Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Κιλκισιακός Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός Δήμος Κιλκίς Κιλκίς
Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κρηστώνης Δήμος Κιλκίς Κρηστώνη
Εθνικός Νέου Αγιονερίου Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Νέου Αγιονερίου Δήμος Κιλκίς Νέο Αγιονέρι
Δόξα Χέρσου Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Χέρσου Δήμος Κιλκίς Χέρσο
Άρης Παντελεήμονα Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Παντελεήμονα Δήμος Κιλκίς Παντελεήμων
Άγιος Αντώνιος Κρουσίων Αγροτικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Άγιος Αντώνιος Κρουσίων Δήμος Κιλκίς Άγιος Αντώνιος
Αετός Κορωνούδας Αθλητικός Σύλλογος Αετός Κορωνούδας Δήμος Κιλκίς Κορωνούδα
Αναγέννηση Πλαγιάς Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Πλαγιάς η Αναγέννηση Δήμος Κιλκίς Πλαγιά
Απόλλων Μαυρονερίου Α.Π.Σ. Απόλλων Μαυρονερίου Δήμος Κιλκίς Μαυρονέρι
Αστέρας Μεγάλης Βρύσης Αθλητικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος Αστέρας Μεγάλης Βρύσης Δήμος Κιλκίς Μεγάλη Βρύση
Ατρόμητος Παλιού Αγιονερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Παλιού Αγιονερίου Δήμος Κιλκίς Παλιό Αγιονέρι
Δόξα Βαπτιστού Αθλητικός Όμιλος Δόξα Βαπτιστού Δήμος Κιλκίς Βαπτιστής
Δόξα Γερακαριού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Γερακαριού Δήμος Κιλκίς Γερακαριό
Δόξα Καμπάνη Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Καμπάνη Δήμος Κιλκίς Καμπάνης
Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου Δήμος Κιλκίς Παλαιό Γυναικόκαστρο
Εθνικός Σταθμού Μουριών Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού Μουριών Δήμος Κιλκίς Σταθμός Μουριών Κιλκίς
Ερμής Τερπύλλου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Ερμής Τερπύλλου Δήμος Κιλκίς Τέρπυλλος
Ηρακλής Αργυρούπολης Ηρακλής Αργυρούπολης Δήμος Κιλκίς Αργυρούπολη
Ηρακλής Κοιλαδίου Ηρακλής Κοιλαδίου Δήμος Κιλκίς Κοιλάδι Κιλκίς
Ηρακλής Φύσκας Ηρακλής Φύσκας Δήμος Κιλκίς Φύσκα
Θρίαμβος Μουριών Θρίαμβος Μουριών Δήμος Κιλκίς Μουριές
Θύελλα Δοϊράνης Θύελλα Δοϊράνης Δήμος Κιλκίς Δοϊράνη
Α.Ο. Καστανιών Αθλητικός Όμιλος Καστανιών Δήμος Κιλκίς Καστανιές
Κένταυρος Ανθοφύτου Κένταυρος Ανθοφύτου Δήμος Κιλκίς Ανθόφυτο
Κεραυνός Χωρυγίου Κεραυνός Χωρυγίου Δήμος Κιλκίς Χωρύγι
Λεβέντης Λεβεντοχωρίου Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεβέντης Δήμος Κιλκίς Λεβεντοχώρι
Μακεδονικός Δροσάτου Μακεδονικός Δροσάτου Δήμος Κιλκίς Δροσάτο
Μανδραϊκός Μανδρών Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Μανδραϊκός Μανδρών Δήμος Κιλκίς Μάνδρες
Μ.Α. Νέου Γυναικοκάστρου Μέγας Αλέξανδρος Νέου Γυναικοκάστρου Δήμος Κιλκίς Νέο Γυναικόκαστρο
Μελάνθιο 2000 Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Μελάνθιου 2000 Δήμος Κιλκίς Μελάνθιο
Μεσιανικός Μεσιανού Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεσιανού Κιλκίς Μεσιανικός Δήμος Κιλκίς Μεσιανό
Νεότητα Μεταλλικού Α.Μ.Α.Σ. Νεότητας Μεταλλικού Δήμος Κιλκίς Μεταλλικό
Νίκη Ευκαρπίας Αθλητοδραματικός Σύλλογος Νίκη Ευκαρπίας Δήμος Κιλκίς Ευκαρπία
Π.Ο. Ξηροβρύσης Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξηροβρύσης Δήμος Κιλκίς Ξηρόβρυση
Π.Α.Ο. Κεντρικού Προοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Δήμος Κιλκίς Κεντρικό
Π.Α.Ο.Ν. Επταλόφου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Νέων Επταλόφου Δήμος Κιλκίς Επτάλοφος
Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπους Π.Α.Σ. Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπους Δήμος Κιλκίς Άγιος Χαράλαμπος
Ποντιακός Νέας Σάντας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ποντιακός Νέας Σάντας Δήμος Κιλκίς Νέα Σάντα
Σπίθα Κορομηλιάς Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Σπίθα Κορομηλιάς Δήμος Κιλκίς Κορομηλιά
Στερναϊκός Μεγάλης Στέρνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Στερναϊκός Δήμος Κιλκίς Μεγάλη Στέρνα
Ελπίδα Μικροκάμπου Αθλητικός Σύλλογος Ελπίς Μικροκάμπου Δήμος Κιλκίς Μικρόκαμπος
Α.Ε. Πεδινού Αθλητική Ένωση Πεδινού Δήμος Κιλκίς Πεδινό
Αίας Πολυκάστρου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αίας Πολυκάστρου Δήμος Παιονίας Πολύκαστρο
Πολύκαστρο Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου Δήμος Παιονίας Πολύκαστρο
Αξιός Αξιοχωρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αξιός Αξιοχωρίου Δήμος Παιονίας Αξιοχώρι
Απόλλων Ευρωπού Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Απόλλων Ευρωπού Δήμος Παιονίας Ευρωπός
Απόλλων Πευκοδάσους Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Απόλλων Πευκοδάσους Δήμος Παιονίας Πευκόδασος
Αστέρας Βαλτοτοπίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Βαλτοτοπίου Δήμος Παιονίας Βαλτοτόπι
Δόξα Άσπρου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Άσπρου Δήμος Παιονίας Άσπρος
Δόξα Πλατανιάς Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δόξα Πλατανιάς Δήμος Παιονίας Πλατανιά
Εθνικός Αξιούπολης Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αξιούπολης Δήμος Παιονίας Αξιούπολη
Παίονες Αξιούπολης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Παίονες Αξιούπολης Δήμος Παιονίας Αξιούπολη
Εθνικός Γοργόπης Αθλητικός Σύλλογος Εθνικός Γοργόπης Δήμος Παιονίας Γοργόπη
Θύελλα Αγίου Πέτρου Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Αγίου Πέτρου Δήμος Παιονίας Άγιος Πέτρος
Κεραυνός Ποντοηράκλειας Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Ποντοηράκλειας Δήμος Παιονίας Ποντοηράκλεια
Μακεδονικός Πολυπέτρου Πολιτιστικός Σύλλογος Μακεδονικός Πολυπέτρου Δήμος Παιονίας Πολύπετρο
Μ.Α. Βαφειοχωρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου Δήμος Παιονίας Βαφειοχώρι
Πάικο Γουμένισσας Γυμναστικός Σύλλογος Πάικο Γουμένισσας Δήμος Παιονίας Γουμένισσα
Παίων Τούμπας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Παίων Τούμπας Δήμος Παιονίας Τούμπα Κιλκίς
Μακεδονικός Γρίβας Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Γρίβας Δήμος Παιονίας Γρίβα
Ακρίτας Ακρίτα Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ακρίτας Ακρίτα Δήμος Κιλκίς Ακρίτας
Αναγέννηση Διπόταμου Αγροτικος Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Διπόταμου Δήμος Κιλκίς Διπόταμος
Άρης Μυριοφύτου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Μυριοφύτου Κιλκίς Δήμος Κιλκίς Μυριόφυτο
Θρακικός Πυργωτού Θρακικός Πυργωτού Δήμος Κιλκίς Πυργωτός
Κεραυνός Βάθης Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Βάθης Δήμος Κιλκίς Βάθη
Μ.Α. Ισώματος Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Ισώματος Δήμος Κιλκίς Ίσωμα
Αλέξανδρος Κιλκίς Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς Δήμος Κιλκίς Κιλκίς
Ολυμπιακός Γαλλικού Αθλητικός Μορφωτικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ολυμπιακός Γαλλικού Δήμος Κιλκίς Γαλλικός
Φοίνιξ Κάτω Αποστόλων Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Κάτω Αποστόλων Δήμος Κιλκίς Κάτω Απόστολοι
Εύζωνοι Ευζώνων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εύζωνοι Ευζώνων Κιλκίς Δήμος Παιονίας Εύζωνοι
Α.Ο.Κ. Πολυκάστρου Αθλητικός Όμιλος Καβαλιωτών Πολυκάστρου Βύρων-Δόξα Δήμος Παιονίας Πολύκαστρο

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Κιλκίς 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).