Becky Lynch

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Μπέκι Λιντς)
Becky Lynch
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Becky Lynch (Αγγλικά)
Γέννηση30  Ιανουαρίου 1987
Λίμερικ
ΚατοικίαΛος Άντζελες
ΨευδώνυμοBecky Lynch, Rebecca Knox και Komeera
Χώρα πολιτογράφησηςΔημοκρατία της Ιρλανδίας
Ύψος1,68 m Edit this on Wikidata
Βάρος61 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
ΣπουδέςColumbia College Chicago
Dublin Institute of Technology
Mount Temple Comprehensive School
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής
ηθοποιός
κασκαντέρ
Περίοδος ακμής2002
Οικογένεια
ΣύζυγοςΣεθ Ρόλινς (από 2021)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Ρεμπέκα Κουίν (γεν. 30 Ιανουαρίου 1987) είναι επαγγελματίας παλαίστρια του WWE, η οποία είναι πιο γνωστή με το όνομά της ως Becky Lynch. Η Ρεμπέκα θεωρείται ως η δυνατότερη ιρλανδή παλαίστρια του WWE. Είναι γνωστή και με το ψευδώνυμο The Man.Έχει γίνει τέσσερις φορές Πρωταθλήτρια Γυναικών του SmackDown και δύο φορές Πρωταθλήτρια Γυναικών του Raw (τίτλο τον οποίο κρατά για 500 μέρες κάτι το οποίο αποτελεί ρεκόρ).

Πορεία προς το WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Ρεμπέκα ξεκίνησε να εκπαιδεύεται ως επαγγελματίας παλαίστρια τον Ιούνιο του 2002. Πέντε μήνες αργότερα έκανε το ντεμπούτο της. Αρχικά άρχισε να δουλεύει στην Ιρλανδία και λίγο καιρό αργότερα άρχισε να δουλεύει μαζί με τον αδερφό της. Το 2006 πάλεψε για τη Γαλλία και κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα το World Queens Of Chaos. Επίσης έχει δουλέψει στο One Pro Wrestling στην Αγγλία και στη Γερμανία. Το 2013 υπέγραψε το συμβόλαιό της με την εταιρεία του WWE. Αγωνίστηκε στην Πάλη SuperGirls στο Καναδικό Πρωτάθλημα Πάλης. Η Μπέκι κατάφερε να νικήσει τον αγώνα και κράτησε τον τίτλο για δέκα μήνες και δύο μέρες.

WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

NXT (2013 - 2015)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στις 8 Απριλίου του 2013 η Ρεμπέκα πήρε μέρος στο επεισόδιο του NXT εκείνης της ημέρας, αφότου η ίδια είχε μετακομίσει στη Φλόριντα. Λίγο αργότερα η Ρεμπέκα άλλαξε το όνομα της σε Μπέκι Λιντς και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους έκανε το ντεμπούτο της σε ζωντανό αγώνα. Επίσης η Μπέκι κατά τη διάρκειά της ως παλαίστρια στο NXT είχε μια έχθρα με την παλαίστρια Σάμερ Ράε. Στις 26 Ιουνίου του 2014 η Λιντς κέρδισε τη Ράε σε αγώνα πυγμαχίας.

Προσωπική Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αποκαλύφθηκε ότι η Κουίν ήταν σε σχέση με τον επίσης παλαιστή Κόλμπι Λόπες, γνωστό επαγγελματικά ως Σεθ Ρόλινς.[1][2][3] Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση τους στις 22 Αυγούστου 2019.[4] Στις 11 Μαΐου 2020 η Λιντς ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και περίμενε το πρώτο τις παιδί με τον Λόπες,[5][6] καθώς και ότι ο γάμος τους, ο οποίος αρχικά ήταν σχεδιασμένος να λάβει χώρα τον Μάιο, θα αναβληθεί για αργότερα λόγω της πανδημίας κορονοϊού 2019-20.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Thompson, Andrew (13 Μαΐου 2019). «Seth Rollins Confirms That He And Becky Lynch Are In A Relationship». Fightful.com. Ανακτήθηκε στις 13 Μαΐου 2019. 
  2. Hendricks, Jaclyn (13 Μαΐου 2019). «Becky Lynch and Seth Rollins confirm relationship rumors with one photo». New York Post. Ανακτήθηκε στις 13 Μαΐου 2019. 
  3. «It's official: Seth Rollins and Becky Lynch are dating!». WWE. 
  4. Satin, Ryan (22 Αυγούστου 2019). «Seth Rollins And Becky Lynch Are Engaged». Pro Wrestling Sheet. Ανακτήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019. 
  5. "Becky Lynch reveals she's pregnant on Raw" (11 May 2020). WWE.com. Retrieved 22 May 2020.
  6. Hahn, Jason Duaine (11 May 2020). "WWE Superstar Becky Lynch Expecting First Child with Fiancé Seth Rollins: 'We're So Excited'." People. Retrieved 22 May 2020.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Πολυμέσα σχετικά με το θέμα Becky Lynch στο Wikimedia Commons