Κατάλογος σταθμών προαστιακού Αθήνας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι πίνακας με όλους τους σταθμούς του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνας:

Σε λειτουργία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τερματικός σταθμός/σταθμός μετεπιβίβασης
* Σταθμός ανταπόκρισης
†* Τερματικός σταθμός/σταθμός μετεπιβίβασης με ανταπόκριση
# Σταθμός Γραμμές Υπηρεσίες Συνδέσεις Περιφερειακή ενότητα
1 Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Π3 Δυτικός Τομέας Αθηνών
2 Άγιοι Θεόδωροι Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Κορινθία
3 Άγιος Γεώργιος Οινόη - Χαλκίδα Π3 Βοιωτία
4 Άγιος Θωμάς Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
5 Άγιος Στέφανος Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
6 Αεροδρόμιο †* Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
7 Αθήνα †* Πειραιάς - Αθήνα
Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Π1 Π2 Π3 Athens Metro Line 2.svg OSE-Logo.svg Κεντρικός Τομέας Αθηνών
8 Άνω Λιόσια Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π4 Δυτική Αττική
9 Ασπρόπυργος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
10 Αυλίδα Οινόη - Χαλκίδα Π3 Εύβοια
11 Αυλώνας Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Βοιωτία
12 Αφίδνες Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
13 Αχαρνές Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
14 Δεκέλεια Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
15 Δήλεσι Οινόη - Χαλκίδα Π3 Βοιωτία
16 Δουκίσσης Πλακεντίας * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Βόρειος Τομέας Αθηνών
17 Ζευγολατιό Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Κορινθία
18 Ζεφύρι Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π4 Δυτική Αττική
19 Ηράκλειο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
20 Καλοχώρι-Παντείχι Οινόη - Χαλκίδα Π1 Εύβοια
21 Κάτω Αχαρνές Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Π3 Ανατολική Αττική
22 Κηφισίας Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
23 Κιάτο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Κορινθία
24 Κινέττα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
25 Κόρινθος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Κορινθία
26 Κορωπί * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
27 Λεύκα Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Πειραιάς
28 Μαγούλα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
29 Μέγαρα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
30 Μεταμόρφωση Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
31 Νέα Πέραμος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
32 Νερατζιώτισσα * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 1.svg Βόρειος Τομέας Αθηνών
33 Οινόη †* Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Οινόη - Χαλκίδα
Π3 OSE-Logo.svg Βοιωτία
34 Οινόφυτα Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Βοιωτία
35 Παιανία-Κάντζα * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
36 Παλλήνη * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
37 Πειραιάς †* Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Athens Metro Line 1.svg Πειραιάς
38 Πεντέλης Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
39 Πύργος Βασιλίσσης Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Π3 Δυτικός Τομέας Αθηνών
40 Ρέντης Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Πειραιάς
41 Ρουφ Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Κεντρικός Τομέας Αθηνών
42 Σ.Κ.Α. †* Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα
Π3 Π4 OSE-Logo.svg Ανατολική Αττική
43 Σφενδάλη Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
44 Ταύρος Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Νότιος Τομέας Αθηνών
45 Χαλκίδα Οινόη - Χαλκίδα Π3 Εύβοια

Στατιστικά στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνολικός αριθμός σταθμών 45
Αριθμός σταθμών στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών 2
Αριθμός σταθμών στο Βόρειο Τομέα Αθηνών 6
Αριθμός σταθμών στο Νότιο Τομέα Αθηνών 1
Αριθμός σταθμών στον Δυτικό Τομέα Αθηνών 2
Αριθμός σταθμών στον Πειραιά 3
Αριθμός σταθμών στην Ανατολική Αττική 13
Αριθμός σταθμών στη Δυτική Αττική 7
Αριθμός σταθμών στη Βοιωτία 4
Αριθμός σταθμών στην Εύβοια 3
Αριθμός σταθμών στην Κορινθία 4
Αριθμός σταθμών με ανταποκρίσεις μεταξύ Προαστιακού 20
Αριθμός σταθμών με ανταποκρίσεις σε Μετρό/ΟΣΕ 10