Συζήτηση:Βασίλειος Γουναρόπουλος/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Βασίλειος Γουναρόπουλος[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: μη εγκυκλοπαιδικό -- geraki (συζήτηση) 10:56, 7 Ιουλίου 2020 (UTC) (διαγραφή)
Βασίλειος Γουναρόπουλος (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Διαγραφή Οι όποιες αναφορές υπάρχουν προς το πρόσωπό του (ύστερα από σύντομη έρευνα) δεν είναι επαρκείς, ενώ το ίδιο το λήμμα πάσχει - σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα - από αυτοβιογραφικά στοιχεία τα οποία, όπως είναι λογικό, είναι από αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να εξακριβωθούν/τεκμηριωθούν. Εννοείται πως στα παραπάνω προστίθενται και τα μη ουδέτερα αξιολογικά που χρησιμοποιούνται, αν και αυτά τα τελευταία από μόνα τους είναι περισσότερο μορφολογικό ζήτημα, παρά εγκυκλοπαιδικότητας. ΥΓ. Θα μπορούσα να πω εδώ πως έχουμε μία περίπτωση αντίστοιχη εκείνης του λήμματος «Νικόλαος Γουναρόπουλος», το οποίο και διεγράφη βάσει σχετικής συζήτησης της κοινότητας. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 15:24, 29 Ιουνίου 2020 (UTC)

  • Διαγραφή Αν το ερώτημα για έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας στην περίπτωση του πατέρα του είχε «μία» βάση, εδώ έχει πολύ περισσότερες. Δεν φαίνεται να υπάρχουν ικανές αναφορές, ούτε στο ελάχιστο. Το κείμενο, επιπλέον, είναι εμφανώς πρωτότυπη έρευνα από αρχειακό υλικό της οικογένειας που έχει στα χέρια της η δισέγγονή του, όπως γράφεται και εντός του λήμματος, καθόσον το όνομα που παρατίθεται ταιριάζει με εκείνο της χρήστριας που δημιούργησε το λήμμα. Συνεπώς, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για διαγραφή, καθόσον η ΒΠ δεν είναι χώρος μνήμης. ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 16:14, 29 Ιουνίου 2020 (UTC)
  • Διαγραφή Συμφωνώ με τα παραπάνω. Το λήμμα δεν καλύπτει τα σχετικά κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, ούτε υπάρχουν σχετικές αναφορές για το βιογραφούμενο πρόσωπο.--Τεχνίτης (ο Βικιπαιδικός) 16:39, 29 Ιουνίου 2020 (UTC)
  • Διαγραφή Συμφωνώ με τις παραπάνω τοποθετήσεις. Το λήμμα δεν πληρεί τα κριτήρια, ενώ δεν υπάρχει επαρκής και αξιόπιστη τεκμηρίωση για τον βιογραφούμενο. NikosLikomitros (συζήτηση) 22:06, 29 Ιουνίου 2020 (UTC)
  • Διαγραφή Για όλους τους παραπάνω λόγους. Glucken123 (συζήτηση) 11:01, 1 Ιουλίου 2020 (UTC)