Συζήτηση:ΑΪΚ Στοκχόλμης (ποδόσφαιρο)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση:ΑΪΚ Στοκχόλμης)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


1. Διόρθωση ή ανακύκλωση? - 2. Προς τι τα διαλυτικά?[επεξεργασία κώδικα]

Πήγα να διορθώσω κάποια προβλήματα του άρθρου (περιεχομένου και γλωσσικά), αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια όταν διαπίστωσα πως ο αριθμός λαθών για ένα τόσο μικρό άρθρο ήταν υπέρογκος (τριψήφιος!!!). Μου φαίνεται λιγότερο κοπιώδες να γραφεί το άρθρο από το μηδέν, έστω και ως συντομευμένη μετάφραση κάποιου ξένου, παρά να διορθωθούν, διασταυρωθούν και βελτιωθούν γλωσσικά και συντακτικά τα υπάρχοντα κάκιστης ποιότητας στοιχεία.
Ένα δεύτερο λάθος που εντοπίζω είναι τα διαλυτικά επί ακρωνυμίων, όπως π.χ. εδώ (ΑΪΚ) ή στην ΓΚΑΪΣ, πράγμα γραμματικώς απαράδεκτο. Θυμίζω ενδεικτικά το αρκτικόλεξο των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Προφανώς λοιπόν χρήζει διόρθωσης (μετακίνησης) το παρόν άρθρο, όπως και κάθε άλλο που παρουσιάζει το ίδιο "φαινόμενο". --MedMan (συζήτηση) 17:14, 21 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)