Συζήτηση:Αλχημεία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

[1] (μπορεί να μείνει ως σύνδεση ίσως)fefeli 15:27, 4 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)


Ο κ. Φραγκόπουλος είχε δώσει παλιότερα την άδειά του να μείνει το κείμενο του για τον Μότσαρτ που κάποιος άλλος είχε βάλει εδώ. Πιθανόν να δώσει και γι'αυτό την άδειά του αν του ζητηθεί (αλλά νομίζω ότι έχει γράψει και ο Καλογερόπουλος ένα κείμενο για την αλχημεία που δεν το έχει μεταφέρει στην βικιπαίδεια. —Geraki 2006-02-4 T 16:01 Z

Εννοείς μάλλον το Νεύτων και Αλχημεία. Αυτό δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για γενικό άρθρο περί αλχημείας--ΗΠΣΤΓ 17:52, 4 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

πότε θα το δημοσιεύσεις (είμαι περίεργος να δω τί έγραψες φια το θέμα) --Λύκινος 18:09, 4 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

Είναι αυτό που διάβασες το πρωί--ΗΠΣΤΓ 18:14, 4 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)Βλέπω ότι γίνεται αναφορά στο όνομά μου για τη δυνατότητα χρήσης κειμένων από τις σελίδες μου στο δίκτυο. Λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε κείμενό μου βρίσκεται στις σελίδες του Εργαστηρίου Πολυμέσων, ειδικότερα στις σελίδες της Ιστορίας της Τεχνολογίαςή στο Παράρτημα και στις σελίδες των Σημαντικότερων ανθρώπων, με τους συνήθεις όρους αναφοράς στην πηγή κλπ. Είμαι ανοικτός για συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε πρόταση βελτιωτικής αλλαγής, τίποτα δεν είναι (ακόμα) τέλειο και οριστικό, (e-mail)!

Σ.Φρ.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά σας στη Βικιπαίδεια! - Badseed απάντηση 02:35, 31 Ιουλίου 2006 (UTC)

"Ο Αλχημιστής" του Πάουλο Κοέλιο[επεξεργασία κώδικα]

Έχω μια αμφιβολία σχετικά με την τοποθέτηση του "Αλχημιστή" του Κοέλιο στην λίστα με την μεταφρασμένη βιβλιογραφία σχετικά με την αλχημεία. Βρίσκεται ήδη στη λίστα με τις αναφορές της αλχημείας στην ποπ κουλτούρα αλλά θεωρείτε λογικό να βρίσκεται και στην λίστα όπου βρίσκονται και βιβλία του Γιόχαν Φάουστ και του Καρλ Γιουνγκ; Eanorel (συζήτηση) 05:11, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Όντως έχεις δίκιο--Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:10, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)