Συζήτηση:Άλοϊς Μπρούνερ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Παρακαλώ ο τόνος να πάει στο Α. Άλοις Μπρούνερ είναι το όνομα. --ΦΚαραπατά 03:55, 23 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Το βιβλίο του Κουζινόπουλου γράφει Αλόις, όπως και το Mazower, Mark. Στην Ελλάδα του Χίτλερ. Αλεξάνδρεια. σελ. 269.  --geraki Talk 22:51, 24 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Αλόις γράφει η μετάφραση του Μαζάουερ. --Ttzavarasσυζήτηση 22:55, 24 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Επανεξέταση των στοιχείων για τον Άλοϊς Μπρούνερ[επεξεργασία κώδικα]

Ζούμε σε ένα παγκοσμιοποιημένο καθεστώς όπου η αντίθετη άποψη γύρω από τα ιστορικά ζητήματα του Β'ΠΠ διώκεται με κάθε μέσο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις - και σήμερα ακόμη - απλοί πολίτες οδηγούνται στη φυλακή επειδή απλά διαφώνησαν με το επίσημο αφήγημα. Για να ξεφύγετε από αυτό τον κυβερνητικό μονόδρομο δείτε το λήμμα "Alois Brunner" στην αρκετά αξιόπιστη αγγλική Metapedia (υπάρχει και ισπανική έκδοση που διαφέρει), δινοντας στη μηχανή αναζήτησης Google τον τίτλο του συνδέσμου:

"Alois Brunner - Metapedia"

Εκεί, τα τόσο διαδεδομένα αλλά αβάσιμα επιχειρήματα που θέλουν τον Alois Brunner εγκληματία πολέμου αποδομούνται με σχετική ευκολία. Περιλαμβάνει επίσης αρκετές πηγές. Για παράδειγμα, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν δυο σύνδεσμοι υπό τον τίτλο "External links":

● Alois Brunner Talks about His Past ● Alois Brunner and the “I Would Do It All Again” Lie

Πατήστε κάποιον από αυτούς τους συνδέσμους και δείτε.

George Plousos (συζήτηση) 01:05, 9 Μαρτίου 2021 (UTC)[απάντηση]