Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.[1]

Σωματεία μέλη ενεργά κατά την περίοδο 2019-20[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
1 Ολυμπιακός Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Βόλου Δήμος Βόλου Βόλος Football League
2 Νίκη Βόλου Γυμναστικός Σύλλογος Νίκης Βόλου Δήμος Βόλου Νέα Ιωνία Football League
3 Βόλος Ν.Π.Σ. Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δήμος Βόλου Βόλος Super League 1
4 Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου Αθλητικός Σύλλογος Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου Δήμος Ρήγα Φεραίου Βελεστίνο Α' Ε.Π.Σ.Θ.
5 Πύρασος Νέας Αγχιάλου Αθλητικός Σύλλογος Πύρασος Νέας Αγχιάλου Δήμος Βόλου Νέα Αγχίαλος Α' Ε.Π.Σ.Θ.
6 Ηρακλής Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Βόλου Δήμος Βόλου Νέα Ιωνία Α' Ε.Π.Σ.Θ.
7 Γ.Σ. Αλμυρού Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού Δήμος Αλμυρού Αλμυρός Γ' Εθνική
8 Α.Ε. Διμηνίου Αθλητική Ένωση Διμηνίου Δήμος Βόλου Διμήνι Α' Ε.Π.Σ.Θ
9 Διαγόρας Στεφανοβίκειου Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διαγόρας Στεφανοβίκειου Δήμος Ρήγα Φεραίου Ριζόμυλος Γ' Εθνική
10 Σαρακηνός Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Σαρακηνός Βόλου Δήμος Βόλου Αγία Παρασκευή Α' Ε.Π.Σ.Θ
11 Πρωτεσίλαος Πτελεού Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Πρωτεσίλαος Πτελεού Δήμος Αλμυρού Πτελεός Α' Ε.Π.Σ.Θ
12 Αίας Σούρπης Αθλητικός Σύλλογος Αίας Σούρπης Δήμος Αλμυρού Σούρπη Α' Ε.Π.Σ.Θ
13 Θησέας Αγριάς Γυμναστικός Σύλλογος Θησέας Αγριάς Δήμος Βόλου Αγριά Γ' Εθνική
14 Άρης Μελισσάτικων Αθλητικός Σύλλογος Άρης Μελισσάτικων Δήμος Βόλου Μελισσάτικα Α' Ε.Π.Σ.Θ
15 Απόλλων Καναλίων Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καναλίων Βοιβής Δήμος Ρήγα Φεραίου Κανάλια Γ' Ε.Π.Σ.Θ
16 Α.Ο. Σκιάθου Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου Δήμος Σκιάθου Σκιάθος Α' Ε.Π.Σ.Θ
17 Α.Ο. Σκοπέλου Αθλητικός Όμιλος Σκοπέλου Δήμος Σκοπέλου Σκόπελος Β' Ε.Π.Σ.Θ
18 Αγία Παρασκευή Βόλου Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγία Παρασκευή Βόλου Δήμος Βόλου Αγία Παρασκευή Α' Ε.Π.Σ.Θ
19 Ακρόπολη Σέσκλου Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακρόπολη Σέσκλου Δήμος Βόλου Σέσκλο Α' Ε.Π.Σ.Θ
20 Α.Σ. Παγασητικός Αλυκών Αθλητικός Σύλλογος Παγασητικός Αλυκών Βόλου Δήμος Βόλου Αλυκές Β' Ε.Π.Σ.Θ
21 Αγχίαλος Αθλητικός Σύλλογος Φθιώτιδες Θήβες Αγχιάλου Δήμος Βόλου Νέα Αγχίαλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
22 Μικροθήβες Αθλητικός Σύλλογος Μικροθήβες Δήμος Βόλου Μικροθήβες Γ' Ε.Π.Σ.Θ
23 Μαγνησιακός Αθλητικός Σύλλογος Μαγνησιακός Βόλου Δήμος Βόλου Βόλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
24 Δήμητρα Ευξεινούπολης Αθλητική Ένωση Δήμητρα Ευξεινούπολης Δήμος Αλμυρού Ευξεινούπολη Α' Ε.Π.Σ.Θ
25 Πανιώνιος Νέας Ιωνίας Αθλητικός Σύλλογος Πανιώνιος Νέας Ιωνίας Δήμος Βόλου Νέα Ιωνία Β' Ε.Π.Σ.Θ
26 Μυρμιδόνες Πλατάνου Αθλητικός Σύλλογος Μυρμιδόνες Πλατάνου Δήμος Αλμυρού Νέος Πλάτανος Β' Ε.Π.Σ.Θ
27 Δάφνη Βόλου Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Βόλου Δήμος Βόλου Νεάπολη Α' Ε.Π.Σ.Θ
28 Α.Ε. 2002 Αθλητική Ένωση 2002 Δήμος Νοτίου Πηλίου Καλά Νερά Β' Ε.Π.Σ.Θ
29 Αχιλλέας Αχιλλείου Γυμναστικός Σύλλογος Αχιλλέας Αχιλλείου Δήμος Αλμυρού Αχίλλειο Γ' Ε.Π.Σ.Θ
30 Άθλος Αλμυρού Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Άθλος Αλμυρού Δήμος Αλμυρού Αλμυρός Γ' Ε.Π.Σ.Θ
31 Πηλέας Βόλου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πηλέας Βόλου Δήμος Βόλου Βόλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
32 Άνθιμος Γαζής Μηλεών Αθλητικός Όμιλος Άνθιμος Γαζής Μηλεών Δήμος Νοτίου Πηλίου Μηλιές Β' Ε.Π.Σ.Θ
33 Τοξότης Βόλου Αθλητική Οργάνωση Τοξότης Βόλου Δήμος Βόλου Νέα Δημητριάδα Α' Ε.Π.Σ.Θ
34 Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Δήμος Βόλου Νέα Ιωνία Β' Ε.Π.Σ.Θ
35 Ιάσων Άλλης Μεριάς Αθλητικός Σύλλογος Ιάσων Άλλης Μεριάς Δήμος Βόλου Άλλη Μεριά Α' Ε.Π.Σ.Θ
36 Εθνικός Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Εθνικός Βόλου Δήμος Βόλου Βόλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
37 Δύναμις Βόλου Αθλητικός Σύλλογος Δύναμις Βόλου Δήμος Βόλου Βόλος Γ' Ε.Π.Σ.Θ
38 Κένταυρος Νοτίου Πηλίου Γυμνατικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κένταυρος Νοτίου Πηλίου Δήμος Νοτίου Πηλίου Αργαλαστή Γ' Ε.Π.Σ.Θ
39 Αργοναύτες Αμαλιάπολης Αθλητικός Σύλλογος Αργοναύτες Αμαλιάπολης Δήμος Αλμυρού Αμαλιάπολη Β' Ε.Π.Σ.Θ
40 Α.Ε.Μακρινίτσας Αθλητική Ένωση Μακρινίτσας Δήμος Βόλου Μακρινίτσα Β' Ε.Π.Σ.Θ
41 Ελευθεριακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ελευθεριακός Δήμος Βόλου Βόλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
42 Ένωση Λεχωνίων Νηλέας Ένωση Λεχωνίων Νηλέας Δήμος Βόλου Λεχώνια Β' Ε.Π.Σ.Θ
43 Αστέρας Ριζομύλου Αθλητικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Αστέρας Ριζομύλου Δήμος Ρήγα Φεραίου Ριζόμυλος Β' Ε.Π.Σ.Θ
45 Δημητριάς Αθλητικός Σύλλογος "Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ" Δήμος Βόλου Βόλος Γ' Ε.Π.Σ.Θ
48 Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων Αθλητικός-Μορφωτικός Σύλλογος Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων Δήμος Αλμυρού Άγιοι Θεόδωροι Γ' Ε.Π.Σ.Θ

Σωματεία μέλη ανενενεργά κατά την περίοδο 2019-20[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή
1 Ιωλκός Αθλητικός Σύλλογος Ιωλκός Δήμος Βόλου Ιωλκός
2 Απόλλων Κροκίου Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Κροκίου Δήμος Ρήγα Φεραίου Κρόκιο
3 Αετός Κερασιάς Αθλητικός Σύλλογος Αετός Κερασιάς Δήμος Βόλου Κερασιά
4 Δόξα Αερινού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Αερινού Δήμος Ρήγα Φεραίου Αερινό

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]