Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Λακωνίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Αστέρας Βλαχιώτη Αθλητικός Σύλλογος Βλαχιώτη «ο Αστήρ» Δήμος Ευρώτα Βλαχιώτης Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Πανγυθεατικός Πανγυθεατικός Γυμναστικός Σύλλογος Δήμος Ανατολικής Μάνης Γύθειο Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Π.Σ. Σπάρτη Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «η Σπάρτη» Δήμος Σπάρτης Καστόρειο Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Άμιλλα Αγίου Ιωάννη Αθλητικός Σύλλογος Άμιλλα Αγίου Ιωάννη Δήμος Ευρώτα Άγιος Ιωάννης Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Αμυκλιακός Αμυκλιακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δήμος Σπάρτης Αμύκλες Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Απόλλων Ξηροκαμπίου Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Ξηροκαμπίου[1] Δήμος Ανατολικής Μάνης Άγιος Νικόλαος Σμύνους Λακωνίας Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Άρης Σκάλας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Σκάλας Δήμος Ευρώτα Σκάλα Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Ατρόμητος Συκέας Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Συκέας Δήμος Μονεμβασιάς Συκέα Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Βοίας Νεάπολης Βοιών Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Βοιών «ο Βοίας» Δήμος Μονεμβασιάς Νεάπολη Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Ήφαιστος Βρονταμά Αθλητικός Όμιλος Ήφαιστος Βρονταμά Δήμος Ευρώτα Βρονταμάς Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Κάστρο Γερακίου Αθλητικό Σωματείο Κάστρο Γερακίου Δήμος Ευρώτα Γεράκι Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Μολαϊκός Όμιλος Φιλάθλων Μολάων «ο Μολαϊκός» Δήμος Μονεμβασιάς Μολάοι Α΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ε. Δήμου Ασωπού Αθλητική Ένωση Δήμου Ασωπού Δήμος Μονεμβασιάς Ασωπός Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Αίαντας Ευρώτα Αθλητική Ακαδημία Αίαντας Ευρώτα Δήμος Ευρώτα Σκάλα Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Δαφνίου Αθλητικός Όμιλος Δαφνίου Δήμος Ευρώτα Δάφνιο Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Κροκεών Αθλητικός Όμιλος Κροκεών Δήμος Ευρώτα Κροκεές Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Εθνικός Βατίκων Αθλητικός Σύλλογος Εθνικός Βατίκων Δήμος Μονεμβασιάς Νεάπολη Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Κάστρο Μονεμβασιάς Αθλητική Ένωση Κάστρο Μονεμβασιάς Δήμος Μονεμβασιάς Μονεμβασιά Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Πανκλαδιατικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κλαδά «ο Πανκλαδιατικός» Δήμος Σπάρτης Κλαδάς Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης Δήμος Σπάρτης Κοκκινόραχη Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Ταξιάρχες Νιάτων Αθλητικός Σύλλογος Νιάτων «οι Ταξιάρχες» Δήμος Ευρώτα Νιάτα Α1΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Τρινασιακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Στεφανιάς «Τρινασιακός» Δήμος Ευρώτα Στεφανιά Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Πετριναϊκός Σμύνους Πετριναϊκός Αθλητικός Όμιλος Σμύνους Δήμος Ανατολικής Μάνης Πετρίνα Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Κρόνος Αγίου Δημητρίου Αθλητικός Σύλλογος Κρόνος Αγίου Δημητρίου Δήμος Ευρώτα Άγιος Δημήτριος Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Π.Ο. Βελιών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βελιών Δήμος Μονεμβασιάς Βελιές Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Χρυσάφων Αθλητικός Όμιλος Χρυσάφων Δήμος Σπάρτης Χρύσαφα Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Αγγελώνας Αθλητικός Όμιλος Αγγελώνας Δήμος Μονεμβασιάς Αγγελώνα Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Μυρτέας Αθλητικός Όμιλος Μυρτέας Δήμος Ευρώτα Μυρτιά Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου Αθλητικός Όμιλος Αγίου Βασιλείου Γυθείου Δήμος Ανατολικής Μάνης Άγιος Βασίλειος Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας
Α.Ε. Λογκανίκου Αθλητική Ένωση Λογκανίκου Δήμος Σπάρτης Λογκανίκος Β΄ Ε.Π.Σ. Λακωνίας

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Λακωνίας 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).