Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Πέλλας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Εδεσσαϊκός Αθλητικός Σύλλογος Εδεσσαϊκός Δήμος Έδεσσας Έδεσσα
Μακεδονικός Έδεσσας Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Έδεσσας Δήμος Έδεσσας Έδεσσα
Ελπίδα Έδεσσας Αθλητικός Σύλλογος Ελπίς Έδεσσας Δήμος Έδεσσας Έδεσσα
Άρης Νησίου Αθλητικός Σύλλογος Άρης Νησίου Δήμος Έδεσσας Νησί
Α.Σ. Άγρας Αθλητικός Σύλλογος Άγρας Δήμος Έδεσσας Άγρας
Αστραπή Ζέρβης Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αστραπή Ζερβής Δήμος Έδεσσας Ζέρβη
Μ.Α. Άρνισσας Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας Δήμος Έδεσσας Άρνισσα
Π.Α.Ο. Κερασιάς Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κερασιάς Δήμος Έδεσσας Κερασιές
Π.Α.Ο. Καρυδιάς Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καρυδιάς Δήμος Έδεσσας Καρυδιά
Ορφέας Ριζαρίου Επιμορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ορφέας Ριζαρίου Δήμος Έδεσσας Ριζάρι
Δάφνη Παναγίτσας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δάφνη Παναγίτσας Δήμος Έδεσσας Παναγίτσα
Εθνικός Γραμματικού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Γραμματικού Δήμος Έδεσσας Κάτω Γραμματικό
Μακεδονικός Μεσημερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μακεδονικός Μεσημερίου Δήμος Έδεσσας Μεσημέρι
Φίλιππος Φλαμουριάς Αθλητικός Σύλλογος Φίλιππος Φλαμουριάς Δήμος Έδεσσας Φλαμουριά
Αλμωπός Αριδαίας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αλμωπός Αριδαίας Δήμος Αλμωπίας Αριδαία
Εθνικός Αριδαίας Φίλαθλο Σωματείο Εθνικός Αριδαίας Δήμος Αλμωπίας Αριδαία
Θύελλα Σαρακηνών Θύελλα Σαρακηνών Δήμος Αλμωπίας Σαρακηνοί
Ακρίτας Σωσάνδρας Αθλητικός Σύλλογος Ακρίτας Σωσάνδρας Δήμος Αλμωπίας Σωσάνδρα
Αναγέννηση Δωροθέας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αναγέννηση Δωροθέας Δήμος Αλμωπίας Δωροθέα
Άρης Λουτρακίου Αθλητικός Σύλλογος Άρης Λουτρακίου Δήμος Αλμωπίας Λουτράκι
Α.Σ. Πρόμαχοι Αθλητικός Σύλλογος Προμάχων Δήμος Αλμωπίας Πρόμαχοι
Δόξα Εξαπλατάνου Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Εξαπλατάνου Δήμος Αλμωπίας Εξαπλάτανος
Ένωση Τσάκων Ένωση Τσάκων Δήμος Αλμωπίας Τσάκοι
Ηρακλής Γαρεφίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Γαρεφίου Δήμος Αλμωπίας Γαρέφειο
Μ.Α. Όρμας Μέγας Αλέξανδρος Όρμας Δήμος Αλμωπίας Όρμα
Μαύρη Θύελλα Λυκόστομου Αθλητικός Σύλλογος Μαύρη Θύελλα Λυκόστομου Δήμος Αλμωπίας Λυκόστομο
Μακεδονικός Ίδας Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Ίδας Δήμος Αλμωπίας Ίδα
Νίκη Βορεινού Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Βορεινού Δήμος Αλμωπίας Βορεινό
Όλυμπος Αψάλου Μουσικογυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Όλυμπος Αψάλου Δήμος Αλμωπίας Άψαλος
Π.Α.Ο. Φιλώτειας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Φιλώτειας Δήμος Αλμωπίας Φιλώτεια
Π.Α.Σ. Ξιφιανής Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ξιφιανής Δήμος Αλμωπίας Ξιφιανή
Αίαντας Μηλέας Αίαντας Μηλέας Δήμος Αλμωπίας Μηλέα
Α.Π.Ο. Πιπεριάς Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Πιπεριάς Δήμος Αλμωπίας Πιπεριές
Άρης Θεοδωρακίου Φίλαθλο Σωματείο Άρης Θεοδωρακίου Δήμος Αλμωπίας Θεοδωράκειο
Αστέρας Νεοχωρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Νεοχωρίου Δήμος Αλμωπίας Νεοχώρι
Δόξα Μεγαπλατάνου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δόξα Μεγαπλατάνου Δήμος Αλμωπίας Μεγαπλάτανος
Εύρωπος Φούστανης Εύρωπος Φούστανης Δήμος Αλμωπίας Φούστανη
Παναλμωπιακός Παναλμωπιακός Δήμος Αλμωπίας Αριδαία
Πολυκαρπιακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πολυκαρπιακός Δήμος Αλμωπίας Πολυκάρπι
Άρης Υδραίας Φίλαθλο Σωματείο Άρης Υδραίας Δήμος Αλμωπίας Υδραία
Αναγέννηση Γιαννιτσών Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Εθνικός Γιαννιτσών Αθλητικός Σύλλογος Εθνικός Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Μακεδονικός Γιαννιτσών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Φίλιππος Γιαννιτσών Αθλητικός Όμιλος Φίλιππος Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Ν. Τραπεζούντα Γιαννιτσών Νέα Τραπεζούντα Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καρυωτών Γιαννιτσών Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών «το Πατριαρχείο» Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Άγιαξ Πέλλας Άγιαξ Πέλλας Δήμος Πέλλας Γιαννιτσά
Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης Δήμος Πέλλας Κρύα Βρύση
Ακαδημία Κρύας Βρύσης Ακαδημία Κρύας Βρύσης Δήμος Πέλλας Κρύα Βρύση
Π.Ν. Κρύας Βρύσης Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης Δήμος Πέλλας Κρύα Βρύση
Άρης Παλαιφύτου Αθλητικός Σύλλογος Άρης Παλαιφύτου Δήμος Πέλλας Παλαίφυτο
Νίκη Αξού Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Αξού Δήμος Πέλλας Αξός
Ολυμπιακός Γαλατάδων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ολυμπιακός Γαλατάδων Δήμος Πέλλας Γαλατάδες
Π.Α.Ο.Κ. Αραβησσού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Π.Α.Ο.Κ. Αραβησσού Δήμος Πέλλας Αραβησσός
Π.Α.Ο.Κ. Δυτικού Αθλητικός Σύλλογος Δυτικού «ο Π.Α.Ο.Κ.» Δήμος Πέλλας Δυτικό
Απόλλων Ραχώνας Απόλλων Ραχώνας Δήμος Πέλλας Ραχώνα
Άρης Λιπαρού Αθλητικός Σύλλογος Άρης Λιπαρού Δήμος Πέλλας Λιπαρό
Άρης Αμπελιών Αθλητικός Σύλλογος Άρης Αμπελιών Δήμος Πέλλας Αμπελείες
Δόξα Μελισσίου Δόξα Μελισσίου Δήμος Πέλλας Μελίσσι
Ελπίδα Αχλαδοχωρίου Αθλητικός Όμιλος Ελπίς Αχλαδοχωρίου Δήμος Πέλλας Αχλαδοχώρι
Ηρακλής Αγ. Λουκά Ηρακλής Αγίου Λουκά Δήμος Πέλλας Άγιος Λουκάς
Μ.Α. Εσωβάλτων Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων Δήμος Πέλλας Εσώβαλτα
Μ.Α. Πέλλας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας Δήμος Πέλλας Πέλλα
Μ.Α. Ν. Πέλλας Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας Δήμος Πέλλας Νέα Πέλλα
Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου Μέγας Αλέξανδρος Νέου Μυλοτόπου Δήμος Πέλλας Νέος Μυλότοπος
Φίλιππος Σταυροδρομίου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φίλιππος Σταυροδρομίου Δήμος Πέλλας Σταυροδρόμι
Άρης Αθύρων Άρης Αθύρων Δήμος Πέλλας Άθυρα
Ηρακλής Τριφυλλίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Τριφυλλίου Δήμος Πέλλας Τριφύλλι
Κρωμνιακός Ν. Μυλότοπου Κρωμνιακός Νέου Μυλότοπου Δήμος Πέλλας Νέος Μυλότοπος
Μακεδονικός Πλαγιαρίου Μακεδονικός Πλαγιαρίου Δήμος Πέλλας Πλαγιάρι
Π.Α.Ο. Δάφνης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνης Δήμος Πέλλας Δάφνη
Π.Α.Ο.Κ. Δαμιανού Αθλητικός Όμιλος Π.Α.Ο.Κ. Δαμιανού Δήμος Πέλλας Δαμιανό Πέλλας
Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας Αθλητικός Σύλλογος Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας Δήμος Πέλλας Καρυώτισσα
Μ.Α. Δροσερού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Δροσερού Δήμος Πέλλας Δροσερό
Ασπίδα Γυψοχωρίου Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ασπίδα Γυψοχωρίου Δήμος Πέλλας Γυψοχώρι
Δόξα Παλαιού Μυλότοπου Δόξα Παλαιού Μυλότοπου Δήμος Πέλλας Παλαιός Μυλότοπος
Νέος Αετός Σκύδρας Νέος Αετός Σκύδρας Δήμος Σκύδρας Σκύδρα
Σκύδρα 2000 Π.Α.Σ. Σκύδρα 2000 Δήμος Σκύδρας Σκύδρα
Άρης Προφήτη Ηλία Αθλητικός Σύλλογος Άρης Προφήτη Ηλία Δήμος Σκύδρας Προφήτης Ηλίας
Δόξα Μανδάλου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δόξα Μανδάλου Δήμος Σκύδρας Μάνδαλο
Νίκη Καλής Νίκη Καλής Δήμος Σκύδρας Καλή
Αναγέννηση Λιποχωρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αναγέννησις Λιποχωρίου Δήμος Σκύδρας Λιποχώρι
Δόξα Μαυροβουνίου Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Μαυροβουνίου Δήμος Σκύδρας Μαυροβούνι
Δόξα Ριζού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Ριζού Δήμος Σκύδρας Ριζό
Ηρακλής Άσπρου Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Άσπρου Δήμος Σκύδρας Άσπρο
Μ.Α. Αρσένιου Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Αρσένιου Δήμος Σκύδρας Αρσένι
Μακεδονικός Άνυδρου Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Άνυδρου Δήμος Σκύδρας Άνυδρο
Νέος Πυρσός Πετριάς Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέος Πυρσός Πετριάς Δήμος Σκύδρας Πετριά

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έδεσσα
  • Βύρων Έδεσσας, 1926
  • Α.Σ. Ηρακλής Έδεσσας
  • Α.Ο. Κεραυνός Περαίας
  • Αστέρες Έδεσσας (αγωνίζεται σε τουρνουά)
Αλμωπία
  • Α.Ο. Μοναστηρακίου
  • Α.Π.Σ. Ατρόμητος Κωνσταντίας
  • Λουτρά FC (αγωνίζεται σε τουρνουά)
Πέλλα
  • Απόλλων Ραχώνας
  • Κεραυνός Μεσιανού
  • Ηρακλής Αγροσυκιάς
  • Α.Σ. Άρης Λιπαρού
  • Π.Α.Ε. Ακρολίμνης
  • Α.Ο. Παλαιάς Πέλλας
  • Α.Σ. Μαύροι Αετοί Παραλίμνης
Σκύδρα

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Πέλλας 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).