Συζήτηση:Απελευθέρωση των Πατρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πρόταση συγχώνευσης[επεξεργασία κώδικα]

Το παρόν άρθρο παραείναι εξειδικευμένο για να σταθεί μόνο του και δύσκολα μπορεί να συνδεθεί με άλλα άρθρα. Μπορεί άνετα να συγχωνευτεί με την ενότητα Ιστορικό περίγραμμα (δηλ να μπει ως υποενότητα) της Πάτρας.--Dipa1965 18:56, 20 Ιουλίου 2009 (UTC)

Ίσως θα μπορούσε να συνδεθεί κατ΄ αρχάς με τα Η Ναυμαχία της Πάτρας και Η Έναρξη της Επανάστασης στην Πάτρα. Πάντως, επειδή και αρκετό υλικό μπορεί, νομίζω, κάποιος να βρεί για να το υπστηρίξει και αρκετοί που συνεισφέρουν εδώ είναι από την Πάτρα, και πιθανών να ήθελαν να ασχοληθούν, ίσως ένα άρθρο για την περίοδο της επανάστασης που να αφορά την Πάτρα θα μπορούσε να δημιουργηθεί και να ήταν ικανό να σταθεί και ως αυτούσιο. Πάντως, υπέρ της συγχώνευσης με το Πάτρα. VJSC263IO 19:05, 20 Ιουλίου 2009 (UTC)

Τα κείμενα Η Απελευθέρωση των Πατρών, Η Ναυμαχία της Πάτρας και Η Έναρξη της Επανάστασης στην Πάτρα ήθελα από την αρχή να τα εντάξω στην ενότητα Πάτρα αλλά δεν ήξερα πώς. Καλό θα ήταν να το κάνετε, αν φυσικά μπορείτε. Ellogos

Η ενοτητα αυτή ήδη είναι τεράστια , μιά νέα συμφωνα με τον VJSC263IO θα ηταν καλητερη ιδεα --✻tony esopi λέγε 13:52, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Διαφωνώ με την πρόταση συγχώνευσης στην Πάτρα. Η ιδέα του VJSC263IO είναι εφικτή. --Focal Point 22:28, 14 Μαρτίου 2010 (UTC)