Συζήτηση:Γήπεδο Τούμπας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
A Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Α κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί μπαίνει το πρότυπο "ΠΑΟΚ" στο γήπεδο; Απ' όσα διαβάζει κανείς στο άρθρο δεν υπήρξε έδρα μόνο του ΠΑΟΚ. --Ttzavarasσυζήτηση 18:09, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Γιατί το πρότυπο αυτό περιλαμβάνει και το παρόν άρθρο. Γι αυτό μπαίνει. Έτσι γίνεται με όλα τα σχετικά πρότυπα. Dimitrisss 18:10, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)
Ε, τότε να το θέσω αλλιώς: Γιατί να το περιλαμβάνει; Δεν ήταν μόνο του ΠΑΟΚ! --Ttzavarasσυζήτηση 19:02, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)
Όλες οι ομάδες κατά καιρούς έτυχε να παίξουν για διάφορους λόγους και σε άλλα γήπεδα. Συνέβη σχεδόν με όλες τις ομάδες της Α' εθνικής. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ταυτισμένο με τον ΠΑΟΚ εδώ και πάνω από 50 χρόνια, συνεπώς σωστά βρίσκεται στο πρότυπο και κατ' επέκταση σωστά βρίσκεται το πρότυπο στο άρθρο. Dimitrisss 19:51, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Ως ειδικότερος επί αθλητικών θεμάτων εσύ κρίνεις καλύτερα. --Ttzavarasσυζήτηση 19:54, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Δεν θεωρώ εαυτόν ειδικότερο άλλων ούτε επί των αθλητικών, ούτε επί κανενός θέματος. Dimitrisss 19:57, 10 Οκτωβρίου 2011 (UTC)