Συζήτηση:Γαρίδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο ελληνικό όνομα για το prawn; Αν ονομάσουμε γαρίδες ή καρίδες τις shrimp πώς ονομάζουμε τις prawns;----Lemur12 να΄στε καλά 17:48, 23 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Τα prawns είναι οι μεγάλες γαρίδες, η γάμπαρη, και όλες οι άλλες οι μικρές είναι οι Shrimps, και επιπρόσθετα οι καραβίδες Crayfish, τα καβούρια crabs, και οι αστακοί lobsters. Όλα μαζί ως μαλακόστρακα Crustaceans. --Templar52 02:10, 24 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ. Γάμπαρη ή prawn, πάντως, είναι πεντανόστιμη!----Lemur12 να΄στε καλά 18:49, 25 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 09:57, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)