Συζήτηση:Ακρωτήρι Κύπρου (κοινότητα)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Δεν ξέρω αν το ονομα πρεπει να αλλαχτει αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει σελιδα αποσαφηνισης. Εγω το πηρα κατευθειαν απο το template γιαυτο το αφησα ως εχει. Γνωμη μου ειναι να γινει μια σελιδα αποσαφηνισης ακρωτήρι που να οδηγει στο Ακρωτήρι (Κύπρος) και το Ακρωτήρι (γεωγραφία). Τι λέτε? --Nakos2208 23:24, 26 Μαΐου 2005 (UTC)

Μάλλον ναι. Πάντως το Ακρωτήρι (γεωγραφία) το πιθανότερο είναι να το ψάξει κανείς ως Ακρωτήριο. Οπότε στη σελίδα αποσαφίνησης Ακροτήρι, το Ακρωτήρι (γεωγραφία) πρέπει να ανακατευθήνει στο Ακρωτήριο.--Mik (usurped) 23:27, 26 Μαΐου 2005 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [1] --Gerakibot (συζήτηση) 20:27, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)