλεταινία "Κι όπου μας βγάλει" του Δημήτρη Παναγιωτάτου (copyright ALTER, 2004), με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Νόνη Δούνια & Μάρα Δαρμουσλή. Hoverfish 23:44, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Αν δεν μπουν πηγές προτείνω να διαγραφεί το λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Το βιογραφικό του Ζουγανέλη ήταν μάλλον υπερβολικό, και με εξέπληξε. Αλλά δεν υπάρχει καμία παραπομπή - πηγή, οπότε δεν μπορώ να αποδεχθώ τίποτα. Το πιο σημαντικό στο βιογραφικό, αν είναι αληθές, είναι οι μουσικές σπουδές στο εξωτερικό και ότι ήταν μαθητής του Νίκου Μαμαγκάκη. Αλλά στο άρθρο δεν υπάρχουν πουθενά πηγές. Θυμάμαι τον Ζουγανέλη την δεκαετία του '80 να τραγουδάει το γειά σας παιδιά στο τέλος παιδικής εκπομπής Ουράνιο τόξο στην ΕΡΤ, καθώς και την σατιρική εκπομπή κουφώματα, αλλά και σε θεατρικά σκετς με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά. Οι γονείς του είναι πράγματι κωφάλαλοι και ο αδελφός του ξέρω πως έχει ταβέρνα στην Αλμυρή Κορινθίας (μάλιστα είναι φίλος του πατέρα μου). Μουσικά έργα του ιδίου δεν γνωρίζω κανένα (αν και ασχολούμαι μόνον με την ποιοτική μουσική) - μάλλον την κόρη του ξέρω πιο πολύ. Δεν θυμάμαι να έχει βγάλει δίσκο και να πούλησε. Μου προκάλεσε εντύπωση πως το άρθρο αναφέρεται πως έργα του παίζονται στο εξωτερικό και μάλιστα παίχτηκε μουσική του σε τελετή βράβευσης Νόμπελ! Ας προσθέσει ο συγγραφέας του άρθρου τις απαραίτητες παραπομπές, ειδάλλως προτείνω το άρθρο να διαγραφεί 688dim (συζήτηση) 00:10, 4 Ιανουαρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Σχόλιο 26-3-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

εχετε γραψει εσφαλμενα οτι ο γιαννης ζουγανελης γεννηθηκε το 1956.το σωστο ειναι το 1955.αν μπειτε στη σελιδα του ypes gr και συμπληρωσετε τα στοιχεια του στη φορμα με ονομα πατρος θα τον βρειτε το 1955.η κορη του γεννηθηκε το 1983.η ελεωνορα ζουγανελη.αν θελετε μπορειτε να κανετε ελεγχο για την ορθοτητα των γραφομενων μου.σας ευχαριστω. Αναφορά: γιωτα δημητριου 178.128.80.236 19:49, 26 Μαρτίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Σχόλιο 26-3-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

παρελειψα να αναφερω το ονομα του πατερα του γιανη ζουγανελη.νικολαος. Αναφορά: γιωτα 178.128.80.236 19:52, 26 Μαρτίου 2015 (UTC)[απάντηση]