Συζήτηση:Όλγα Γεροβασίλη

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η αναφορά σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο, με μοναδική παραπομπή στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος χωρίς άλλες αναφορές τόσο στις απαντήσεις της Όλγας Γεροβασίλη, όσο και στις τοποθετήσεις συναδέλφων της στη Βουλή (βλ. Κώστας Τζαβάρας, επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ με ημερομηνία 31/1/2017 https://www.youtube.com/watch?v=OgANN38Cllc, που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος) συνιστά ετεροβαρή παρουσίαση της Όλγας Γεροβασίλη και γίνεται εκ του πονηρού. Αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια σπίλωσης, θα γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά όσων την υποκινούν και υπονομεύουν με αυτόν τον τρόπο την αντικειμενικότητα αυτής της πλατφόρμας.

Όπως γίνεται σαφές στις σημειώσεις, «Παρακαλούμε αναρτήστε μόνο εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες που μπορούν να επαληθευτούν από εξωτερικές πηγές. Παρακαλούμε να διατηρείτε μια ουδέτερη, αμερόληπτη οπτική γωνία».

Η αναφορά σε ένα συκοφαντικό δημοσίευμα που έχει σκοπό να πλήξει το συγκεκριμένο πρόσωπο ουδεμία σχέση έχει με εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες και, φυσικά, η παραπομπή στο εν λόγω δημοσίευμα το μόνο που επαληθεύει είναι την πρόθεση του άγνωστου χρήστη να συκοφαντήσει την Όλγα Γεροβασίλη.