Συζήτηση:Α.Σ. Πρωτέας Απερίου/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Α.Σ. Πρωτέας Απερίου[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: συγχωνευση στο Κάρπαθος --✻tony esopi λέγε 06:20, 21 Μαΐου 2013 (UTC) (διαγραφή)
Α.Σ. Πρωτέας Απερίου (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Symbol delete vote.svg Διαγραφή. Ξεκάθαρα μη-εγκυκλοπαιδικό, με μηδαμινές συμμετοχές σε εθνική κατηγορία ή πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της ΕΠΟ...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 18:25, 7 Μαρτίου 2013 (UTC)

Και πάλι δεν έχεις προσθέσει το Πρότυπο:Πρόταση διαγραφής, όπως καθορίζει η Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή#Πώς να προτείνετε. Xaris333 (συζήτηση) 18:34, 7 Μαρτίου 2013 (UTC)

Symbol delete vote.svg Διαγραφή. Δεν έχει αγωνιστεί σε Δ' Εθνική, ούτε βλέπω κάποια αναφορά ανεξάρτητη που να δείχνει εγκυκλοπαιδικότητα. Το μόνο που υπάρχει και είναι πέρα από αποτελέσματα αγώνων είναι αυτό [1], αλλά η αναφορά στο Πρωτέα είναι «περιστασιακή». --C Messier 15:10, 9 Μαρτίου 2013 (UTC)

Symbol keep vote.svg Διατήρηση. Αφενός είναι πολύ παλαιός σύλλογος με σημαντική δράση σε τοπικό επίπεδο, αφετέρου το Google φέρνει κάμποσες πηγές, κυρίως από τοπικές εφημερίδες και sites όπως «Η Ροδιακή», τα kassosnews, karpathos.gr, karpathosfm, InKarpathos ... Και ένα φύλλο της ΔΡΑΣΙΣΠΟΡ. Θεωρώ πως αν και δεν καλύπτεται από τα κριτήρια περί αθλητισμού, καλύπτεται σε κάποιο βαθμό από τα γενικά κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας. Atlantia talk 08:18, 14 Μαρτίου 2013 (UTC)

1DownRedArrow.png Αν θυμάμαι καλά, όλες αυτές αναφέρουν αποτελέσματα αγώνων ή απλά η αναφορά είναι ονομαστική και όχι κάποιο αφιέρωμα που δείχνει εγκυκλοπαιδικότητα. --C Messier 17:27, 24 Μαρτίου 2013 (UTC)

Συμφωνώ με C_messier και Glorious_93, περιστασιακές και λιτές αναφορές. Ήδη υπάρχει ως ενότητα στο Απέρι Καρπάθου σύμφωνα με την οδηγία για τις τοπικές ομάδες. -geraki talk 12:06, 24 Απριλίου 2013 (UTC)