Συζήτηση:Βαλεντίνος Βλάχος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη διαγραμμένο[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει συζήτηση διαγραφής; Τίποτα δεν φαίνεται να συνδέει προς τα εδώ και δεν υπάρχει διαγραφή στο ιστορικό του λήμματος - Badseed απάντηση 23:12, 3 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Κι όμως Badseed, κάτι μου θυμίζει ο τίτλος του λήμματος... Ίσως να χρονολογείται από την περίοδο που είχαν προταθεί μαζικά για διαγραφή λήμματα της Επιχείρισης Ποδόσφαιρο... Και στην περίπτωση, πάντως, που κάνω λάθος στο θέμα της επανασυγγραφής, το λήμμα είναι σε κάθε περίπτωση μη εγκυκλοπαιδικό...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:17, 3 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Η σελίδα δεν έχει διαγραφεί στο παρελθόν, όπως φαίνεται από το Ειδικό:Μητρώο. Επίσης, προσπάθησα να μεταφράσω όσο το δυνατόν καλύτερα το αντίστοιχο άρθρο στα αγγλικά, στο οποίο δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα, ούτε επίσης στο αντίστοιχο άρθρο στα ολλανδικά. Ακόμα, προτείνω να μεταφερθεί η συζήτηση στο ΒΠ:ΣΓΔ για να συζητηθεί από όλη την κοινότητα. Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για βελτίωση του λήμματος, πολύ ευχαρίστως προτίθεμαι να βοηθήσω όσο μπορώ. Ευχαριστώ πολύ, --патриот8790Τενεκές 17:28, 7 Ιανουαρίου 2015 (UTC)