Πρότυπο:Μη ελεύθερο εξώφυλλο άλμπουμ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Εύλογη χρήση - Εξώφυλλο άλμπουμ Αυτή η εικόνα είναι ένα εξώφυλλο μουσικού άλμπουμ και πιθανότατα είναι πνευματική ιδιοκτησία είτε του καλλιτέχνη που παρήγαγε την μουσική του άλμπουμ ή το εξώφυλλο, είτε του εκδότη του άλμπουμ.

Πιστεύεται ότι η χρήση μιας εικόνας χαμηλής ανάλυσης του εξωφύλλου για την εικονογράφηση ενός λήμματος που αναφέρεται στο εν λόγω άλμπουμ, μπορεί να θεωρηθεί εύλογη χρήση αφού το εξώφυλλο είναι ένα σημαντικό μέρος του καλλιτεχνικού έργου και είναι απαραίτητο για την οπτική αναγνώριση της συλλογής που περιλαμβάνει.

Άλλες χρήσεις της εικόνας στην Βικιπαίδεια ή αλλού μπορεί να αποτελούν παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας. Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF:%CE%9C%CE%B7_%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF_%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF_%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BCtrue


Αυτό το πρότυπο εισάγει τις εικόνες στην κατηγορία Εξώφυλλα άλμπουμ. Εικόνες χαμηλής ανάλυσης εξωφύλλων CDs ή δίσκων βινυλίου, μπορούν να θεωρηθούν όσες έχουν διαστάσεις μικρότερες από 300x300 pixels.