Πορνογραφία πλοκαμιών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
"Το όνειρο, της γυναίκας του ψαρά",[1] ένα σχέδιο του Hokusai του 1814, που απεικονίζει τη σεξουαλική πράξη μεταξύ δύο χταποδιών και μίας γυναίκας.
"Ο σπουδαίος μακάβριος χορός των ζωντανών" από τον εικονογράφο Martin van Maële

Η πορνογραφία πλοκαμιών (shokushu goukan, 触手強姦 " βιασμός πλοκαμιών") είναι ένα είδος πορνογραφίας που συναντάται κυρίως στην Ιαπωνία, το οποίο ενσωματώνει την παραδοσιακή πορνογραφία με στοιχεία κτηνοβασίας και ένα σκηνικό φαντασίας και τρόμου. Συναντάται σε κάποιους τίτλους τρόμου ή hentai, που περιλαμβάνουν πλοκαμώδη πλάσματα (συνήθως τέρατα της φαντασίας) να έχουν σεξουαλικές συνευρέσεις κυρίως με θηλυκά. Η σεξουαλική συνεύρεση στη πορνογραφία πλοκαμιών μπορεί να είναι συναινετική, αν και περιέχει συχνά στοιχεία βιασμού.

Το είδος της συγκεκριμένης πορνογραφίας είναι τόσο δημοφιλές στην Ιαπωνία, που αποτελεί αντικείμενο παρωδίας. Τον 21ο αιώνα, οι ιαπωνικές ταινίες αυτού του είδους έχουν γίνει ακόμη πιο συχνές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, καθώς υπάρχει ένα μικρό μέρος της ενήλικης βιομηχανίας ταινιών που είναι φετιχιστές του είδους.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Courage, Katherine Harmon (2013). «Tentacle Erotica». Octopus!: The Most Mysterious Creature in the Sea. Penguin Books. ISBN 9780698137677.