Συζήτηση:Αιγάλεω

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Αγαπητέ κ. Καφετζή
Για μια εκτίμηση περί του πραγματικού πληθυσμού της πόλης καμία αντίρρηση. Ο σκοπός ήταν να διορθωθούν οι πληθυσμοί που έχουμε στη Βικιπαίδεια με βάση τους επίσημους (Βικιπαίδεια:Επιχείρηση_Παυσανίας). Τα λινκς για την εφημερίδα και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα τα μεταφέρω στο κάτω μέρος (Εξωτερικοί σύνδεσμοι) καθώς δεν είθισται να βάζουμε λινκς μέσα στο κείμενο.

Όσον αφορά τις εκλογές: έσβησα τα αποτελέσματα επειδή δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάποια πληροφορία σχετικά με την περιοχή. Αν επιμένετε να μείνουν, εντάξει, έτσι κι αλλιώς όμως θα αλλάξουν σε λίγους μήνες που έχουμε πάλι δημοτικές. Σβήνω όμως την κομματική τοποθέτηση του Δημάρχου καθώς, αν δεν κάνω λάθος, οι δημοτικές παρατάξεις (υποτίθεται τουλάχιστον τυπικά ότι) είναι ανεξάρτητες από κόμματα.

Τέλος, μιας και είστε γνώστης της περιοχής, σας προτείνω να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και, εφόσον έχετε το χρόνο και τη διάθεση, να γράψετε κι άλλα άρθρα για το Αιγάλεω. Φιλικά Badseed 23:50, 24 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

Προτείνω την μετονομασία του άρθρου σε "Δήμος Αιγάλεω", για διαφοροποίηση με το όρος Αιγάλεω. --Aristoteles

Διαφωνώ. Για την πόλη (το προάστιο), απλά Αιγάλεω, για το βουνό, Αιγάλεω όρος. Όπως έγραψα και στη Συζήτηση:Υμηττός (αποσαφήνιση), προτείνω για όλους τους συνοικισμούς που ταυτίζονται (ή σχεδόν ταυτίζονται) με τα όρια του δήμου ή όταν πρόκειται για τον κύριο συνοικισμό του εκάστοτε δήμου (εξαρτάται από την περίπτωση), ο τίτλος του άρθρου να είναι απλά το όνομα του συνοικισμού. Αν χρειάζεται, να προστίθεται και ο νομός στη γενική. Δηλ. Πέραμα αντί Δήμος Περάματος, Υμηττός Αττικής αντί Δήμος Υμηττού κτλ. (Λέγοντας «συνοικισμό» εννοώ πόλη, κωμόπολη, χωριό, οικισμό κτλ. ανεξαρτήτως μεγέθους. Δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη.) --Αναστάσιος 16:40, 17 Ιουλίου 2006 (UTC)