Συζήτηση:Γαιάνθρακας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Εκ του κειμένου αδύνατη η συγχώνευση αφού επιμέρους είδος του παρόντος άρθρου είναι το ορυκτό καύσιμο.--Templar52 13:07, 9 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Όχι. Δεν μπορεί να συγχωνευτεί το παρόν με τα καύσιμα. Ο γραφίτης και το διαμάντι δεν είναι ορυκτά καύσιμα. --Ttzavaras 10:39, 17 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

* Καλύτερα συγχώνευση με τον άνθρακα[επεξεργασία κώδικα]

  • Οι γαιάνθρακες είναι φυσικά αποθέματα αλλοτροπικών μορφών του άνθρακα. Καλύτερα να αποτελέσουν ενότητα του κυρίως άρθρου και οι γεάνθρακες γενικά και οι εφαρμογές τους ως καύσιμα, αυτών που έχουν αυτήν τη χρήση.
  • Τα επιμέρους άρθρα ας γίνουν ανακατευθύνσεις κατευθείαν στις ενότητες.
  • Αν επιμένετε να υπάρχουν ξεχωριστά, καλύτερα ένα άρθρο γαιάνθρακες, καύσιμα και μη. Αυτά που χρησιμοποιούνται ως καύσιμα ας επισημανθεί αυτό στις χρήσεις τπυς.
  • Πολλά άρθρα και παραπομπές μεταξύ τους, ουσιατικά για το ίδιο θέμα, δημιουργούν σύγχιση στους απλούς χρήστες, πιστεύω.

--Vchorozopoulos 23:00, 25 Ιουνίου 2009 (UTC)