Κατάλογος τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν κατά κύριο λόγο με αναλογική επίγεια εκπομπή, τοποθετώντας αναμεταδότες με δυνατότητα μεγάλης γεωγραφικής κάλυψης, σε σημεία με υψηλό υψόμετρο (Κέντρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην Ελλάδα). Οι σταθμοί πανελλαδικής λήψεως χρησιμοποιούν δίκτυα αναμεταδοτών, προκειμένου να επεκτείνουν την εμβέλειά τους σε ολόκληρη την επικράτεια. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει ωστόσο τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Η δορυφορική τηλεόραση έχει δώσει τη δυνατότητα στα ελληνικά κανάλια να εκπέμπουν στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, με ψηφιακή ποιότητα σήματος και στοχεύοντας στο ελληνόφωνο κοινό του εξωτερικού. Επίσης, πολλοί από τους παραπάνω σταθμούς εκπέμπουν ελεύθερα και μέσω TV streaming (συνεχής τηλεοπτική μετάδοση).

Πίνακας περιεχομένων

Ενεργοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η μετάδοση επίγειου ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα καλύπτει το 95% του πληθυσμού. Δείτε εδώ ποιες περιοχές καλύπτει. Το αναλογικό σήμα υπάρχει ακόμη σε ελάχιστες περιοχές της χώρας, αν και έχει εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό (υπάρχει κυρίως σε ορεινά χωριά της χώρας, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει).

Δημόσιοι και Κρατικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[1][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ΕΡΤ1 (Αθήνα) (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  2. ΕΡΤ2 (Αθήνα) (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  3. ΕΡΤ3 (Θεσσαλονίκη)
  4. ΕΡΤ HD (Αθήνα) (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  5. ΒΟΥΛΗ (Αθήνα)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας[2][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ALPHA (Παιανία & Παλλήνη)
  2. ΑΝΤ1 (Μαρούσι)
  3. ΑΡΤ (Καλλιθέα)
  4. E (Μαρούσι)
  5. Μακεδονία TV (Θεσσαλονίκη)
  6. MEGA (Αθήνα)
  7. ΣΚΑΪ (Νέο Φάληρο)
  8. STAR (Κηφισιά)

Διεθνείς Τηλεοπτικοί Σταθμοί Ημιπανελλαδικής Εμβέλειας[3][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. BBC World News
  2. Deutsche Welle
  3. ΡΙΚ Sat
  4. TV5 Monde Europe

Συνδρομητικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[4][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Άλφα Τηλεόραση (Δράμα, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη)
  2. Center TV (Καβάλα)
  3. Δέλτα Τηλεόραση (Αλεξανδρούπολη)
  4. Δίκτυο TV (Σέρρες)
  5. Egnatia TV (Ξάνθη)
  6. ΕΝΑ Channel (Καβάλα)
  7. Επιλογές Τηλεόραση (Σέρρες)
  8. Θράκη NΕΤ (Αλεξανδρούπολη)
  9. Κανάλι 6 (Ξάνθη)
  10. Λυδία η Φιλιππησία (Καβάλα)
  11. Ορεστιάδα - Δημοτική Τηλεόραση (Δήμος Ορεστιάδας)
  12. Πόντος Τηλεόραση (Αλεξανδρούπολη)
  13. R-Channel Θράκης (Κομοτηνή)
  14. Star Βορείου Ελλάδας (Δράμα)
  15. TV Δέλτα (Δράμα)
  16. Xanthi Channel (Ξάνθη)

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική (Ημιτελής)[5][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. (Αμπελόκηποι)
  2. Άτλας Τηλεόραση (Νέα Μουδανιά και Θεσσαλονίκη)
  3. Βεργίνα Τηλεόραση (Βέροια και Θεσσαλονίκη)
  4. EUROPE ONE (Νέοι Επιβάτες)
  5. EXTRA THESSALONIKI (Θεσσαλονίκη)
  6. Κανάλι 9 (Θεσσαλονίκη)
  7. NICKELODEON PLUS (Πλατεία Αριστοτέλους)
  8. Πόντος Τηλεόραση (Κατερίνη)
  9. TV 100 (Δήμος Θεσσαλονίκης)
Μεταβατικά περιφερειακά κανάλια Κεντρικής Μακεδονίας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
Κανάλια παρόχου DBS (δίαυλος 50 UHF)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
  1. Γνώμη Τηλεόραση (Θεσσαλονίκη)
  2. Euro Channel (Κιλκίς και Θεσσαλονίκη)
Κανάλια παρόχου Digital Union (δίαυλος 51 UHF)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
  1. Εγνατία Τηλεόραση (Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη)
  2. Πέλλα Τηλεόραση (Γιαννιτσά)
  3. Time Channel (Ωραιόκαστρο)
Κανάλια που εκπέμπουν μεταβατικά αναλογικά σε ορισμένες περιοχές του Νομού Χαλκιδικής[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
  1. Super Τηλεόραση (Νέα Μουδανιά)
  2. Αριστοτέλης TV (Δήμος Αριστοτέλη)

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[6][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Δίκτυο 1 (Καστοριά)
  2. Flash TV (Κοζάνη)
  3. Κανάλι 28 (Γρεβενά)
  4. TOP (Κοζάνη)
  5. TRM (Γρεβενά)[7]
  6. West Channel (Κοζάνη)

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[8][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ART TV (Άρτα)
  2. Αχελώος TV (Αγρίνιο)
  3. Βήμα Τηλεόραση (Ιωάννινα)
  4. Corfu Channel (Κέρκυρα)
  5. Ήπειρος TV1 (Ιωάννινα)
  6. ITV - Ιωάννινα TV (Ιωάννινα)
  7. Kosmo TV (Ιωάννινα)[9]
  8. Start TV (Κέρκυρα)

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Achaia Τηλεόραση (Πάτρα)
  2. ΑRT - Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση / Αρκαδία TV (Τρίπολη)
  3. Axion (Αίγιο και Κόρινθος)
  4. Best Channel (Καλαμάτα)
  5. DR Τηλεόραση (Άργος)
  6. Ελλάδα ΤV (Σπάρτη)
  7. Ηλέκτρα TV (Κόρινθος)
  8. Ionian Channel (Ζάκυνθος)
  9. Lepanto Τηλεόραση (Ναύπακτος)
  10. Λύχνος Τηλεόραση (Πάτρα)
  11. Max TV (Ναύπλιο)[10]
  12. Μεσόγειος TV (Καλαμάτα)
  13. ΝΕΤ (Καλαμάτα)
  14. ΟΡΤ (Πύργος)
  15. PLP (Πάτρα)
  16. RTP Κέντρο (Κόρινθος)
  17. Super B (Πάτρα)
  18. Super TV (Κόρινθος)
Μεταβατικά περιφερειακά κανάλια Πελοποννήσου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[12][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Astra Τηλεόραση (Βόλος)
  2. ΖΕΥΣ Τηλεόραση (Λάρισα)
  3. ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV (Λάρισα)
  4. TRT (Βόλος)
  5. TV 10 (Τρίκαλα)

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια[13][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία)
  2. ΕΨΙΛΟΝ TV (Λιβαδειά)
  3. STAR Κ.Ε. (Λαμία)

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. AB CHANNEL (Περιστέρι)
  2. Action 24 (Γαλάτσι)
  3. ATTICA (Δήμος Ασπροπύργου)
  4. Blue Sky (Νέο Ηράκλειο)
  5. Channel 9 (Παιανία & Παλλήνη)
  6. EXTRA CHANNEL (Περιστέρι)
  7. HIGH TV (Αθήνα)
  8. Kontra Channel (Ταύρος)
  9. MAD (Παλλήνη)
  10. NICKELODEON (Μαρούσι)
  11. RISE TV (Μαρούσι)
  12. SBC (Νέο Ηράκλειο)
  13. SMILE (Αθήνα)
  14. SUNNY (Νέο Ηράκλειο)
  15. WINDOWS ?(Μαρούσι)

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Channel 4U (Ηράκλειο)
  2. Κρήτη TV (Ηράκλειο)
  3. Κρήτη TV1 (Χανιά)
  4. Κύδων TV (Χανιά)
  5. MY Television (Ηράκλειο)
  6. Νέα Τηλεόραση Κρήτης (Χανιά)
  7. Σητεία TV (Σητεία)
  8. Tele Κρήτη (Ιεράπετρα)
  9. TV Creta (Ηράκλειο)

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αιγαίο Τηλεόραση (Κάλυμνος)
  2. Δ.Τ.ΚΩ - Δημοτική Τηλεόραση Κω (Δήμος Κω)
  3. Θάρρι - Τηλεόραση Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου (Ρόδος)
  4. ΙΡΙΔΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Ρόδος)
  5. Omega Television (Ρόδος)
  6. ΣΑ.Τ. - Σαμιακή Τηλεόραση (Σάμος)
  7. TV Kosmos (Ρόδος)
Μεταβατικά περιφερειακά κανάλια Νοτιοανατολικού Αιγαίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 12: Κυκλάδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αιγαίο TV (Δήμος Σύρου - Ερμούπολης)
  2. ΖΕΥΣ Τηλεόραση Κυκλάδων (Νάξος)
  3. Σύρος TV1 (Ερμούπολη)
  4. Volcano TV (Σαντορίνη)

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αλήθεια TV (Χίος)
  2. Πατρίδα TV (Χίος)
  3. TVΜ (Μυτιλήνη)

Κανάλια που έχουν κλείσει ή/και μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δημόσιοι και Κρατικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Προκάτοχοι της ΕΡΤ (1960-1970)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότερες ονομασίες τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ (1970-2013)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΡΤ Ψηφιακή (2006-2012)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περίοδος του μαύρου στην ΕΡΤ (2013-2015)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παγκόσμιας Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ERT Sat > ERT World (θα επαναλειτουργήσει σύντομα)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν κλείσει[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΗΡΤ / Πανηπειρωτική Ραδιοτηλεόραση Ιωαννίνων > Βήμα Τηλεόραση (Ιωάννινα)
  • Κόσμος Τηλεόραση > Kosmo TV (Ιωάννινα)
  • ΤηλεΚέρκυρα > Start TV (Κέρκυρα)

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΔΗ.ΡΑ.Σ. ΚΩ (Δημοτικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός της Κω) > Δ.Τ.ΚΩ (Δημοτική Τηλεόραση της Κω)
  • Ρόδος TV4 > Τηλεόραση 4 Δωδεκανήσου > Θάρρι TV (Ρόδος)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 12: Κυκλάδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότεροι σταθμοί της NOVA[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παιδικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • KTV

Ταινίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Filmsat

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνδρομητικές Πλατφόρμες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Αναλογική TV από την ΕΡΤ όπου δεν υπάρχει ψηφιακό σήμα!». typologies.gr. 19 Ιουνίου 2015. http://www.typologies.gr/αναλογική-tv-από-την-ερτ-όπου-δεν-υπάρχε. Ανακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2015. 
  2. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας το 95% του πληθυσμού. Σε ελάχιστες περιοχές εκπέμπουν και αναλογικά.
  3. Ξένοι τηλεοπτικοί σταθμοί που μεταδίδονται στην Ελλάδα μεταδίδονται ελεύθερα μόνο τα συγκεκριμένα, υπό την εποπτεία της ΕΡΤ, τα υπόλοιπα δεν μεταδίδονται και τα συγκεκριμένα εκπέμπουν ημιπανελλαδικά - δεν εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα, το πρωτόκολλο εκπομπής τους είναι MPEG-2, κωδικοποίηση που χρησιμοποιούσε η ΕΡΤ για τα κανάλια της ΕΡΤ Ψηφιακή από το 2006 έως το 2012 και συνεχίζει με τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Παλαιότερα, μετέδιδε σε MPEG-2 και το κανάλι της Βουλής.
  4. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών.
  5. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.
  6. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
  7. Έχει αφαιρεθεί από την Digea από τις 25 Νοεμβρίου 2015, λόγω προβλημάτων που είχε μαζί με το Κανάλι 28, το οποίο εξέπεμψε και αυτό μέσω της Digea μόνο για 3 εικοσιτετράωρα και αφαιρέθηκε επίσης και αυτό από την Digea, από τον Μάιο του 2015.
  8. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας και Πρέβεζας.
  9. Έχει αναστείλει την λειτουργία του από τις 17 Αυγούστου 2015, ενώ δεν εξέπεμπε σήμα από τις 25 Ιουνίου 2015. Τέλος υπάρχει ακόμα στο μπουκέτο της Digea, ενώ πριν διακόψει την λειτουργία του, παρουσίαζε προβλήματα στην μετάδοση του σήματός του (κυρίως στην εικόνα του). Φήμες λένε ότι μέσα στο 2016 το κανάλι θα ξαναεκπέμψει ως Σπόντα Channel.
  10. Προσωρινά ο τηλεοπτικός σταθμός Max δεν λειτουργεί, ενώ ακούγονται φήμες ότι ο σταθμός έχει κλείσει οριστικά λόγω οικονομικών προβλημάτων, πάντως μέσω Digea δεν εκπέμπει πλέον, οι μέτοχοι του σταθμού έχουν δημιουργήσει επίσης το newchannel.gr για την δημοσιογραφική κάλυψη της περιοχής του Ναυπλίου.
  11. Το κανάλι έχει διακόψει προσωρινά την λειτουργία του, από τις 27/6/2014 επειδή δεν ήθελε να δίνει ενοίκιο στην Digea, για να εκπέμψει!
  12. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.
  13. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.
  14. Το κανάλι έχει διακόψει προσωρινά την λειτουργία του, από τις 6/2/2015 επειδή δεν ήθελε να δίνει ενοίκιο στην Digea, για να εκπέμψει!
  15. Σύμφωνα, με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ο σταθμός της ΔΕΗ λειτούργησε μόνο για 22 ημέρες από την ΔΕΘ, και επίσης η εκπομπή του εξέπεμπε ασπρόμαυρα από τον Χορτιάτη.
  16. Έκλεισε το 2012, ξανάνοιξε στις 2 Μαρτίου 2013, και τελικώς στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, όποτε και πωλήθηκε!
  17. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, τη διετία 2011-2012. Ωστόσο, στις 15 Δεκεμβρίου 2011 σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά από αρκετά κέντρα εκπομπής.
  18. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 22 Οκτωβρίου 2002 και στις 8 Απριλίου 2003.
  19. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 5 και 16 Νοεμβρίου 1999.
  20. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 31 Ιουλίου 2007.
  21. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 4 Ιουλίου 2011, στις 13 Φεβρουαρίου 2012 και στις 23 Απριλίου 2012.
  22. Πρόκειται για το πρώην δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό του τότε δήμου Ροδολίβους (και νυν Αμφίπολης) ο οποίος έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 5 Νοεμβρίου 2012.
  23. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.
  24. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.
  25. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 24 Ιανουαρίου 2001.
  26. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 15 Νοεμβρίoυ 1999 και του ΕΣΡ στις 22 Ιουνίου 2004.
  27. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 6 Αυγούστου 1999 και του ΕΣΡ στις 4 Οκτωβρίου και 22 Δεκεμβρίου 2005.
  28. Ξεκίνησε το 1991 και έκλεισε επίσημα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις 15 Απριλίου 1999 και αργότερα ανεπίσημα σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 1, 22 και 29 Νοεμβρίου 2005 (είχε αναλογική εκπομπή από το Δίαυλο 26 από το Κ/Ε Χορτιάτης).
  29. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Μαρτίου 2005.
  30. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Μαρτίου 2006.
  31. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 30 Μαΐου 2006.
  32. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 27 Ιουνίου 2011 και στις 23 Ιουνίου 2014 (επίσης εξέπεμπε και ψηφιακά στο Δίαυλο 59 UHF, μέσω του ψηφιακού παρόχου Digital Union, όπου οφείλει και χρέη).
  33. Ξεκίνησε το 1996 και έκλεισε το 2012. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 17 Μαρτίου 2014 αποφασίστηκε και επίσημα η αναστολή της λειτουργίας του (δεν εξέπεμψε ποτέ ψηφιακά, την διεκδίκησε όμως το 2010, αλλά το ΕΣΡ του την απέρριψε και το κανάλι άρχισε από τότε να υπολειτουργεί).
  34. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Μαρτίου 2007.
  35. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 31 Αυγούστου 2010 και στις 9 Ιουλίου 2012.
  36. Έκλεισε το 2012.
  37. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 9 Μαΐου 2006 και στις 29 Ιουλίου 2008.
  38. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 19 Ιουνίου 1999 και του ΕΣΡ στις 26 Ιουλίου 2005.
  39. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 3 Ιουλίου 2007.
  40. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Οκτωβρίου 2013.
  41. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 8 Ιανουαρίου 2014.
  42. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Οκτωβρίου 2007.
  43. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 28 Δεκεμβρίου 2006 και στις 13 Φεβρουαρίου 2007.
  44. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 15 Οκτωβρίου 2012.
  45. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 29 Ιανουαρίου 2008.
  46. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 24 Φεβρουαρίου 2014.
  47. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και του ΣτΕ το 2010 (είχε αναλογική εκπομπή, από Υμηττό στο Δίαυλο 56 UHF).
  48. Έκλεισε σύμφωνα με απoφάσεις του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και στις 23 Ιουλίου 2012 και του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2013.
  49. Ξεκίνησε το 1987 και έκλεισε το 1997. Ήταν κανάλι εκκλησιαστικού χαρακτήρα, και είχε εμβέλεια εκτός από την Αθήνα, και στην Θεσσαλονίκη, και σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δεν ήταν όμως πανελλαδικό. Η αναλογική του εκπομπή από Υμηττό ήταν στο κανάλι 62 UHF. Άγνωστο μέχρι στιγμής το πως σταμάτησε την λειτουργία του.
  50. Άγνωστο παραμένει αν ήταν νόμιμο ή παράνομο κανάλι, αν πρόβαλε πρόγραμμα η αν ήταν κανάλι με αριθμούς τύπου 901 ή 909, το μόνο που γνωρίζεται είναι ότι είχε αναλογική εκπομπή στο Δίαυλο 46 UHF (Monte Smith).
  51. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 20 Νοεμβρίου 2007.
  52. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Απριλίου 2012.
  53. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 9 Ιουλίου 2012.
  54. Έκλεισε σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας επιχείρησης του σταθμού στο ΕΣΡ (ονόματι Ραδιοτηλεοπτική Σάμου Ε.Π.Ε. η οποία κατέχει μέχρι σήμερα δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς: Παραπολιτικά 102 Σάμου και Άνεμος 95.6 Ρυθμός) στις 29 Νοεμβρίου 2007.
  55. Έκλεισε οριστικά το 1993, άγνωστοι λόγοι, είχε επίσης αναλογική εκπομπή από τον Βουλιά Σύρου.
  56. Πιθανό να ξανανοίξει, με δικαστική εντολή, αλλά όχι τώρα.
  57. Έκλεισε σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφορών & Επικοινωνιών στις 15 Ιανουαρίου 2002.