Κατάλογος τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν κατά κύριο λόγο με ψηφιακή επίγεια εκπομπή, τοποθετώντας αναμεταδότες με δυνατότητα μεγάλης γεωγραφικής κάλυψης, σε σημεία με υψηλό υψόμετρο (Κέντρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην Ελλάδα). Οι σταθμοί πανελλαδικής λήψεως χρησιμοποιούν δίκτυα αναμεταδοτών, προκειμένου να επεκτείνουν την εμβέλειά τους σε ολόκληρη την επικράτεια. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει ωστόσο τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Η δορυφορική τηλεόραση έχει δώσει τη δυνατότητα στα ελληνικά κανάλια να εκπέμπουν στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, με ψηφιακή ποιότητα σήματος και στοχεύοντας στο ελληνόφωνο κοινό του εξωτερικού. Επίσης, πολλοί από τους παραπάνω σταθμούς εκπέμπουν ελεύθερα και μέσω TV streaming (συνεχής τηλεοπτική μετάδοση).

Πίνακας περιεχομένων

Ενεργοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η μετάδοση επίγειου ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα καλύπτει το 95% του πληθυσμού. Δείτε εδώ ποιες περιοχές καλύπτει. Το αναλογικό σήμα υπάρχει ακόμη σε ελάχιστες περιοχές της χώρας, αν και έχει εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό (υπάρχει κυρίως σε ορεινά χωριά της χώρας, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει).

Δημόσιοι και Κρατικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[1][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ΕΡΤ1 (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  2. ΕΡΤ2 (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  3. ΕΡΤ3 (Θεσσαλονίκη)
  4. ΕΡΤ HD (Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής)
  5. ΒΟΥΛΗ (Αθήνα)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας[2][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ALPHA (Παιανία & Παλλήνη)
  2. ΑΝΤ1 (Μαρούσι)
  3. ΑΡΤ (Καλλιθέα)
  4. E (Μαρούσι & Περιστέρι)
  5. Μακεδονία TV (Θεσσαλονίκη)
  6. MEGA (Αμπελόκηποι)
  7. ΣΚΑΪ (Νέο Φάληρο)
  8. STAR (Κηφισιά)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας σε υψηλή ευκρίνεια (Ιδιωτικά κανάλια σε HD - Δοκιμαστικές εκπομπές)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ΑΝΤ1 HD (Μαρούσι)
  2. ΣΚΑΪ ΗD (Νέο Φάληρο)
  3. STAR HD (Κηφισιά)
  4. Μακεδονία TV HD (Θεσσαλονίκη)
  5. E HD (Μαρούσι & Περιστέρι)

Ξένα Δορυφορικά Δίκτυα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. BBC World News
  2. Deutsche Welle
  3. ΡΙΚ Sat
  4. TV5MONDE Europe

Ελληνικά Δίκτυα Παγκόσμιας Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ERT World
  2. ΑΝΤ1 Europe*
  3. ΑΝΤ1 Pacific*
  4. ΑΝΤ1 Prime*
  5. ΑΝΤ1 Satellite*
  6. Mega Cosmos
  7. Alpha Sat
  8. E International
  9. Star International
  10. Skai International

Συνδρομητικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Boomerang
  • Cartoon Network
  • CNN
  • Disney Channel
  • Disney XD
  • FOX
  • FOX LIFE
  • FOX SPORTS HD
  • Animal Planet
  • National Geographic
  • Nat Geo Wild
  • Discovery Channel
  • Discovery Showcase HD
  • Euronews
  • Eurosport 1
  • Eurosport 2
  • Eurosport HD
  • E!
  • Motors TV
  • Travel Channel
  • History Channel
  • VH1
  • MEZZO

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[3][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ALFA TV (Δράμα)
  2. Center TV (Καβάλα)
  3. Δέλτα TV (Αλεξανδρούπολη)
  4. Δίκτυο TV (Σέρρες)
  5. Egnatia TV (Ξάνθη)
  6. ΕΝΑ Channel (Καβάλα)
  7. Επιλογές TV (Σέρρες)
  8. Θράκη NΕΤ (Αλεξανδρούπολη)
  9. Κανάλι 6 (Ξάνθη)
  10. Λυδία η Φιλιππησία (Καβάλα)
  11. Ορεστιάδα - Δημοτική Τηλεόραση (Δήμος Ορεστιάδας)
  12. Pontos TV (Αλεξανδρούπολη)
  13. R-Channel Θράκης (Κομοτηνή)
  14. Star Βορείου Ελλάδας (Δράμα)
  15. TV Δέλτα (Δράμα)
  16. Xanthi Channel (Ξάνθη)

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[4][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. (Αμπελόκηποι)
  2. Αριστοτέλης TV (Δήμος Αριστοτέλη) - Αναλογικό
  3. ATLAS TV (Θεσσαλονίκη)
  4. Βεργίνα Τηλεόραση (Θεσσαλονίκη)
  5. Γνώμη TV (Θεσσαλονίκη)
  6. Εγνατία Τηλεόραση (Γιαννιτσά)
  7. Euro Channel (Κιλκίς και Θεσσαλονίκη)
  8. Europe One (Νέοι Επιβάτες)
  9. Extra Thessaloniki (Θεσσαλονίκη)
  10. Κανάλι 9 (Θεσσαλονίκη)
  11. Nickelodeon + (Θεσσαλονίκη)
  12. Πέλλα TV (Γιαννιτσά)
  13. Pontos TV (Κατερίνη)
  14. Super TV (Νέα Μουδανιά) - Σταμάτησε
  15. Time Channel (Ωραιόκαστρο)
  16. TV 100 (Δήμος Θεσσαλονίκης)

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[5][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Δίκτυο 1 (Καστοριά)
  2. Flash TV (Κοζάνη)
  3. Όσιος Νικάνωρ (Γρεβενά)
  4. Top Channel (Κοζάνη)
  5. TRM (Γρεβενά) - Σταμάτησε στις 25/11/2015
  6. West Channel (Κοζάνη)

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[6][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ART TV (Άρτα)
  2. Αχελώος Television (Αγρίνιο)
  3. Βήμα Τηλεόραση (Ιωάννινα)
  4. Corfu Channel (Κέρκυρα)
  5. Ήπειρος TV1 (Ιωάννινα)
  6. ITV - Ιωάννινα TV (Ιωάννινα)
  7. Start Channel (Κέρκυρα)

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[7][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Achaia TV (Πάτρα)
  2. ΑRT - Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση / Αρκαδία TV (Τρίπολη)
  3. Axion TV (Αίγιο και Κόρινθος)
  4. Best TV (Καλαμάτα)
  5. DR TV (Άργος) - Σταμάτησε μέσω της Digea, μεταδίδεται μόνο μέσω internet
  6. Ελλάδα Τηλεόραση (Σπάρτη) - Σταμάτησε μέσω της Digea, μεταδίδεται μόνο μέσω internet
  7. Ηλέκτρα TV (Κόρινθος)
  8. Ionian Channel (Ζάκυνθος)
  9. Lepanto Τηλεόραση (Ναύπακτος)
  10. Λύχνος Τηλεόραση (Πάτρα)
  11. Max TV (Ναύπλιο) - Σταμάτησε μέσω της Digea, μεταδίδεται μόνο μέσω internet ως New Channel
  12. Μεσόγειος TV (Καλαμάτα)
  13. ΝΕΤ (Καλαμάτα)
  14. ΟΡΤ (Πύργος)
  15. PLP (Πάτρα)
  16. RTP Κέντρο (Κόρινθος)
  17. Super B (Πάτρα)
  18. Super TV (Κόρινθος)

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[8][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Astra Television (Βόλος)
  2. ΖΕΥΣ TV (Λάρισα)
  3. Θεσσαλία Τηλεόραση (Λάρισα)
  4. TRT (Βόλος)
  5. TV 10 (Τρίκαλα)

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια[9][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ΕΝΑ TV (Λαμία)
  2. Έψιλον TV (Λιβαδειά)
  3. Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία)

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[10][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. AB CHANNEL (Περιστέρι)
  2. Action 24 (Γαλάτσι)
  3. ALERT TV (Νέο Ηράκλειο)
  4. ATTICA (Δήμος Ασπροπύργου)
  5. Blue Sky (Νέο Ηράκλειο)
  6. Channel 9 (Παιανία)
  7. EXTRA CHANNEL (Περιστέρι)
  8. HIGH TV (Κολωνός)
  9. Kontra Channel (Ταύρος)
  10. MAD (Παλλήνη)
  11. NICKELODEON (Μαρούσι)
  12. RISE TV (Μαρούσι)
  13. SBC (Νέο Ηράκλειο)
  14. Smile TV (Αθήνα)

ΠΖ 10: Κρήτη[11][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Channel 4U (Ηράκλειο)
  2. Κρήτη TV (Ηράκλειο)
  3. Κρήτη TV1 (Χανιά)
  4. MY Television (Ηράκλειο)
  5. NEA Τηλεόραση Κρήτης (Χανιά)
  6. Σητεία TV (Σητεία)
  7. Tele Κρήτη (Ιεράπετρα)
  8. TV Creta (Ηράκλειο)

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[12][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αιγαίο Τηλεόραση (Κάλυμνος)
  2. Δ.Τ.ΚΩ - Δημοτική Τηλεόραση Κω (Δήμος Κω)
  3. Θάρρι - Τηλεόραση Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου (Ρόδος)
  4. ΙΡΙΔΑ TV (Ρόδος)
  5. Omega Television (Ρόδος)
  6. ΣΑ.Τ. - Σαμιακή Τηλεόραση (Βαθύ Σάμου)
  7. TV Kosmos (Ρόδος)

ΠΖ 12: Κυκλάδες[13][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αιγαίο Tηλεόραση (Δήμος Σύρου - Ερμούπολης)
  2. ΖΕΥΣ Τηλεόραση (Νάξος)
  3. Σύρος TV1 (Ερμούπολη)
  4. Volcano TV (Σαντορίνη)

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)[14][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αλήθεια TV (Χίος)
  2. Πατρίδα TV (Χίος)
  3. TVΜ (Μυτιλήνη)

Ψηφιακές συχνότητες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 1 - Έβρος[15][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 562 MHz (32 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 586 MHz (35 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 682 MHz (47 UHF): ANT1 HD, m.HD, ΣΚΑΪ HD, STAR HD
  • 706 MHz (50 UHF): E HD
  • 714 MHz (51 UHF): Alfa, Center, Πόντος, Δέλτα, Δίκτυο, Εγνατία, Ένα Channel, Κανάλι 6
  • 754 MHz (56 UHF): Ορεστιάδα, Λυδία, R Channel, Star Δράμας, Θράκη Net, Επιλογές, TVΔ, Xanthi

Allotment 2 - Πλάκα[16][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 546 MHz (30 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 554 MHz (31 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 650 MHz (43 UHF): Alfa, Center, Πόντος, Δέλτα, Δίκτυο, Εγνατία, Ένα Channel, Κανάλι 6
  • 690 MHz (48 UHF): Ορεστιάδα, Λυδία, R Channel, Star Δράμας, Θράκη Net, Επιλογές, TVΔ, Xanthi

Allotment 3 - Θάσος[17][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 482 MHz (22 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 490 MHz (23 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 602 MHz (37 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 682 MHz (47 UHF): Alfa, Center, Πόντος, Δέλτα, Δίκτυο, Εγνατία, Ένα Channel, Κανάλι 6
  • 714 MHz (51 UHF): Ορεστιάδα, Λυδία, R Channel, Star Δράμας, Θράκη Net, Επιλογές, TVΔ, Xanthi

Allotment 4 - Παγγαίο[18][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 562 MHz (32 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 586 MHz (35 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 626 MHz (40 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): Alfa, Center, Πόντος, Δέλτα, Δίκτυο, Εγνατία, Ένα Channel, Κανάλι 6
  • 730 MHz (53 UHF): Ορεστιάδα, Λυδία, R Channel, Star Δράμας, Θράκη Net, Επιλογές, TVΔ, Xanthi

Allotment 5 - Θεσσαλονίκη[19][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 6 - Χαλκιδική[20][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 674 MHz (46 UHF): ANT1 HD, m.HD, ΣΚΑΪ HD, STAR HD
  • 698 MHz (49 UHF): E HD
  • 706 MHz (50 UHF): 4Ε, Atlas, Βεργίνα, Πόντος, Europe One, Extra Thessaloniki
  • 738 MHz (54 UHF): Κανάλι 9, Nickelodeon, TV 100

Allotment 7 - Φλώρινα[21][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 490 MHz (23 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας [Επίσημη συχνότητα]
  • 514 MHz (26 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 562 MHz (32 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR
  • 658 MHz (44 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας [Συχνότητα Digea]
  • 682 MHz (47 UHF): DIKTYO, Flash, Όσιος Νικάνωρ
  • 722 MHz (52 UHF): Top Channel, West Channel

Allotment 8 - Μεταξάς[22][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 530 MHz (28 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 538 MHz (29 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR
  • 634 MHz (41 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 706 MHz (50 UHF): DIKTYO, Flash, Όσιος Νικάνωρ
  • 738 MHz (54 UHF): Top Channel, West Channel

Allotment 9 - Ιωάννινα[23][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 546 MHz (30 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): ART, Αχελώος, Βήμα, Corfu
  • 738 MHz (54 UHF): Ήπειρος TV1, ITV, Start

Allotment 10 - Ηγουμενίτσα[24][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 482 MHz (22 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 514 MHz (26 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 570 MHz (33 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 690 MHz (48 UHF): ART, Αχελώος, Βήμα, Corfu
  • 778 MHz (59 UHF): Ήπειρος TV1, ITV, Start

Allotment 11 - Κέρκυρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 546 MHz (30 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 738 MHz (54 UHF): ART, Αχελώος, Βήμα, Corfu
  • 754 MHz (56 UHF): Ήπειρος TV1, ITV, Start

Allotment 12 - Λάρισα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 482 MHz (22 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 586 MHz (35 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 610 MHz (38 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): Astra, Θεσσαλία, TRT, TV10, ΖΕΥΣ

Allotment 13 - Ακαρνανικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 490 MHz (23 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 530 MHz (28 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 562 MHz (32 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 674 MHz (46 UHF): ART, Αχελώος, Βήμα, Corfu
  • 714 MHz (51 UHF): Ήπειρος TV1, ITV, Start

Allotment 14 - Βόλος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 514 MHz (26 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 538 MHz (29 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 682 MHz (47 UHF): Astra, Θεσσαλία, TRT, TV10, ΖΕΥΣ

Allotment 15 - Λαμία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 570 MHz (33 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 586 MHz (35 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 618 MHz (39 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 730 MHz (53 UHF): Έψιλον, ENA, STAR

Allotment 16 - Καρπενήσι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 514 MHz (26 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 538 MHz (29 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 682 MHz (47 UHF): Έψιλον, ENA, STAR

Allotment 17 - Αίνος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 482 MHz (22 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 594 MHz (36 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος
  • 778 MHz (59 UHF): ART, Αχελώος, Βήμα, Corfu
  • 786 MHz (60 UHF): Ήπειρος TV1, ITV, Start

Allotment 18 - Πάτρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 554 MHz (31 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 578 MHz (34 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 586 MHz (35 UHF): ANT1 HD, mTV HD, SKAI HD, STAR HD
  • 642 MHz (42 UHF): E HD
  • 658 MHz (44 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 730 MHz (53 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 19 - Κόρινθος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 514 MHz (26 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 538 MHz (29 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 634 MHz (41 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 650 MHz (43 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 714 MHz (51 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 20 - Αττική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 21 - Αθήνα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Allotment 22 - Πύργος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 546 MHz (30 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 610 MHz (38 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 690 MHz (49 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 754 MHz (56 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 23 - Τρίπολη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 490 MHz (23 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 498 MHz (24 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 706 MHz (50 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 786 MHz (60 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 24 - Ναύπλιο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 570 MHz (33 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 586 MHz (35 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 618 MHz (39 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 770 MHz (58 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 778 MHz (59 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 25 - Καλαμάτα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 538 MHz (29 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 562 MHz (32 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 602 MHz (37 UHF): TV5, BBC, DW, ΡΙΚ, Πρώτο, Τρίτο, Kosmos
  • 690 MHz (48 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 714 MHz (51 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 26 - Σπάρτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 626 MHz (40 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 722 MHz (52 UHF): Achaia, ART, Axion, Best, PLP, DR, Ελλάδα, Ηλέκτρα, Ionian
  • 762 MHz (57 UHF): Lepanto, Μεσόγειος, NET, ΟΡΤ, RTP Κέντρο, Super, Super B, Λύχνος

Allotment 27 - Χανιά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 474 MHz (21 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 738 MHz (54 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 28 - Ηράκλειο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 602 MHz (37 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 746 MHz (55 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 29 - Ανατολική Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 530 MHz (28 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 554 MHz (31 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 610 MHz (38 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 626 MHz (40 UHF): Channel 4U, TV Creta, Κρήτη TV, Κρήτη 1, MY Television, ΝΕΑ, Tele Κρήτη

Allotment 30 - Δωδεκάνησα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 498 MHz (24 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 514 MHz (26 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 618 MHz (39 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 634 MHz (41 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Allotment 31 - Κυκλάδες (Βόρειο − SFN1)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 538 MHz (29 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 602 MHz (37 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 674 MHz (46 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 690 MHz (48 UHF): Αιγαίο, Σύρος TV1, Volcano, Ζευς

Allotment 31 - Κυκλάδες (Νότιο − SFN2)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 570 MHz (33 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 618 MHz (39 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 642 MHz (42 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 730 MHz (53 UHF): Αιγαίο, Σύρος TV1, Volcano, Ζευς

Allotment 32 - Νομός Σάμου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 554 MHz (31 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 578 MHz (34 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 610 MHz (38 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 658 MHz (44 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Allotment 33 - Λέσβος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 506 MHz (25 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 618 MHz (39 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 730 MHz (53 UHF): Αλήθεια, Πατρίδα, TVM

Allotment 34 - Καστελόριζο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • 522 MHz (27 UHF): ALPHA, ANT1, ΑΡΤ, Ε
  • 570 MHz (33 UHF): Μακεδονία TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
  • 698 MHz (49 UHF): ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, Βουλή, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας
  • 714 MHz (51 UHF): Αιγαίο, ΔΤ Κω, Irida, Omega, Θάρρι, ΣΑΤ, Κόσμος

Κανάλια που έχουν κλείσει ή/και μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δημόσιοι και Κρατικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Προκάτοχοι της ΕΡΤ (1960-1970)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότερες ονομασίες τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ (1970-2013)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΡΤ Ψηφιακή (2006-2012)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περίοδος του κλεισίματος της ΕΡΤ (2013-2015)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής και Πανελλαδικής Εμβέλειας που έχουν κλείσει[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΗΡΤ / Πανηπειρωτική Ραδιοτηλεόραση Ιωαννίνων > Βήμα Τηλεόραση (Ιωάννινα)
  • Κόσμος Τηλεόραση > Kosmo TV (Ιωάννινα)
  • ΤηλεΚέρκυρα > Start TV (Κέρκυρα)

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • ΔΗ.ΡΑ.Σ. ΚΩ (Δημοτικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός της Κω) > Δ.Τ.ΚΩ (Δημοτική Τηλεόραση της Κω)
  • Ρόδος TV4 > Τηλεόραση 4 Δωδεκανήσου > Θάρρι TV (Ρόδος)

Τηλεοπτικοί Σταθμοί Περιφερειακής Εμβέλειας που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 1: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 2: Κεντρική Μακεδονία & ΠΖ 3: Χαλκιδική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 4: Δυτική Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 5: Ήπειρος, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Νησιά Ιονίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 6: Πελοπόννησος, Αιτωλία, Φωκίδα, Κορινθιακός, Κύθηρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 7: Θεσσαλία, Σποράδες, Βορειοανατολική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 8: Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βορειοανατολική Φωκίδα, Βορειοδυτική Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 9: Αττική, Σαρωνικός, Νότια Εύβοια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 10: Κρήτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 11: Νοτιοανατολικό Αιγαίο (Σάμος, Δωδεκάνησα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 12: Κυκλάδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΖ 13: Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότεροι σταθμοί της NOVA[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παιδικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • KTV

Ταινίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Filmsat

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν μετονομαστεί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δορυφορικοί σταθμοί που έχουν κλείσει οριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνδρομητικές Πλατφόρμες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Αναλογική TV από την ΕΡΤ όπου δεν υπάρχει ψηφιακό σήμα!». typologies.gr. 19 Ιουνίου 2015. http://www.typologies.gr/αναλογική-tv-από-την-ερτ-όπου-δεν-υπάρχε. Ανακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2015. 
  2. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας το 95% του πληθυσμού. Σε ελάχιστες περιοχές εκπέμπουν και αναλογικά.
  3. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών.
  4. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.
  5. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
  6. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας και Πρέβεζας.
  7. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας καθώς και στις νότιες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας (κυρίως στο νότιο τμήμα των Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Βοιωτίας, και σε ολόκληρο τον Νομό Φωκίδας).
  8. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.
  9. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.
  10. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στον Νομό Αττικής, στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στο κεντρικό και νότιο τμήμα του Νομού Ευβοίας.
  11. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανίων.
  12. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Δωδεκανήσου και Σάμου.
  13. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στο νομό Κυκλάδων.
  14. Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν αποκλειστικά στους νομούς Λέσβου και Χίου.
  15. Περιλαμβάνει το βόρειο, ανατολικό και κεντρικό τμήμα του Έβρου
  16. Περιλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα του Έβρου, τη Σαμοθράκη, τη Ροδόπη και το ανατολικό τμήμα της Ξάνθης
  17. Περιλαμβάνει το δυτικό τμήμα της Ξάνθης, τη Θάσο, το ανατολικό τμήμα της Καβάλας και το ανατολικό τμήμα της Δράμας
  18. Περιλαμβάνει το δυτικό τμήμα της Δράμας, το δυτικό τμήμα της Καβάλας και τις Σέρρες
  19. Περιλαμβάνει τη Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης πλην του ανατολικού και νοτιοανατολικού τμήματός της, το Κιλκίς, τη Πιερία, την Ημαθία καθώς και την Πέλλα με εξαίρεση κάποια από τα δυτικά τμήματά της
  20. Περιλαμβάνει τη Χαλκιδική, το νότιο, κι ανατολικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
  21. Περιλαμβάνει τη Φλώρινα, τη Καστοριά, το βόρειο τμήμα της Κοζάνης, τμήμα του δυτικού τμήματος Πέλλας καθώς και τμήμα του δυτικού τμήματος Ημαθίας
  22. Περιλαμβάνει τα Γρεβενά, το νότιο τμήμα της Κοζάνης, καθώς και τμήματα του βόρειου τμήματος της Λάρισας
  23. Περιλαμβάνει τα Ιωάννινα εκτός από τα νότια τμήματα
  24. Περιλαμβάνει τη Θεσπρωτία
  25. Σύμφωνα, με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ο σταθμός της ΔΕΗ λειτούργησε μόνο για 22 ημέρες από την ΔΕΘ, και επίσης η εκπομπή του εξέπεμπε ασπρόμαυρα από τον Χορτιάτη.
  26. Έκλεισε το 2012, ξανάνοιξε στις 2 Μαρτίου 2013, και τελικώς στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, όποτε και πωλήθηκε!
  27. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, τη διετία 2011-2012. Ωστόσο, στις 15 Δεκεμβρίου 2011 σταμάτησε να εκπέμπει αναλογικά από αρκετά κέντρα εκπομπής.
  28. Έχει αναστείλει τη λειτουργία του, σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 22 Οκτωβρίου 2002 και στις 8 Απριλίου 2003.
  29. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 5 και 16 Νοεμβρίου 1999.
  30. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 31 Ιουλίου 2007.
  31. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 4 Ιουλίου 2011, στις 13 Φεβρουαρίου 2012 και στις 23 Απριλίου 2012.
  32. Πρόκειται για το πρώην δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό του τότε δήμου Ροδολίβους (και νυν Αμφίπολης) ο οποίος έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 5 Νοεμβρίου 2012.
  33. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.
  34. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.
  35. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 24 Ιανουαρίου 2001.
  36. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 15 Νοεμβρίoυ 1999 και του ΕΣΡ στις 22 Ιουνίου 2004.
  37. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 6 Αυγούστου 1999 και του ΕΣΡ στις 4 Οκτωβρίου και 22 Δεκεμβρίου 2005.
  38. Ξεκίνησε το 1991 και έκλεισε επίσημα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις 15 Απριλίου 1999 και αργότερα ανεπίσημα σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 1, 22 και 29 Νοεμβρίου 2005 (είχε αναλογική εκπομπή από το Δίαυλο 26 από το Κ/Ε Χορτιάτης).
  39. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Μαρτίου 2005.
  40. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Μαρτίου 2006.
  41. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 30 Μαΐου 2006.
  42. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 27 Ιουνίου 2011 και στις 23 Ιουνίου 2014 (επίσης εξέπεμπε και ψηφιακά στο Δίαυλο 59 UHF, μέσω του ψηφιακού παρόχου Digital Union, όπου οφείλει και χρέη).
  43. Ξεκίνησε το 1996 και έκλεισε το 2012. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 17 Μαρτίου 2014 αποφασίστηκε και επίσημα η αναστολή της λειτουργίας του (δεν εξέπεμψε ποτέ ψηφιακά, την διεκδίκησε όμως το 2010, αλλά το ΕΣΡ του την απέρριψε και το κανάλι άρχισε από τότε να υπολειτουργεί).
  44. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 6 Μαρτίου 2007.
  45. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 31 Αυγούστου 2010 και στις 9 Ιουλίου 2012.
  46. Έκλεισε το 2012.
  47. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 9 Μαΐου 2006 και στις 29 Ιουλίου 2008.
  48. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ στις 19 Ιουνίου 1999 και του ΕΣΡ στις 26 Ιουλίου 2005.
  49. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 3 Ιουλίου 2007.
  50. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 21 Οκτωβρίου 2013.
  51. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 8 Ιανουαρίου 2014.
  52. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Οκτωβρίου 2007.
  53. Έκλεισε σύμφωνα με αποφάσεις του ΕΣΡ στις 28 Δεκεμβρίου 2006 και στις 13 Φεβρουαρίου 2007.
  54. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 15 Οκτωβρίου 2012.
  55. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 29 Ιανουαρίου 2008.
  56. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 24 Φεβρουαρίου 2014.
  57. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και του ΣτΕ το 2010 (είχε αναλογική εκπομπή, από Υμηττό στο Δίαυλο 56 UHF).
  58. Έκλεισε σύμφωνα με απoφάσεις του ΕΣΡ στις 1 Απριλίου 2003 και στις 23 Ιουλίου 2012 και του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2013.
  59. Ξεκίνησε το 1987 και έκλεισε το 1997. Ήταν κανάλι εκκλησιαστικού χαρακτήρα, και είχε εμβέλεια εκτός από την Αθήνα, και στην Θεσσαλονίκη, και σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δεν ήταν όμως πανελλαδικό. Η αναλογική του εκπομπή από Υμηττό ήταν στο κανάλι 62 UHF. Άγνωστο μέχρι στιγμής το πως σταμάτησε την λειτουργία του.
  60. Άγνωστο παραμένει αν ήταν νόμιμο ή παράνομο κανάλι, αν πρόβαλε πρόγραμμα η αν ήταν κανάλι με αριθμούς τύπου 901 ή 909, το μόνο που γνωρίζεται είναι ότι είχε αναλογική εκπομπή στο Δίαυλο 46 UHF (Monte Smith).
  61. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 20 Νοεμβρίου 2007.
  62. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 23 Απριλίου 2012.
  63. Έκλεισε σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ στις 9 Ιουλίου 2012.
  64. Έκλεισε σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας επιχείρησης του σταθμού στο ΕΣΡ (ονόματι Ραδιοτηλεοπτική Σάμου Ε.Π.Ε. η οποία κατέχει μέχρι σήμερα δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς: Παραπολιτικά 102 Σάμου και Άνεμος 95.6 Ρυθμός) στις 29 Νοεμβρίου 2007.
  65. Έκλεισε οριστικά το 1993, άγνωστοι λόγοι, είχε επίσης αναλογική εκπομπή από τον Βουλιά Σύρου.
  66. Πιθανό να ξανανοίξει, με δικαστική εντολή, αλλά όχι τώρα.
  67. Έκλεισε σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφορών & Επικοινωνιών στις 15 Ιανουαρίου 2002.