Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρότυπο:DecreasePositive

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Θετική μείωση

Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [ανανέωση]

Εικονίδια για εμφάνιση διακυμάνσεων

[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό είναι ένα από μια σειρά προτύπων για την εμφάνιση ενός εικονιδίου βέλους αύξησης ή μείωσης. Αύξηση {{Αύξηση}} = {{Increase}} = {{Gain}} = {{Profit}} είναι ένα πράσινο επάνω βέλος. Μείωση {{Μείωση }} = {{Decrease}} είναι ένα κόκκινο βέλος προς τα κάτω. Σταθερό {{Ίδιο}} = {{Steady}} είναι μια επίπεδη γραμμή χωρίς αλλαγή. Όπου η εμπλεκόμενη ποσότητα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί (π.χ. τροχαία ατυχήματα), χρησιμοποιήστε τα Αρνητική αύξηση {{IncreaseNegative}} και Θετική μείωση {{DecreasePositive}} το οποίο ανατρέπει τα χρώματα.

Αυτό είναι το TemplateData για αυτό το πρότυπο που χρησιμοποιείται από το TemplateWizard, το VisualEditor και άλλα εργαλεία.

Σειρά προτύπων για την εμφάνιση ενός εικονιδίου βέλους αύξησης ή μείωσης. Αύξηση: {{Αύξηση}} = {{Increase}} = {{Gain}} = {{Profit}} είναι ένα πράσινο επάνω βέλος. Μείωση: {{Μείωση }} = {{Decrease}} είναι ένα κόκκινο βέλος προς τα κάτω. Σταθερό: {{Ίδιο}} = {{Steady}} είναι μια επίπεδη γραμμή χωρίς αλλαγή. Όπου η εμπλεκόμενη ποσότητα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί (π.χ. τροχαία ατυχήματα), χρησιμοποιήστε τα {{IncreaseNegative}} και {{DecreasePositive}} το οποίο ανατρέπει τα χρώματα.

Παράμετροι προτύπου[Διαχείριση TemplateData]

Αυτό το πρότυπο προτιμά εντός γραμμής μορφοποίηση των παραμέτρων.

ΠαράμετροςΠεριγραφήΤύποςΚατάσταση
Κείμενο υπόμνησης1

Αλλαγή του κειμένου που εμφανίζεται κατά την αιώρηση ποντικιού.

Παράδειγμα
−5%
Συμβολοσειράπροαιρετικό
Μέγεθοςsize

Αλλάζει το μέγεθος του εικονιδίου. Χρησιμοποιείται όταν βρίσκεται δίπλα σε μικρό/μεγάλο κείμενο.

Προεπιλεγμένο
11px
Άγνωστοςπροαιρετικό