Πρότυπο:Αύξηση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Πρότυπο:Gain)

Αύξηση

Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [ανανέωση]

Εικονίδια για εμφάνιση διακυμάνσεων[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό είναι ένα από μια σειρά προτύπων για την εμφάνιση ενός εικονιδίου βέλους αύξησης ή μείωσης. Αύξηση {{Αύξηση}} = {{Increase}} = {{Gain}} = {{Profit}} είναι ένα πράσινο επάνω βέλος. Μείωση {{Μείωση }} = {{Decrease}} είναι ένα κόκκινο βέλος προς τα κάτω. Σταθερό {{Ίδιο}} = {{Steady}} είναι μια επίπεδη γραμμή χωρίς αλλαγή. Όπου η εμπλεκόμενη ποσότητα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί (π.χ. τροχαία ατυχήματα), χρησιμοποιήστε τα Αρνητική αύξηση {{IncreaseNegative}} και Θετική μείωση {{DecreasePositive}} το οποίο ανατρέπει τα χρώματα.

TemplateData[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό είναι το TemplateData για αυτό το πρότυπο που χρησιμοποιείται από το TemplateWizard, το VisualEditor και άλλα εργαλεία.

Σειρά προτύπων για την εμφάνιση ενός εικονιδίου βέλους αύξησης ή μείωσης. Αύξηση: {{Αύξηση}} = {{Increase}} = {{Gain}} = {{Profit}} είναι ένα πράσινο επάνω βέλος. Μείωση: {{Μείωση }} = {{Decrease}} είναι ένα κόκκινο βέλος προς τα κάτω. Σταθερό: {{Ίδιο}} = {{Steady}} είναι μια επίπεδη γραμμή χωρίς αλλαγή. Όπου η εμπλεκόμενη ποσότητα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί (π.χ. τροχαία ατυχήματα), χρησιμοποιήστε τα {{IncreaseNegative}} και {{DecreasePositive}} το οποίο ανατρέπει τα χρώματα.

Παράμετροι προτύπου[Διαχείριση TemplateData]

Αυτό το πρότυπο προτιμά εντός γραμμής μορφοποίηση των παραμέτρων.

ΠαράμετροςΠεριγραφήΤύποςΚατάσταση
Κείμενο υπόμνησης1

Αλλαγή του κειμένου που εμφανίζεται κατά την αιώρηση ποντικιού.

Παράδειγμα
−5%
Συμβολοσειράπροαιρετικό
Μέγεθοςsize

Αλλάζει το μέγεθος του εικονιδίου. Χρησιμοποιείται όταν βρίσκεται δίπλα σε μικρό/μεγάλο κείμενο.

Προεπιλεγμένο
11px
Άγνωστοςπροαιρετικό