Κατάλογος τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν κατά κύριο λόγο με ψηφιακή επίγεια εκπομπή, τοποθετώντας αναμεταδότες με δυνατότητα μεγάλης γεωγραφικής κάλυψης, σε σημεία με υψηλό υψόμετρο (Κέντρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην Ελλάδα). Οι σταθμοί πανελλαδικής λήψεως χρησιμοποιούν δίκτυα αναμεταδοτών, προκειμένου να επεκτείνουν την εμβέλειά τους σε ολόκληρη την επικράτεια. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει ωστόσο τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Η δορυφορική τηλεόραση έχει δώσει τη δυνατότητα στα ελληνικά κανάλια να εκπέμπουν στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, με ψηφιακή ποιότητα σήματος και στοχεύοντας στο ελληνόφωνο κοινό του εξωτερικού. Επίσης, πολλοί από τους παραπάνω σταθμούς εκπέμπουν ελεύθερα και μέσω TV streaming (συνεχής τηλεοπτική μετάδοση).

Πίνακας περιεχομένων

Ενεργοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η μετάδοση επίγειου ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα καλύπτει το 95% του πληθυσμού. Δείτε εδώ ποιες περιοχές καλύπτει. Το αναλογικό σήμα υπάρχει ακόμη σε ελάχιστες περιοχές της χώρας, αν και έχει εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό (υπάρχει κυρίως σε ορεινά χωριά της χώρας, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει).

Δημόσιοι Τηλεοπτικοί Σταθμοί[1][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ΕΡΤ1 Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή
ΕΡΤ2 Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή
ΕΡΤ3 Λεωφόρος Στρατού και Καυταντζόγλου, Θεσσαλονίκη
Βουλή - Τηλεόραση Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11 και Σέκερη γωνία, Αθήνα
ΕΡΤ HD Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας (8)[2][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ALPHA Αμπελακίων (Θέση Πέτσα - Βακαλόπουλου) ΒΙΟ.ΠΑ. Κάντζας, Παλλήνη
ΑΝΤ1 Κηφισιάς 10-12, Μαρούσι
ΑΡΤ Καλλιθέα
E Μαρούσι & Περιστέρι
Μακεδονία TV 26ης Οκτωβρίου 90, Θεσσαλονίκη
MEGA Ρούσσου Δημοσθένη 4 και Λεωφόρος Μεσογείων 17, Αθήνα
ΣΚΑΪ Νέο Φάληρο
STAR Βιλτανιώτη 36, Κηφισιά

Ξένα Δορυφορικά Δίκτυα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. BBC World News
  2. Deutsche Welle
  3. ΡΙΚ Sat
  4. TV5MONDE Europe

Ελληνικά Δίκτυα Παγκόσμιας Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ERT World
  2. ΑΝΤ1 Europe*
  3. ΑΝΤ1 Pacific
  4. ΑΝΤ1 Satellite
  5. Mega Cosmos
  6. Alpha Sat
  7. E International
  8. Star International
  9. Skai International

Συνδρομητικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία (18)[3][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ALFA TV Τέρμα 1ης Ιουλίου και Κοσμά Αιτωλού, Δράμα (κεντρικά)
Τέρμα Καραολή-Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη (στούντιο)
CENTER TV Εθνικής Αντιστάσεως 2 (Βασιλέως Παύλου), Καβάλα
Δέλτα Τηλεόραση Θράκης 8ο χλμ Αλεξανδρούπολης-Συνόρων, Αλεξανδρούπολη
Δίκτυο Τηλεόραση Αίνου 13, Σέρρες
ΕΝΑ CHANNEL Νυρεμβέργης 53 (πρώην Ερυθρού Σταυρού), Καβάλα
Επιλογές Τηλεόραση Τσακάλωφ Αθανάσιου 6, Σέρρες
Θράκη NET Ελευθερίου Βενιζέλου 30, Αλεξανδρούπολη
Κανάλι 6 3 χλμ. Ξάνθης-Λάγους, Ξάνθη
Λυδία Τηλεόραση Δοϊράνης 40 & Ομονοίας, Καβάλα (κεντρικά γραφεία και διοίκηση Τ/Σ)
Ελευθερίας 15, Αμπελόκηποι (Μενεμένη) Θεσσαλονίκης (Πρόγραμμα Τ/Σ)
Ορεστιάδα - Δημοτική Τηλεόραση Σ. Νικολάου 12, Ορεστιάδα
R Channel Θράκης Παρασίου 4, Κομοτηνή
Πρώην PONTOS TV 10 χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, Αλεξανδρούπολη
SMILE TV Στογιαννίδου 1 (κεντρική πλατεία), Ξάνθη
STAR Βορείου Ελλάδας 1ης Ιουλίου 23 (κέντρο πόλης), Δράμα
TVΔ Τέρμα Ευξείνου Πόντου, Δράμα
XANTHI CHANNEL Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, Ξάνθη

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[4][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
Ελευθερίας 15, Αμπελόκηποι (Μενεμένη) Θεσσαλονίκης
ATLAS TV Λεωφόρος Ελευθερίας 30, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
26ης Οκτωβρίου 35, Θεσσαλονίκη (στούντιο)
Βεργίνα Τηλεόραση Λεωφόρος Στρατού 31, Θεσσαλονίκη
Γνώμη Τηλεόραση του Πολίτη Αγίας Σοφίας 43, Θεσσαλονίκη
Δίον Τηλεόραση 2ο χιλιόμετρο Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, Κατερίνη
26ης Οκτωβρίου 35, Θεσσαλονίκη (παράρτημα)
Εγνατία Τηλεόραση 20ής Οκτωβρίου 31, Γιαννιτσά (δήμος Πέλλας)
Ανδρέου Γεωργίου 21, Θεσσαλονίκη (στούντιο)
EUROPE ONE 26ης Οκτωβρίου 46 (περιοχή του FIX), Θεσσαλονίκη
EURO CHANNEL Διογένους 4, Κιλκίς (κεντρικά γραφεία και διοίκηση Τ/Σ)
Επέκταση Σμύρνης Άνωθεν Π.Ο. Ευόσμου (στούντιο)
EXTRA THESSALONIKI Ίωνος Δραγούμη 4 (κέντρο), Θεσσαλονίκη
Κανάλι 9 Κώστα Κρυστάλλη 4, Θεσσαλονίκη
NICKELODEON PLUS Οδός Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη
PELLA TV Εγνατίας 55, Γιαννιτσά (δήμος Πέλλας)
SUPER TV Θεσσαλονίκης 12, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
TIME CHANNEL Παλαιά Συμμαχική οδός Ωραιοκάστρου
TV 100 (Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης) Γερμανού Νικολάου 1, Θεσσαλονίκη
  • Άλλα κανάλια:
  1. Αριστοτέλης TV (Δήμος Αριστοτέλη)[5] (Δεν περιλαμβάνεται το Αριστοτέλης στα περιφερειακά, και εκπέμπει μόνο στην ΠΖ3, επίσης είναι άγνωστο αν έχει άδεια γενικά, αν έχει άδεια ψηφιακής εκπομπής, ενώ δεν έχει ουσιαστικά πρόγραμμα)

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία (6)[6][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
DIKTYO Αθανασίου Διάκου και Ηροδότου 2, Καστοριά
FLASH TV 3ο χλμ. Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, Κοζάνη
Γράμμου 71Β, Καστοριά (στούντιο)
Όσιος Νικάνωρ Τηλεόραση Κωνσταντινουπόλεως 3, Γρεβενά (κεντρικά γραφεία και διοίκηση Τ/Σ)
Ελευθερίας 15, Αμπελόκηποι (Μενεμένη) Θεσσαλονίκης (Πρόγραμμα Τ/Σ)
TOP CHANNEL Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Κοζάνη
TRM Ιουστινιανού 5, Γρεβενά
West Channel Φον Κοζάνη 10-12, Κοζάνη

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου (8)[7][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ART TV Ζώνη Γ, Αλ. Ζάρα 69, Άρτα
Αχελώος TV Γρίβα Θεόδωρου 17, Αγρίνιο
Βήμα Τηλεόραση Γενναδίου 7, Ιωάννινα
CORFU TV Καστελλάνοι Μέσης, Κέρκυρα
Ήπειρος TV1 Λεωφόρος Δωδώνης 130, Ιωάννινα
ITV Νούτσου Αλέξιου 8, Παλιά Πόλη - Κάστρο, Ιωάννινα
START TV Εθνική Οδός Λευκίμμης - Βρυώνη, Κέρκυρα

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα (18)[8][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ACHAIA TV Μαιζώνος 334Α, Πάτρα
ΑRT TV Ερυθρού Σταυρού 19, Τρίπολη
AXION TV Αίγιο και Λεωφόρος Ιωνίας 70, Κόρινθος (έδρα)
BEST TV Ναυαρίνου 202, Καλαμάτα
Ηλέκτρα TV Πυλαρινού 11, Κόρινθος
IONIAN CHANNEL Αγίου Γερασίμου 1, Ζάκυνθος (έδρα)
Βασιλέως Γεωργίου Α 6, Πάτρα (στούντιο)
LEPANTO TV Σισμάνη 16, Στενοπάζαρο, Ναύπακτος
Λύχνος Τηλεόραση Ευμήλου 1 & Γενναδίου, Πάτρα
Μεσόγειος TV Ύδρας 19, Καλαμάτα
ΝΕΤ Νικηταρά 7, Καλαμάτα
ΟΡΤ 5ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Πύργου - Πατρών, Πύργος
PLP 28ης Οκτωβρίου 1, Πύργος
Άγνωστη Διεύθυνση, Πάτρα
RTP Κέντρο 58η Οδός 65, Κόρινθος
SUPER B Αγίου Ανδρέα 22, Πάτρα
SUPER TV Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Κόρινθος

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια (5)[9][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ASTRA TV Καρτάλη Γεωργίου 76, Βόλος
1ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα
Θεσσαλία TV Ηρώων Πολυτεχνείου 129Α & Κομνηνών, Λάρισα
Λαμπράκη Γρηγορίου 25, Βόλος (υποκατάστημα)
SMILE + Λάρισα
TRT Φερών 65, Εντός Εμπορικού Κέντρου Old City, Βόλος
Καστοριάς 2Α & Φαρσάλων, Λάρισα
Ταλιαδούρου 1, Καρδίτσα
TV 10 Γαριβάλδη 15, Τρίκαλα

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια (3)[10][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
ΕΝΑ TV Παπακυριαζή 6, Λαμία
Έψιλον Τηλεόραση Αριστάρχου 9, Λιβαδειά
Star Κεντρικής Ελλάδας 4ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών, Λαμία

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια (14)[11][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
AB CHANNEL Τσαλαβούτα 9, Περιστέρι
Γουμενίτσης 24, Περιστέρι
ACTION 24 Σκόκου-Σκιάθου 147 και Μούδρου γωνία, Γαλάτσι
ALERT TV Καλαβρύτων 1-3 και Σαρανταπόρου γωνία, Νέο Ηράκλειο
ATTICA TV Αγίας Μαρίνας 2 και Σαλαμίνος γωνία, Ασπρόπυργος
BLUE SKY Ευριπίδου 55, Νέο Ηράκλειο
CHANNEL 9 40,2 χιλ. Αττικής Οδού (ΣΕΑ 1 Μεσογείων) Παιανία
EXTRA CHANNEL Τσαλαβούτα 9, Περιστέρι
Γουμενίτσης 24, Περιστέρι
HIGH TV Κνίδου 6, Κολωνός
KONTRA CHANNEL Δήμητρας 31, Ταύρος
MAD Εθνικής Αντιστάσεως 253 και Καποδιστρίου, Παλλήνη
NICKELODEON Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι
RISE TV Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι
SBC Καλαβρύτων 1-3 και Σαρανταπόρου γωνία, Νέο Ηράκλειο
SMILE TV Τελεσίου 23, Ριζούπολη

ΠΖ 10: Κρήτη (9)[12][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
CHANNEL 4U Ηράκλειο
Κρήτη TV Ηράκλειο
Κρήτη TV1 Χανιά
MY TELEVISION Ηράκλειο
Νέα Τηλεόραση Κρήτης Χανιά
SITIA TV Σητεία
TELE Κρήτη Ιεράπετρα
TV CRETA Ηράκλειο

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα) (7)[13][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
Αιγαίο Τηλεόραση Κάλυμνος
Δημοτική Τηλεόραση Κω Δήμος Κω
ΘΑΡΡΙ - Τηλεόραση Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Ρόδος
ΙΡΙΔΑ TV Ρόδος
OMEGA TELEVISION Ρόδος
ΣΑ.Τ. - Σαμιακή Τηλεόραση Βαθύ Σάμου
TV KOSMOS Ρόδος

ΠΖ 12: Κυκλάδες (4)[14][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
Αιγαίο Τηλεόραση (Δημοτική Τηλεόραση Σύρου) Δον Ιωάννη Στεφάνου 1, Άνω Σύρος
ΖΕΥΣ Τηλεόραση Νάξος
Σύρος TV1 Ερμούπολη
VOLCANO TV Θήρα, Σαντορίνη

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος) (3)[15][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Έδρα
Αλήθεια TV Λευκωνιά, Χίος
Πατρίδα TV Ναύαρχου Καλβοκορέση Γ. 3, Χίος
TVM Ναυάρχου Αποστόλη 19, Μυτιλήνη

Ψηφιακές συχνότητες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 1 - Ορεστιάδα[16][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 2 - Αλεξανδρούπολη[17][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 3 - Καβάλα[18][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 4 - Σέρρες[19][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 5 - Θεσσαλονίκη[20][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 6 - Χαλκιδική[21][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 7 - Πτολεμαΐδα[22][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 8 - Κοζάνη[23][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 530 MHz (28 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 538 MHz (29 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 634 MHz (41 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 706 MHz (50 UHF): DIKTYO, FLASH TV, OSIOS NIKANOR
  • 738 MHz (54 UHF): TOP CHANNEL, WEST CHANNEL

Allotment 9 - Ιωάννινα[24][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 546 MHz (30 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): ART TV, AXELWOS TV, BHMA TV, CORFU TV
  • 738 MHz (54 UHF): EPIRUS TV1, ITV, START TV

Allotment 10 - Ηγουμενίτσα[25][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 482 MHz (22 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 514 MHz (26 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 570 MHz (33 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 690 MHz (48 UHF): ART TV, AXELWOS TV, BHMA TV, CORFU TV
  • 778 MHz (59 UHF): EPIRUS TV1, ITV, START TV

Allotment 11 - Κέρκυρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 546 MHz (30 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 738 MHz (54 UHF): ART TV, AXELWOS TV, BHMA TV, CORFU TV
  • 754 MHz (56 UHF): EPIRUS TV1, ITV, START TV

Allotment 12 - Λάρισα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 482 MHz (22 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 586 MHz (35 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 610 MHz (38 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): ASTRA, THESSALIA, TRT, TV10, SMILE+

Allotment 13 - Αγρίνιο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 490 MHz (23 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ΑΡΤ, Ε
  • 530 MHz (28 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR
  • 562 MHz (32 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 674 MHz (46 UHF): ART TV, AXELWOS TV, BHMA TV, CORFU TV
  • 714 MHz (51 UHF): EPIRUS TV1, ITV, START TV

Allotment 14 - Βόλος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 514 MHz (26 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 538 MHz (29 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 682 MHz (47 UHF): ASTRA, THESSALIA, TRT, TV10, SMILE+

Allotment 15 - Λαμία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 16 - Καρπενήσι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 17 - Κεφαλλονιά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 482 MHz (22 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ΑΡΤ, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR
  • 594 MHz (36 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος
  • 778 MHz (59 UHF): ART TV, AXELWOS TV, BHMA TV, CORFU TV
  • 786 MHz (60 UHF): EPIRUS TV1, ITV, START TV

Allotment 18 - Πάτρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 19 - Κόρινθος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 514 MHz (26 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 538 MHz (29 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 634 MHz (41 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 650 MHz (43 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 714 MHz (51 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 20 - Μητροπολιτική Περιοχή της Αθήνας[26][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 21 - Αττική[27][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 22 - Πύργος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 546 MHz (30 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 610 MHz (38 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 690 MHz (49 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 23 - Τρίπολη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 490 MHz (23 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 498 MHz (24 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 706 MHz (50 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 786 MHz (60 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 24 - Ναύπλιο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 570 MHz (33 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 586 MHz (35 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 618 MHz (39 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 770 MHz (58 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 778 MHz (59 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 25 - Καλαμάτα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 538 MHz (29 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 562 MHz (32 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 690 MHz (48 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 714 MHz (51 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 26 - Σπάρτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 626 MHz (40 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 762 MHz (57 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 27 - Χανιά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 738 MHz (54 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 28 - Ηράκλειο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 602 MHz (37 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 746 MHz (55 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 29 - Νομός Λασιθίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 530 MHz (28 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 554 MHz (31 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 610 MHz (38 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 626 MHz (40 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 30 - Δωδεκάνησα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 514 MHz (26 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 618 MHz (39 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 634 MHz (41 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Allotment 31 - Κυκλάδες (Βόρειο − SFN1)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 538 MHz (29 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 602 MHz (37 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 674 MHz (46 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 690 MHz (48 UHF): Αιγαίο, Σύρος TV1, Volcano, Ζευς

Allotment 31 - Κυκλάδες (Νότιο − SFN2)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 570 MHz (33 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 618 MHz (39 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 642 MHz (42 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 730 MHz (53 UHF): Αιγαίο, Σύρος TV1, Volcano, Ζευς

Allotment 32 - Νομός Σάμου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 610 MHz (38 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 658 MHz (44 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Allotment 33 - Βόρειο Αιγαίο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 618 MHz (39 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 730 MHz (53 UHF): Αλήθεια, Πατρίδα, TVM

Allotment 34 - Καστελόριζο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ΑΝΤ1, ART, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): M.TV, MEGA, SKAI, STAR
  • 698 MHz (49 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 714 MHz (51 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Κανάλια που έχουν κλείσει ή/και μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δημόσιοι και Κρατικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Προκάτοχοι της ΕΡΤ (1960-1970)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότερες ονομασίες τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ (1970-2013, 2015-σήμερα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΡΤ Ψηφιακή (2006-2012)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περίοδος του κλεισίματος της ΕΡΤ (2013-2015)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν κλείσει[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Άλφα Tηλεόραση > COSMOS Τηλεόραση > Home Shop TV > COSMOS Τηλεόραση > PONTOS TV (Αλεξανδρούπολη)
  • Εγνατία Τηλεόραση Θράκης (EGNATIA TV) > SMILE TV (Ξάνθη)
  • ΕΡΤΑ / Ελεύθερη Ραδιοτηλεόραση Αλεξανδρούπολης > Θράκη NΕΤ (Αλεξανδρούπολη)
  • ΝΕΣΤ Άλφα TV / Νέα Σερραϊκή Τηλεόραση > Δίκτυο Τηλεόραση (Σέρρες)
  • Πρωϊνή Τηλεόραση > Λυδία η Φιλιππησία (Καβάλα)
  • TV Ροδόπη > R-CHANNEL Θράκης (Κομοτηνή)

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΗΡΤ / Πανηπειρωτική Ραδιοτηλεόραση Ιωαννίνων > ΒΗΜΑ Τηλεόραση (Ιωάννινα)
  • ΤΗΛΕ ΚΕΡΚΥΡΑ > START TV (Κέρκυρα)

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΔΗ.ΡΑ.Σ. ΚΩ (Δημοτικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός της Κω) > Δ.Τ.ΚΩ (Δημοτική Τηλεόραση της Κω)
  • Ρόδος TV4 > Τηλεόραση 4 Δωδεκανήσου > Θάρρι TV (Ρόδος)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 12: Κυκλάδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότεροι σταθμοί της NOVA[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παιδικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • KTV

Ταινίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Filmsat

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνδρομητικές Πλατφόρμες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Αναλογική TV από την ΕΡΤ όπου δεν υπάρχει ψηφιακό σήμα!». typologies.gr. 19 Ιουνίου 2015. http://www.typologies.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-tv-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%84-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5/. Ανακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2015. 
  2. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας το 95% του πληθυσμού. Σε υψηλή ευκρίνεια HD μεταδίδονται μόνο οι έξι (6) παρακάτω σταθμοί σε ορισμένες περιοχές της χώρας: ALPHA, ΑΝΤ1, Ε, Μακεδονία TV, ΣΚΑΪ & STAR
  3. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών.
  4. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.
  5. Θεωρείται τοπικής εμβέλειας κανάλι, αφού εκπέμπει ψηφιακά μόνο από την Στρατονίκη (52 UHF).
  6. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
  7. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας και Πρέβεζας.
  8. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας καθώς και στις νότιες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας (κυρίως στο νότιο τμήμα των Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Βοιωτίας, και σε ολόκληρο τον Νομό Φωκίδας).
  9. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Σποράδων και Τρικάλων.
  10. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.
  11. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στον Νομό Αττικής, στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στο κεντρικό και νότιο τμήμα του Νομού Ευβοίας.
  12. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων.
  13. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου και Σάμου.
  14. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στο νομό Κυκλάδων.
  15. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στις περιφερειακές ενότητες Λέσβου, Λήμνου και Χίου.
  16. Περιλαμβάνει το βόρειο, ανατολικό και κεντρικό τμήμα του Έβρου
  17. Περιλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα του Έβρου, τη Σαμοθράκη, τη Ροδόπη και το ανατολικό τμήμα της Ξάνθης
  18. Περιλαμβάνει το δυτικό τμήμα της Ξάνθης, τη Θάσο, το ανατολικό τμήμα της Καβάλας και το ανατολικό τμήμα της Δράμας
  19. Περιλαμβάνει το δυτικό τμήμα της Δράμας, το δυτικό τμήμα της Καβάλας και τις Σέρρες
  20. Περιλαμβάνει τη Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης πλην του ανατολικού και νοτιοανατολικού τμήματός της, το Κιλκίς, τη Πιερία, την Ημαθία καθώς και την Πέλλα με εξαίρεση κάποια από τα δυτικά τμήματά της
  21. Περιλαμβάνει τη Χαλκιδική, το νότιο, κι ανατολικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
  22. Περιλαμβάνει τη Φλώρινα, τη Καστοριά, το βόρειο τμήμα της Κοζάνης, τμήμα του δυτικού τμήματος Πέλλας καθώς και τμήμα του δυτικού τμήματος Ημαθίας
  23. Περιλαμβάνει τα Γρεβενά, το νότιο τμήμα της Κοζάνης, καθώς και τμήματα του βόρειου τμήματος της Λάρισας
  24. Περιλαμβάνει τα Ιωάννινα εκτός από τα νότια τμήματα
  25. Περιλαμβάνει τη Θεσπρωτία
  26. Περιλαμβάνει ολόκληρη την Αττική, το δυτικό τμήμα της Βοιωτίας καθώς και τη νότια Εύβοια
  27. Περιλαμβάνει τμήμα της Ανατολικής Αττικής και τμήμα της νότιας Εύβοιας
  28. Σύμφωνα, με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ο σταθμός της ΔΕΗ λειτούργησε μόνο για 22 ημέρες από την ΔΕΘ, και επίσης η εκπομπή του εξέπεμπε ασπρόμαυρα από τον Χορτιάτη.
  29. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, τη διετία 2011-2012. Ωστόσο, στις 15 Δεκεμβρίου 2011 σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά από αρκετά κέντρα εκπομπής.
  30. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 22 Οκτωβρίου 2002 και στις 8 Απριλίου 2003.
  31. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 31 Ιουλίου 2007.
  32. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 4 Ιουλίου 2011, στις 13 Φεβρουαρίου 2012 και στις 23 Απριλίου 2012.
  33. Πρόκειται για το πρώην δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό του τότε δήμου Ροδολίβους (και νυν Αμφίπολης) ο οποίος έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 5 Νοεμβρίου 2012.
  34. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.
  35. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.
  36. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 24 Ιανουαρίου 2001.
  37. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 15 Νοεμβρίoυ 1999 και του ΕΣΡ στις 22 Ιουνίου 2004.
  38. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 6 Αυγούστου 1999 και του ΕΣΡ στις 4 Οκτωβρίου και 22 Δεκεμβρίου 2005.
  39. Ξεκίνησε το 1991 και έκλεισε επίσημα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις 15 Απριλίου 1999 και αργότερα ανεπίσημα σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 1, 22 και 29 Νοεμβρίου 2005 (είχε αναλογική εκπομπή από το Δίαυλο 26 από το Κ/Ε Χορτιάτης).
  40. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Μαρτίου 2005.
  41. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Μαρτίου 2006.
  42. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 30 Μαΐου 2006.
  43. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 27 Ιουνίου 2011 και στις 23 Ιουνίου 2014.
  44. Ξεκίνησε το 1996 και έκλεισε το 2012. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 17 Μαρτίου 2014 αποφασίστηκε και επίσημα η αναστολή της λειτουργίας του (δεν εξέπεμψε ποτέ ψηφιακά, την διεκδίκησε όμως το 2010, αλλά το ΕΣΡ του την απέρριψε και το κανάλι άρχισε από τότε να υπολειτουργεί).
  45. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Μαρτίου 2007.
  46. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 31 Αυγούστου 2010 και στις 9 Ιουλίου 2012.
  47. Όπως ονομάζεται επίσημα, ήταν μουσικό κανάλι με προβολή διαφόρων Video Clip, έκλεισε λόγω υψηλών ενοικίων στην Digea, ενώ ο ομότιτλος ραδιοφωνικός σταθμός του λειτουργεί!
  48. Δεν πήρε ποτέ άδεια ψηφιακής εκπομπής και έκλεισε, ενώ ο ομότιτλος ραδιοφωνικός σταθμός του λειτουργεί!
  49. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 3 Ιουλίου 2007.
  50. Έκλεισε το 2012.
  51. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 9 Μαΐου 2006 και στις 29 Ιουλίου 2008.
  52. 52,0 52,1 Σταμάτησε μέσω της Digea, μεταδίδεται μόνο μέσω internet
  53. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 19 Ιουνίου 1999 και του ΕΣΡ στις 26 Ιουλίου 2005.
  54. Σταμάτησε μέσω της Digea, μεταδίδεται μόνο μέσω internet ως New Channel
  55. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Οκτωβρίου 2013.
  56. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 8 Ιανουαρίου 2014.
  57. Έκλεισε επειδή δεν ήθελε να ενταχθεί στην Digea!
  58. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Οκτωβρίου 2007.
  59. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 28 Δεκεμβρίου 2006 και στις 13 Φεβρουαρίου 2007.
  60. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 15 Οκτωβρίου 2012.
  61. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 29 Ιανουαρίου 2008.
  62. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 24 Φεβρουαρίου 2014.
  63. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και του ΣτΕ το 2010 (είχε αναλογική εκπομπή, από Υμηττό στο Δίαυλο 56 UHF).
  64. Έκλεισε σύμφωνα με απoφάσεις του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και στις 23 Ιουλίου 2012 και του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2013.
  65. Ξεκίνησε το 1987 και έκλεισε το 1997. Ήταν κανάλι εκκλησιαστικού χαρακτήρα, και είχε εμβέλεια εκτός από την Αθήνα, και στην Θεσσαλονίκη, και σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δεν ήταν όμως πανελλαδικό. Η αναλογική του εκπομπή από Υμηττό ήταν στο κανάλι 62 UHF. Άγνωστο μέχρι στιγμής το πως σταμάτησε την λειτουργία του.
  66. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 5 και 16 Νοεμβρίου 1999.
  67. Άγνωστο παραμένει αν ήταν νόμιμο ή παράνομο κανάλι, αν πρόβαλε πρόγραμμα η αν ήταν κανάλι με αριθμούς τύπου 901 ή 909, το μόνο που γνωρίζεται είναι ότι είχε αναλογική εκπομπή στο Δίαυλο 46 UHF (Monte Smith).
  68. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 20 Νοεμβρίου 2007.
  69. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Απριλίου 2012.
  70. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 9 Ιουλίου 2012.
  71. Έκλεισε σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας επιχείρησης του σταθμού στο ΕΣΡ (ονόματι Ραδιοτηλεοπτική Σάμου Ε.Π.Ε. η οποία κατέχει μέχρι σήμερα δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς: Παραπολιτικά 102 Σάμου και Άνεμος 95.6 Ρυθμός) στις 29 Νοεμβρίου 2007.
  72. Έκλεισε οριστικά το 1993, άγνωστοι λόγοι, είχε επίσης αναλογική εκπομπή από τον Βουλιά Σύρου.
  73. Πιθανό να ξανανοίξει, με δικαστική εντολή, αλλά όχι τώρα.
  74. Έκλεισε σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφορών & Επικοινωνιών στις 15 Ιανουαρίου 2002.