Συζήτηση:Απηνεμία/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Απηνεμία[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: διαγραφή --Kalogeropoulos (συζήτηση) 19:56, 16 Φεβρουαρίου 2021 (UTC) (διαγραφή)
Απηνεμία (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Διαγραφή Κατά κύριο λόγο μοιάζει με λεξικογραφικό ορισμό, ελαφρώς ανεπτυγμένο βάσει σχετικής (πρωτότυπης) έρευνας του αρχικού συντάκτη. Δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο μπορεί να παραμείνει εδώ ως λήμμα εγκυκλοπαίδειας. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 10:49, 14 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)

Διαγραφή θα συμφωνήσω εν τέλει "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Διαγραφή Μηδενική εγκυκλοπαιδικότητα. Καθαρά λεξικογραφικό θέμα (και, μάλιστα, για λέξη παρωχημένη, της καθαρεύουσας). Δεν υπάρχει κάτι να γραφεί πέρα από τη σημασία της λέξης. Άλλωστε όλο το λήμμα αναφέρεται σε χρήσεις και γραμματικούς τύπους. Φυσικά, το ότι ένα τραγούδι -αλλά και δυο και τρία και δεκατρία ενδεχομένως- περιέχει τη μορφή της λέξης στη δημοτική, ούτε καν τη λόγια που είναι ο τύπος του τίτλου του λήμματος, δε σημαίνει από μόνο του τίποτα, ιδίως όταν είναι τραγούδι νησιώτικο, που κάθε άλλο παρά αξιοσημείωτο είναι να χρησιμοποιεί "θαλασσινό" λεξιλόγιο και ευρύτερα. ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 23:47, 15 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)

Το πρώτο πρόβλημα του λήμματός είναι ότι είναι πλήρες copy paste από εδώ :https://pdfslide.net/documents/-557208b4497959fc0b8bd45d.html, σελ.72 - οπότε διαγράφεται "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)
@ΔώραΣτρουμπούκη: (cc Chalk19) γνωρίζουμε από πότε χρονολογείται το παραπάνω αρχείο που παραθέσατε; Γιατί το ίδιο το λήμμα είναι αρκετά παλιό (πάνω από δεκαετία). --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 18:29, 16 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)
όχι, έκανα λάθος. το pdf πήρε το περιεχόμενο από την βικιπαιδεία "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)
Upd: ΔώραΣτρουμπούκη Έχει γίνει αυτό ακριβώς που αναφέρετε παραπάνω, ωστόσο... από την ανάποδη. Συγκεκριμένα, πρόκειται απλώς για συγκεντρωμένο υλικό από τη ΒΠ. Προς τιμήν του, μάλιστα, ο χρήστης αναφέρει κανονικότατα τα λήμματα-πηγές του, ακόμα και τους χρήστες που συνεισέφεραν σε αυτά. Οπότε, πλέον, νομίζω πως μπορούμε να αφήσουμε οριστικά στην άκρη το ζήτημα της πιθανής παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Όπως και να έχει, πάντως, το λήμμα, όπως ανέφερε παραπάνω και ο Chalk19 είναι προβληματικό. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 18:37, 16 Φεβρουαρίου 2021 (UTC)