Κατάλογος σταθμών προαστιακού Αθήνας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι πίνακας με όλους τους σταθμούς του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνας:

Σε λειτουργία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τερματικός σταθμός/σταθμός μετεπιβίβασης
* Σταθμός ανταπόκρισης
†* Τερματικός σταθμός/σταθμός μετεπιβίβασης με ανταπόκριση
# Σταθμός Γραμμές Υπηρεσίες Συνδέσεις Περιφερειακή ενότητα
1 Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Π3 Δυτικός Τομέας Αθηνών
2 Άγιοι Θεόδωροι Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Κορινθία
3 Άγιος Γεώργιος Οινόη - Χαλκίδα Π3 Βοιωτία
4 Άγιος Θωμάς Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
5 Άγιος Στέφανος Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
6 Αεροδρόμιο †* Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Π5 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
7 Αθήνα †* Πειραιάς - Αθήνα
Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Π1 Π2 Π3 Π5 Athens Metro Line 2.svg OSE-Logo.svg Κεντρικός Τομέας Αθηνών
8 Αίγιο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Αχαΐα
9 Ακράτα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Αχαΐα
10 Άνω Λιόσια Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π4 Π5 Δυτική Αττική
11 Ασπρόπυργος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
12 Αυλίδα Οινόη - Χαλκίδα Π3 Εύβοια
13 Αυλώνας Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
14 Αφίδνες Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
15 Αχαρναί Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
16 Δεκέλεια Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
17 Δήλεσι Οινόη - Χαλκίδα Π3 Βοιωτία
18 Διακοπτό Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Αχαΐα
19 Δουκίσσης Πλακεντίας * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Π5 Athens Metro Line 3.svg Βόρειος Τομέας Αθηνών
20 Ελίκη Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Αχαΐα
21 Ζευγολατιό Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Κορινθία
22 Ζεφύρι Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π4 Δυτική Αττική
23 Ηράκλειο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
24 Καλοχώρι-Παντείχι Οινόη - Χαλκίδα Π1 Εύβοια
25 Κάτω Αχαρναί Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Ανατολική Αττική
26 Κηφισίας Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Π5 Βόρειος Τομέας Αθηνών
27 Κιάτο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Κορινθία
28 Κινέττα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
29 Κόρινθος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Κορινθία
30 Κορωπί * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
31 Λεύκα Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Πειραιάς
32 Λυγιά Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Κορινθία
33 Λυκοποριά Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Κορινθία
34 Μαγούλα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Δυτική Αττική
35 Μέγαρα Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Π5 Δυτική Αττική
36 Μεταμόρφωση Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Π5 Βόρειος Τομέας Αθηνών
37 Νέα Πέραμος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π2 Δυτική Αττική
38 Νερατζιώτισσα * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Π5 Athens Metro Line 1.svg Βόρειος Τομέας Αθηνών
39 Ξυλόκαστρο Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Κορινθία
40 Οινόη †* Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Οινόη - Χαλκίδα
Π3 OSE-Logo.svg Βοιωτία
41 Οινόφυτα Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Βοιωτία
42 Παιανία-Κάντζα * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
43 Παλλήνη * Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Athens Metro Line 3.svg Ανατολική Αττική
44 Πειραιάς †* Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Athens Metro Line 1.svg Πειραιάς
45 Πεντέλης Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π1 Π4 Βόρειος Τομέας Αθηνών
46 Πλάτανος Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα Π5 Αχαΐα
47 Πύργος Βασιλίσσης Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π1 Π2 Δυτικός Τομέας Αθηνών
48 Ρέντης Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Πειραιάς
49 Ρουφ Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Κεντρικός Τομέας Αθηνών
50 Σ.Κ.Α. †* Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αεροδρόμιο Αθηνών - Πάτρα
Π3 Π4 OSE-Logo.svg Ανατολική Αττική
51 Σφενδάλη Αθήνα - Θεσσαλονίκη Π3 Ανατολική Αττική
52 Ταύρος Πειραιάς - Αθήνα Π1 Π2 Νότιος Τομέας Αθηνών
53 Χαλκίδα Οινόη - Χαλκίδα Π3 Εύβοια

Στατιστικά στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνολικός αριθμός σταθμών 53
Αριθμός σταθμών στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών 2
Αριθμός σταθμών στο Βόρειο Τομέα Αθηνών 6
Αριθμός σταθμών στο Νότιο Τομέα Αθηνών 1
Αριθμός σταθμών στον Δυτικό Τομέα Αθηνών 2
Αριθμός σταθμών στον Πειραιά 3
Αριθμός σταθμών στην Ανατολική Αττική 13
Αριθμός σταθμών στη Δυτική Αττική 7
Αριθμός σταθμών στη Βοιωτία 4
Αριθμός σταθμών στην Εύβοια 3
Αριθμός σταθμών στην Κορινθία 7
Αριθμός σταθμών στην Αχαΐα 5
Αριθμός σταθμών με ανταποκρίσεις μεταξύ Προαστιακού 28
Αριθμός σταθμών με ανταποκρίσεις σε Μετρό/ΟΣΕ 10